Rad Review Round-Up

17 augustus 2019 om 06:16 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD

Over een paar dagen brengt Double Fine Rad uit, een eigenzinnige nieuwe, roguelike actie RPG die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld. De haak wordt geleverd in de vorm van een mutatiesysteem, waarbij willekeurige mutaties je personage toegang geven tot speciale actieve en passieve vaardigheden om je bij elke run te helpen.Critici hebben hun recensie-exemplaren al in handen en zijn begonnen hun indrukken op het spel als geheel te verdringen. Dus, hoe ging het spel tegen de smaak van de media in? Je kunt het hieronder zelf zien:


PUSH SQUARE — 8/10

“De variatie in de power-ups, het genereren van kaarten en het selecteren van personages houdt het fris, en de gameplay ontwikkelt zich samen met de muterende personages om vermakelijk en verslavend te blijven.

– Nathanial Eker


DESTRUCTOID — 8/10

“Proberen te werken met suboptimale lichaamsveranderingen is op zich al grappig, en het ontdekken van nieuwe mutaties en overlevering is intrigerend.”

– Kevin McClusky


METRO — 8/10

“Een van de beste roguelikes sinds lange tijd, wiens gerandomiseerde vaardigheden perfect werken om variatie en onvoorspelbaarheid toe te voegen aan het verhaal van een postapocalypsverhaal in de jaren ’80.”

– GameCentral


SCREEN RANT — 4/5

“Een permadeth spel met tastbare progressie, heerlijke personages en dialogen, en bevredigende gevechten, Rad is weer een overwinning voor Double Fine.”

– Ty Sheedlo


DUALSHOCKERS — 8/10

“Ondanks het feit dat het vrij moeilijk is, is RAD een geweldig spel met een fantastisch gevoel voor stijl en leuke gameplay, dat me minder gefrustreerd maakte, elke keer als ik na mijn dood naar het begin werd teruggestuurd.”

– David Gill


SHACKNEWS — 8/10

“…RAD blijkt een van de meest toegankelijke en plezierige top-down schurken te zijn om in een tijdje mee te gaan.”

– Ozzie Mejia


Alle recensies die we voor Rad vonden gaven het spel een score van 80%, wat een uitstekende score is voor de huidige normen. Dit betekent dat dit niet alleen in de bibliotheek van elke schurkachtige fan zou moeten staan, maar ook dat het voor elke gamer uren entertainment zou moeten bieden.

Rad lanceert op PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch op 22 augustus.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Komende Spelen van augustus 2019

 

Juli is voorbij en nu is het tijd om uit te kijken naar wat augustus te bieden heeft. Hier is een overzicht van de hoogste spelversies om voor deze maand op te letten.


AllKeyShop Rewards Program