Populairste spelletjes 2022 | oktober

25 oktober 2022 om 19:39 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Hier zijn je beste PC-games 2022-ranglijst voor oktober, en het video games en gaming nieuws waar je het meest naar hebt gezocht op onze site.

Van de best verkochte videogame tot de populairste PC-games, inclusief aankomende videogames, nieuwe PC-games, multiplayer of singleplayer, dit zijn je favoriete PC-games die je goedkoper vond op onze winkelpagina’s.

Door  Author: Dawynci  Dawynci   |  Time to read: 5 min

Lees dit bericht in :

    top PC-games  

  Beste PC spellen 2022 – TOP 10 – oktober week 4

 
   

Moet je lezen:


 

JOUW TOP PC GAMES IN OKTOBER 2022 – WEEK 4


 
 • De top vier blijft ongewijzigd, aangezien verschillende games van pre-order deze week in de top 10 terechtkomen.
 
 • Voetbalgames zijn deze week massaal in trek nadat Benzema de Ballon d’Or won en FIFA 23 de 1e plaats behoudt.

Zal Benzema meer kosten in FUT 23? Je kan €20 besparen op FIFA 23-sleutels als je het spel nog niet hebt gekocht.

 
 • Enkele dagen voor Halloween neemt de first-person horror Scorn de 5e plaats in. We hoeven je niet te vertellen dat dit een spel voor volwassenen is.

Gelukkig is de prijs van Scorn niet eng, en kan je het spel nu voor de helft van de prijs krijgen! 

 
 • De Uncharted-serie, die binnenkort zijn 15e verjaardag viert op PlayStation, komt eindelijk naar de PC!

Uncharted: Legacy of Thieves Collection brengt de geremasterde avonturen van Nathan Drake naar de PC in Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy met een bonus van 30% korting op de winkelprijs!

 
 • De pre-order bonus van Gotham Knights heeft de vleermuis leerlingen aangetrokken die staan te popelen om Bruce Wayne te vervangen in dit actie-avonturenspel.

Nu Batman dood is, is het aan de Batman-familie van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin om Gotham te redden.

 
 • Football Manager 2023’s Early Access begint op 8 november, dus pre-order het nu en ervaar een nieuw FM met intelligentere tegenstanders, officiële UEFA competities en een verbeterd transfersysteem.
 

Uit de top 10 :


 

Jouw top PC-games in oktober 2022 – Week 3:

 
 • De top 6 games van de vorige week is hetzelfde, FIFA 23 ligt nog steeds ver voor, maar Call of Duty MW2 kan binnenkort het gesprek van de dag worden, de release datum nadert!
 
 • Racegames zijn weer op de rails met F1 22 en Forza Horizon 5, dat binnenkort zijn eerste kaarsje uitblaast, enkele dagen na de 10e verjaardag van de Forza Horizon-franchise.
 
 • De nieuwe game van de week is Marauders, een tactische multiplayer FPS in early access waarin je met hedendaagse wapens moet zien te overleven in een SCI-FI universum.

Pas op! Gewelddadig spel met stempel PEGI 18!

 
 • In afwachting van de release van God of War Ragnarok op PS4 en PS5 volgende maand, blijft de prijs van God of War PC dalen, hij kost minder dan 25€ wat 50% goedkoper is dan op Steam!
 

Uit de Top 10 van deze week:

Sea of Thieves bleef deze week achter, evenals NFS Heat, BF 2042 en Grounded.


 

Jouw top PC-games in oktober 2022 – Week 2:

 
 • Voetbalgame FIFA 23 voert nog steeds de top 10 aan op PC en consoles met de langverwachte start van FUT Champions.

We zien een stormloop op FIFA Points en FUT Coins (COMFORT TRADE en PLAYER AUCTION), waardoor snellere progressie mogelijk is.

   

Enorme prijsdalingen (minder dan 4 EUR/USD) en de opname in de PS Plus en Xbox Game Pass Ultimate van september via EA Play betekent dat meer racers naar Palm City gaan!

 
 • De verrassing van de week is het overlevingsspel Grounded. Dit actie-avonturenspel, dat net uit Early Access komt, kan in co-op worden gespeeld en vernieuwt en gooit je in een vijandige wereld vol insecten waar je de grootte van een mier hebt.
 

Uit de Top 10 van deze week:

4 nieuwe games in betekent 4 games uit: Slime Rancher 2, NBA 2K23, Construction Simulator, Marvel’s Spider Man Remastered


 

Jouw top PC-games in oktober 2022 – Week 1:

 
 • De beste videogames in de eerste week van oktober blijven ongewijzigd met FIFA 23, Modern Warfare 2 en Cyberpunk 2077 die net de grens van 20 miljoen verkochte exemplaren heeft gepasseerd en momenteel minder dan 20 euro kost – haast je zolang de deals duren.
 
 • Het Early Access-spel Slime Rancher 2 staat in de top 10, wat geen verrassing is. Het eerste spel, Slime Rancher is een geliefd en veelgeprezen spel waarvan meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht – en het kost nog geen 8 euro.

Het eerste deel is vele malen bekroond en wordt nog steeds zeer lovend beoordeeld (97% positieve recensies), wat het warme onthaal van de nieuwe kleurrijke avonturen van Beatrix LeBeau verklaart.

 
 • Construction Simulator brengt nieuwe uitdagingen, gereedschappen en voertuigen voor wannabe-bouwers. Het gaat om verbetering, renovatie en reconstructie terwijl je zoekt naar levensvatbare oplossingen voor hernieuwbare energie.

Verbetering, renovatie, reconstructie, zoeken naar duurzame energieoplossingen… Zeer actuele missies die een beroep doen op al je vaardigheden.

 

Top 10 PC releases:

Sea of Thieves blijft met de wind mee zeilen en neemt God of War mee naar warmere klimaten.: