Koop Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
20 maart 2020
Official website
Developer
Nintendo
Publisher
Nintendo
Activation
Platforms
PEGI
12
Tags
Simulatie

OVER DIT SPEL


Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise, is een betaalde DLC voor Animal Crossing New Horizons, je bent een van de nieuwste werknemers van Paradise Planning een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van klanten met droom vakantie verzoeken, sluit je aan bij Niko, Lottie, Wardell, en de rest van de Paradise Planning in een nabijgelegen archipel dat bestaat uit een grote verscheidenheid van eilanden. Praat met je klanten en ontdek de details van hun verzoek, personaliseer het interieur en exterieur van hun huis, je kunt zelfs het weer van de regio bewerken met behulp van de uitgebreide ingebouwde inventaris die door het bedrijf wordt geleverd, zodat je niet wordt beperkt door je items.

 
  • Hoe meer huizen je ontwerpt, hoe meer ontwerptechnieken je zult kunnen leren, een must-have essentiële vaardigheden voor aspirant-ontwerpers B.v., polijsten, veranderen van kamergrootte (alleen beschikbaar in de DLC.), aanpassen van ramen, verlichting, verschillende soundscapes.
  • Je diensten worden betaald in Poki, de virtuele valuta die door het bedrijf wordt gebruikt en die kan worden uitgegeven om zeldzame items te kopen die het bedrijf soms verkoopt. Er zijn in totaal 6 rangen, die elk meer voordelen bieden dan de vorige.
  • Mijlpalen zijn bonussen die aan de speler worden gegeven afhankelijk van hoeveel huizen ze hebben ingericht, deze beloningen verbeteren je ontwerpmogelijkheden door je meer opties te geven zoals meer opties bij het bewerken van de soundscape van de kamer, kledingwinkel, meer verlichtingsopties, etc.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 18 aanbiedingen van 18,35€ tot 24,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Nintendo EU eShop Download Code
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
DLC
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards