Koop Assassin’s Creed Mirage CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Assassin’s Creed Mirage CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Assassin’s Creed Mirage rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Assassin’s Creed Mirage?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Assassin’s Creed Mirage op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
12 oktober 2023
Official website
Developer
Ubisoft
Publisher
Ubisoft
Platforms
PEGI
--
Tags
Actie Avontuur Sluipen

OVER DIT SPEL


In Assassin’s Creed Mirage ben jij Basim, een sluwe straatdief met nachtmerrieachtige visioenen op zoek naar antwoorden en gerechtigheid. Sluit je aan bij een oude organisatie en leer een nieuw credo kennen, dat Basims lot zal veranderen op een manier die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

 
  • Parkour naadloos door de stad en maak gebruik van het grootste assortiment hulpmiddelen tot nu toe, en schakel heimelijk doelwitten uit met meer viscerale moorden dan ooit tevoren.
  • Ontdek een verhalende actie-avonturenervaring die de transformatie volgt van een uitdagende jongeman tot een verfijnde Meester-moordenaar met een tegenstrijdig lot.
  • Reis naar Alamut, het legendarische thuis van de Assassins die de basis hebben gelegd voor de Creed in deze oprechte hommage aan de game waarmee het allemaal begon.

Pre Order Bonus


Standard Edition


Collectors Case


Deluxe Edition     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Assassin’s Creed Mirage: Welke editie moet ik kiezen?

   

TBA


Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 34,49€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Europese versie Ubisoft Connect CD Key. U moet de Ubisoft Connect Software installeren via HERE. Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Deluxe Edition
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
aapje58 says on 22 maart 2023 om 00:42:44

Met Mirage keert Ubisoft terug naar de basis van de serie, waar het verhaal een belangrijke rol speelt en het je geen open wereld hebt. Het verhaal speelt zich af in Bagdad, in het jaar 861. Daarmee is het een prequel van Valhalla, dat 20 jaar later speelt. In Valhalla kom je in Engeland twee leden van het gilde der sluipmoordenoors tegen die uit het Midden-Oosten komen. Je speelt in Mirage 1 van deze sluipmoordenaars, in zijn jonge jaren. Daarbij veranderd hij van een straatschoffie in een sluipmoordenaar.

De gameplay zelf legt nu meer de nadruk op stealth, waar het spel vooral bestaat uit het ongezien vinden van je doelwit, deze uit te schakelen en weer te verdwijnen, zonder opgemerkt te worden. Het detectiesysteem is daarvoor verbeterd, zodat het duidelijker is welke vijand het op je gemunt heeft en hoe ver die van je af is.

Not rated
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards