Koop Assassin’s Creed Mirage CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Assassin’s Creed Mirage CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Assassin’s Creed Mirage rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Assassin’s Creed Mirage PC?

Koop Assassin’s Creed Mirage op de PC voor 31,24€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op HRK bij 18 vertrouwde verkopers die 30 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
5 oktober 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Ubisoft
Uitgever
Ubisoft
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur Sluipen

OVER DIT SPEL


In Assassin’s Creed Mirage ben jij Basim, een sluwe straatdief met nachtmerrieachtige visioenen op zoek naar antwoorden en gerechtigheid. Sluit je aan bij een oude organisatie en leer een nieuw credo kennen, dat Basims lot zal veranderen op een manier die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

 
 • Parkour naadloos door de stad en maak gebruik van het grootste assortiment hulpmiddelen tot nu toe, en schakel heimelijk doelwitten uit met meer viscerale moorden dan ooit tevoren.
 • Ontdek een verhalende actie-avonturenervaring die de transformatie volgt van een uitdagende jongeman tot een verfijnde Meester-moordenaar met een tegenstrijdig lot.
 • Reis naar Alamut, het legendarische thuis van de Assassins die de basis hebben gelegd voor de Creed in deze oprechte hommage aan de game waarmee het allemaal begon.

Deluxe-editie


Bundeleditie


Bonus editieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Assassin’s Creed Mirage: Welke editie moet ik kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11
 • CPU: Intel Core 17-4790K, AMD Ryzen 5 1600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 570
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11
 • CPU: Intel Core i7-8700K, AMD Ryzen 5 3600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 40 GB
 • GPU: Intel Arc A750, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, AMD Radeon RX 5600 XT
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EPIC GAMES KEY EU : For EUROPE ONLY. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game and an European IP adress. You need to create a free account here in order to download Assassin’s Creed Mirage from Epic Plateform . Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Ubisoft Connect CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen. Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Europese versie Ubisoft Connect CD Key. U moet de Ubisoft Connect Software installeren via HERE. Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Bonus Edition
Bundle
Deluxe Edition
Master Assassin Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Assassin’s Creed Mirage

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Assassin’s Creed Mirage op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Assassin’s Creed Mirage uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Assassin's Creed Mirage Live Streams
Let's check the state of assassins creed
Let's check the state of assassins creed
SKI_11B 4
🕌 Happy Monday!🐪
🕌 Happy Monday!🐪
VirgoSunScorpioMoon 3
lets go gang
lets go gang
6ixgaming6 1
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

151 comments 6 1 1 2 4 0 135 2


aapje58 says on 22 maart 2023 om 00:42:44

Met Mirage keert Ubisoft terug naar de basis van de serie, waar het verhaal een belangrijke rol speelt en het je geen open wereld hebt. Het verhaal speelt zich af in Bagdad, in het jaar 861. Daarmee is het een prequel van Valhalla, dat 20 jaar later speelt. In Valhalla kom je in Engeland twee leden van het gilde der sluipmoordenoors tegen die uit het Midden-Oosten komen. Je speelt in Mirage 1 van deze sluipmoordenaars, in zijn jonge jaren. Daarbij veranderd hij van een straatschoffie in een sluipmoordenaar.

De gameplay zelf legt nu meer de nadruk op stealth, waar het spel vooral bestaat uit het ongezien vinden van je doelwit, deze uit te schakelen en weer te verdwijnen, zonder opgemerkt te worden. Het detectiesysteem is daarvoor verbeterd, zodat het duidelijker is welke vijand het op je gemunt heeft en hoe ver die van je af is.

Not rated
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen