Logo

Koop Bodycam CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Bodycam CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Bodycam rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Bodycam PC?

Koop Bodycam op de PC voor 9,97€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 8 vertrouwde verkopers die 14 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
7 juni 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Reissad Studio
Uitgever
Reissad Studio
Activatie
Platformen
PC
PEGI
18
Tags
Strategie Actie Vroegtijdige toegang Sim Survival FPS ... Co-op Sluipen Open wereld Tactisch Surrealistisch Vechten Shooter PvP Verkenning Firstperson Multiplayer Combat Actie-avontuur Leger Realistisch 3D Lokale multiplayer Meeslepende sim

OVER DIT SPEL


Alles wordt geïntensiveerd in “Bodycam”, het ultieme gamingavontuur waarbij je deelneemt aan adembenemende gevechten met ongeëvenaard realisme. Ontworpen door twee toegewijde Franse ontwikkelaars met behulp van Unreal Engine 5, biedt deze multiplayer FPS een opwindende combinatie van actie en strategie. Maak je klaar om naar de frontlinies van intense oorlogsvoering te worden vervoerd zoals nooit tevoren.

 
 • Duik in de hyperrealistische wereld van Bodycam, waar ultramoderne technologieën het slagveld transformeren tot een levendig landschap van verbluffende beelden en meeslepende geluiden.
 • Ervaar de adrenalinekick van intense, snel bewegende gevechten waarbij elke beslissing gewicht heeft, en strategische planning de sleutel is om je team naar de overwinning te leiden.
 • Zwerf over strategisch geoptimaliseerde landschappen, hanteer een assortiment wapens en zet tactische expertise in om je tegenstanders te slim af te zijn en te overtreffen in opwindende vuurgevechten.
 • Maak je klaar voor een onvergetelijke game-ervaring terwijl je de grenzen van realisme en fotorealisme test in deze baanbrekende first-person shooter, ontworpen om de toekomst van gaming te onthullen met de Unreal Engine 5-technologie.

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 7 3700X, Intel Core i7-9700K
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 5700, NVIDIA GeForce RTX 2070

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 7 3800X / Intel Core i7-10700K
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 30 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 6600 XT, NVIDIA GeForce RTX 3060
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam Account. You will receive the login and password for a Steam Account to download your game
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
EUROPEAN STEAM GIFT ENGLISH ONLY : It’s a steam gift for Europe in English only which requires an European IP address to activate and to play Bodycam on Steam. Read carefully the store description about region and language restrictions.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam EN Key : Steam EN Key to download and play Bodycam in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Early Access

Prijsgeschiedenis van Bodycam

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Bodycam op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Bodycam uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

30 comments 2 0 0 0 3 0 0 25 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen