Koop Jagged Alliance 3 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Jagged Alliance 3 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Jagged Alliance 3 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Jagged Alliance 3 PC?

Koop Jagged Alliance 3 op de PC voor 14,45€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op YUPLAY bij 35 vertrouwde verkopers die 54 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
14 juli 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Haemimont Games
Uitgever
Thq Nordic
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Strategie Actie RPG RTS Om beurten Co-op ... Klassieker Tactisch Strategie met beurten Onlineco-op Leger Singleplayer 3D Buit Om beurten vechten Co-opcampagne Isometrisch Naaktheid Tactiek met beurten Strategische RPG Tactische RPG

OVER DIT SPEL


Grand Chien verkeert in chaos nadat de gekozen president wordt vermist en The Legion de macht heeft overgenomen. De familie van de president schakelt de hulp in van de Adonis Corporation om bekwame huurlingen in te huren om de president te vinden en de orde te herstellen.

 
 • Rekruteer je huurlingen uit een enorme lijst met unieke huurlingen, waaronder fanfavorieten
 • Rust ze uit met wapens door ze te plunderen, te bergen en aan te passen
 • Pas je huurlingen aan met extraatjes naarmate ze vorderen
 • Beleef de levendige en actieve wereld van de game terwijl je de lokale bevolking traint, meerdere partijen leidt en verdedigt tegen Legion-troepen

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: AMD FX-8320 3.5 GHz, Intel i5-4690K 3.5 GHz
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 960
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-3930K 3.2 GHz, AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 20 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Jagged Alliance 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Preorder bonus
Standard Edition
Ultimate Bundle

Prijsgeschiedenis van Jagged Alliance 3

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Jagged Alliance 3 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Jagged Alliance 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

121 comments 2 0 1 1 3 0 113 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen