Beste PC games 2022 voor Kerstmis

5 januari 2023 om 08:08 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De beste videogames om te geven voor Kerstmis!

Vind hier cadeau-ideeën voor gamers op basis van de beste pc-games van 2022, met exclusieve promocodes en geweldige deals om een geweldige game-kerst te garanderen!

Van single-player tot multiplayer video games, vind de populairste PC games voor kerst 2022 en de beste cadeau-ideeën voor gamers!

We hebben de prijzen van de top 10 best verkochte videogames voor Kerstmis 2022 vergeleken om je de beste deals met beschikbare promo codes te tonen, zodat je weet waar je goedkope PC games kunt kopen.

 

Door  Author: Dawynci  Dawynci   | Leestijd: 8 min

Lees dit bericht in :

    De beste PC games 2022  

  Beste PC games 2022 voor Kerstmis

     

Moet je lezen:

 
 

Je beste videogames voor Kerstmis 2022 – december, week 5:


 
 • De RPG Elden Ring eindigt het jaar op de 1e plaats. Wat is er normaler voor het spel dat bij The games Award 2022 het werd verkozen tot de beste videogame 2022 en 4 prijzen won (Best Game, Best Director, Best Art Direction, Best RPG).

Het werd ook genomineerd voor een Steam Award.

Te koop op Steam voor 42 EUR tot 5 januari, en het kost je 10 EUR minder door hier te klikken : ELDEN RING PC goedkoper (vergeet niet de betalingskosten in de vergelijker te activeren om de beste prijs te krijgen!)

 
 • Call of Duty Modern Warfare 2 is gedegradeerd naar de tweede plaats en profiteert niet van Steam of Battlenet promoties. Om een paar euro te besparen is er geen andere oplossing dan 2 Steam Cards te kopen voor 50 euro.

Ik raad je aan het artikel over Steam Cards te lezen om de kleine trucjes te kennen waarmee je bij elke verkoper minder betaalt.

 
 • Het beste open-wereld Cowboys spel aller tijden staat op de derde plaats op het podium. 

Red Dead Redemption 2 wordt verkocht voor minder dan £13 met onze promotiecode en brak vorige maand tijdens de Steam-uitverkoop zijn spelers record met meer dan 66.000 gelijktijdige spelers! (Het vorige record was 55.000 in december 2019 voor een spel dat gemiddeld 33.000 spelers telt)

Genoeg om de geruchten over een volgende Red Dead Redemption 3 aan te wakkeren!

 
 • Ondanks de bekendmaking van de 2 te winnen historische FIFA World Cup spelers in Football Ultimate Team voor 3 januari, zakt FIFA 23 naar de 4e plaats. Maar als kerstcadeau bieden wij je een couponcode om je CD Key 70% goedkoper te kopen op Epic Games.

Let op: de kortingscode is maar één keer geldig en de promo eindigt op 05 januari 2023!

 
 • NFS Unbound stuitert terug naar de 5e plaats en je bespaart niet minder dan 30 EUR, wat behoorlijk goed is voor een spel dat nog geen maand geleden is uitgebracht.
 
 • Kratos staat op de 6e plaats sinds de tv-verfilming van God of War officieel op Amazon prime is verschenen. Uitverkocht op Steam tot 05 januari 2023 met 40% korting, bespaar je 10 euro extra door God of War PC prijzen te vergelijken.
 
 • De Kerstman is langsgekomen bij Epic Games en heeft ons een geweldige promocode nagelaten om Cyberpunk 2077 PC 62% goedkoper te kopen tot 5 januari! 

De afgelopen maanden is het aantal spelers exponentieel gegroeid, aangedreven door de Netflix-serie en nieuwe mods die verkenning van voorheen verboden locaties mogelijk maken.

Misschien vindt je de oplossing voor het meest mysterieuze geheim van het spel, namelijk een reeks alfanumerieke tekens die op verschillende plaatsen in het spel voorkomen: FF:06:B5

Het is niet aan mij om je het te vertellen, maar ik denk dat het de nummerplaat van mijn auto is.

 
 • High on Life is niet het AAA-spel waar de critici zo lovend over is, maar in werkelijkheid is het misschien wel het spel waar velen op hebben gewacht, al was het maar om de enorme hoeveelheid beledigingen die je wapens kunnen slingeren.
 
 • Samengevat: Het is weer Kerstmis!
  • Een 25% Epic Games promo code die alleen bruikbaar is tot 5 januari 2023! Vanaf 14,99€ aankoop maar slechts één keer geldig per IP-adres!

Het goede nieuws is dat je je winkelwagentje kunt vullen met games en kunt profiteren van een zeer grote prijsvermindering omdat het kan worden gecombineerd met de huidige uitverkoop.

Ik probeerde High on Life + FIFA 23 PC + Cyberpunk 2077 + The Callisto Protocol te kopen, resultaat 124,47€ in plaats van 237,96 (72,00€ van Epic Games sale + 41,49€ van kortingsbon).

  • De prijzen van de CD keys zijn zelfs goedkoper dan de Steam sale
  • 2 Steam cards 50 EUR zijn vaak goedkoper dan 1 Steam card 100 EUR.
  • De beste RPG van 2022 is waarschijnlijk het beste PC-spel van 2022: Elden Ring.

Uit de top 10 : The Witcher 3


 

Je beste videogames voor Kerstmis 2022 – december, week 4:


   

Moet je lezen:

   

TOP 10 Games PC week 4:

     

Ben je braaf geweest? Heeft de kerstman je in 2022 verwend of heeft hij het videospel dat je wilde niet meegenomen?

Wij hebben het antwoord: hier is de wekelijkse top 10 PC-games van 2022 met enkele bonus cadeau-ideeën voor gamers!

 
 • Call of Duty MW2 gaat nog steeds aan de leiding en heeft een prijsverlaging van 15% op Steam en Battlenet. 

Dit is een geweldige kans om een goede deal te krijgen door een 50 EUR Steam Prepaid Card te kopen om je Steam wallet te crediteren en vervolgens COD Modern Warfare 2 goedkoper te kopen op PC.

 
 • Goed nieuws ook FIFA 23 is in de uitverkoop op Steam en Epic Games met 60% korting! 

Zelfde tip om wat meer geld te besparen: koop een Steam 50 € gift card en voeg het geld toe aan je Steam account en koop dan het spel.

 
 • 6% korting op de prijs van High on Life die een van de beste lanceringen heeft op de Xbox Game Pass PC / Console. Vreemd genoeg is het spel goedkoper op Epic Games dan op Steam of Microsoft. 

Niet per se geprezen door de critici, heeft High on Life geprofiteerd van een buitengewone rage dankzij mond-tot-mondreclame, het stijgt naar de 4e plaats.

 
 • Red Dead Redemption 2 blijft een van de pijlers van de top 10 beste games van 2022 en waarschijnlijk van de afgelopen 3 jaar, en hij kost minder dan 15€.
 
 • Geralt maakt een comeback, The Witcher 3 PC verschijnt weer op nummer 9. Ook al had de Netflix-serie niet dezelfde impact op videogames als Cyberpunk 2077 met Edgerunner, het is nog steeds een van de beste RPG’s van de afgelopen 10 jaar.

En goed nieuws, het is in speciale aanbieding met 80% korting voor de standaard versie en het spel kost slechts 10€ voor de Game Of The Year versie.

 
 • Het wereldkampioenschap voetbal is voorbij en de kampioenschappen beginnen weer. Dit is een geweldige kans voor coaches om hun ploeg in Football Manager 2023 aan te vullen en bijna 25€ te besparen.
 
 • Nog steeds niet zeker wat te kiezen voor je eindejaars traktatie? Het spel waar je het meest naar uitkijkt is nog niet uit? Het cadeau voor de neefjes vergeten?

Geen probleem. Tot de beste gamer cadeau-ideeën voor Kerstmis 2022 behoren cadeaukaarten en abonnementskaarten! 

Bovendien zijn er geweldige aanbiedingen voor Roblox-kaarten, PSN-kaarten en Xbox Game Pass Ultimate-abonnementen of Xbox kaarten met 10 tot 20% korting!

 

Fijne feestdagen, en veel game plezier! 

Uit de top 10 : The Callisto Protocol, World of Warcraft Dragonflight


 

Je beste videogames voor Kerstmis 2022 – december, week 3:


 

Moet je lezen:

 

TOP 10 Games PC week 3:

   
 • Modern Warfare 2 PC staat weer bovenaan de ranglijst, maar heeft nog steeds geen prijsdaling. De beste optie is om een Steam-cadeaukaart te kopen. 

Deze wordt namelijk vaak verkocht voor minder dan 48€. Door 2 Steam kaarten te kopen voor 50€ (interessanter dan 1 Steam kaart voor 100€) betaal je ongeveer 95€ met onze promo code, maar je Steam account wordt opgewaardeerd met 100€!

Pas op, prijzen veranderen zeer snel en sommige promo codes hebben een beperkte geldigheid.

 • De nieuwste Need For Speed glijdt naar de 3e plaats en kost nog steeds 40% minder dan in de winkels op de PC, terwijl een van de beste games van het jaar 2022, Elden Ring, naar de 4e plaats klimt dankzij de release van de nieuwe DLC “Colosseum”.

Deze gratis update werd zeer gehyped omdat hij de PvP (Player versus Player) modus bevat. Spelers kunnen de modi Duel (1 tegen 1), Squad (team deathmatch) en Orderly (free-for-all) vrijspelen.

 
 • De aankondiging van de komende Phantom Liberty-uitbreiding in 2023 brengt Cyberpunk 2077 terug in de top 10. De komst van acteur Idris Elba om de rol van Solomon Reed te spelen, lijkt het feit dat er geen multiplayer modus komt deels te hebben gecompenseerd.

Hoe dan ook is de prijs van Cyberpunk 2077 PC nog steeds 55% goedkoper met een CD key!

 
 • High on Life is de nieuwe binnenkomer van de week die op de 8e plaats staat. Een gekke en nogal komische FPS waarin een horde aliens de aarde wil binnenvallen om drugs van de inwoners te fabriceren.

De nieuwigheid zit hem vooral in het type wapens dat gebruikt wordt: hilarische pratende wapens om de indringers te vernietigen. Pas op dat je het spel niet ligt opvat, het spel heeft een PEGI 18 rating.

 
 • Red Dead Redemption 2 (5e) en God of War (10e) zijn beide afgeprijsd op Steam en Epic games, maar je vindt ze veel goedkoper op onze prijsvergelijker.  
 
 • Wow Dragonflight heeft nog steeds geen noemenswaardige promo op Battlenet of bij belangrijke verkopers. 

Als je wat geld wil besparen is er geen andere keuze dan een 50€ Blizzard kaart te kopen om de standaard versie van de uitbreiding te krijgen of meerdere 50€ kaarten voor de Heroic en Epic versies.

Dragonflight is gratis beschikbaar tot maandag 2 januari 2023 voor alle World of Warcraft spelers die het willen testen.

 • Hopelijk laat de Kerstman wat Steam Gift Cards achter onder de boom (of in je brievenbus) of Battlenet kaarten om enkele van de beste en goedkoopste 2022 PC games te kopen.

En als het oma is die besloten heeft om je wat voor Kerstmis te geven, zeg haar dan dat ze bij ons langs moet komen!

 

Uit de top 10 : Marvel’s Midnight Suns, Warhammer 40k Darktide


 

Je beste videogames voor Kerstmis 2022 – december, week 2:


   

Moet je lezen:

   

TOP 10 Games PC week 2:

     

NFS-game op 2 december uitkomt op PC, PS5 en Xbox Series X|S, waardoor Call of Duty van de eerste plaats wordt verdreven.

Met onze promotiecode kun je rekenen op een prijsverlaging van bijna 40% op NFS Unbound!

 
 • The Callisto Protocol verhoogt de angst en klimt naar de 3e plaats. Het pas verschenen survival horror spel heeft een behoorlijk grote reclamecampagne op het kleine scherm, maar heeft nog geen spannende promotie.

Als je het spel goedkoper wilt, kun je je beter wenden tot de Steam prepaid kaarten en geld toevoegen aan je Steam wallet om extra euro’s/dollars/ponden te besparen.

 
 • FIFA 23 zakt naar de 4e plaats en wordt verkocht voor minder dan 40 EUR/USD (minder dan 30 pond) op tijd voor de knock-out wedstrijden op het WK in Qatar.

Denk erover om wat spelers te kopen voordat ze echt duur worden met FIFA COINS.

 
 • Demon slayers neemt de 6e plaats in in Marvel’s Midnight Suns, een third-person tactische RPG waarin je eindelijk je eigen Super Hero kunt creëren en volledig kunt aanpassen.

Stel je team samen door te kiezen uit Super Heroes zoals de Avengers of de X-Men, en vecht tegen het kwaad!

Merk op dat er DLC is gepland voor dit spel, dus misschien moet je overwegen om Marvel’s Midnight Suns Legendary Edition te kopen, omdat deze de Season Pass bevat.

   

Wij raden je aan een Microsoft-kaart van minstens 50 EUR te kopen, die voor minstens 10% goedkoper is dan de werkelijke waarde, en het resterende geld op je Microsoft-account te bewaren voor jouw volgende aankoop (er is geen vervaldatum).

 
 • Er is een prijsdaling voor Elden Ring nu de feestdagen naderen, waardoor je ongeveer 20 EUR/20 USD/15 GBP bespaart met onze promo code, en je kunt God Of War nu ook voor de helft van de prijs krijgen.

 

Je beste videogames voor Kerstmis 2022 – december, week 1:


   

Moet je lezen:

   

TOP 10 Games PC week 1:

     

Let op: Die laatste haalt bijna 80% van de officiële prijs af, en ook op FIFA 23 kun je meer dan €30 besparen met onze exclusieve promo code.

 • Hetzelfde geldt voor de nieuwste WoW-uitbreiding: World of Warcraft: Dragonflight, die een paar dagen geleden is uitgebracht en nog niet in prijs is verlaagd.

Vergelijk de prijzen van twee cadeaukaarten van € 50 en één van € 100 om uit te zoeken welke voordeliger is, en pas op voor de betalingskosten – die je kunt zien door onze filters te gebruiken om de exacte kosten te berekenen.

 • God of War handhaaft zich op de 5e plaats en wordt verkocht voor de helft van de prijs, net als Football Manager 2023, dat samen met God of War op de 5e plaats staat.
 • Cyberpunk 2077 zit op de 6e plaats en bezorgt CD Projekt Red een financieel recordkwartaal, vooral dankzij Cyberpunk: Edgerunners, de Netflix-animatieserie gebaseerd op de game, dat een top 10 Netflix-show is.
 • In de top 10 komt The Callisto Protocol binnen, een sci-fi survival horror die je in een maximaal beveiligde gevangenis op de dode maan van Jupiter stort, die geteisterd wordt door een vreemde en angstaanjagende uitbraak die monsterlijke wezens veroorzaakt.

Je moet in hand-tegen-hand gevechten de steeds veranderende mutanten verslaan en je angsten onder ogen zien om de geheimen te ontrafelen die in deze vervloekte gevangenis rondspoken.

NFS Unbound komt met droomauto’s, nieuwe “street art”-ontwerpen en een gloednieuwe Boost Nitro-versnelling modus om je tegenstanders voor te blijven.

Uit de top 10 :

Marvel’s Spider-Man Miles Morales, Warhammer 40k Darktide, Evil West