Hunting Simulator 2 Kenmerken – Honden, uitrusting en Bestiarium

24 juni 2020 om 17:03 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Hunting Simulator 2 is ingesteld om te lanceren in slechts een paar dagen en als u nog niet bekend bent met het spel, hebben we voor u de Hunting Simulator 2 functies.Ontwikkelaar Neopica en uitgever Nacon’s nieuwste jachtspel zal spelers stalken in verschillende delen van de wereld. U kunt dit doen met uw jachthond, wat handig is bij het jagen op prooien. De honden kunnen worden gekocht in de winkel waar u toegang tot heeft vanuit uw lodge. Spelers zijn in staat om hun honden te benoemen en te trainen. Kies uit drie hondenrassen, namelijk de Beagle, Labrador Retriever en German Shorthaired Pointer, om meer te weten te komen over de beste vrienden van deze man, terwijl uw jachtcampagnes de Hunting Simulator 2 – Hunting With Your Dog trailer hieronder bekijken:

 

 

Natuurlijk moet u goed uitgerust zijn in uw jacht. Er zijn 61 verschillende wapens beschikbaar in het spel in vier verschillende categorieën: bolt action en lever action rifles; naast en over en onder shotguns, semi-automatische geweren, en range weapons. Je kunt de wapens verwachten van de grootste merken zoals Browning, Verney Carros, Tikka, Sako, Winchester, Barrett en Bear Archery. Er zijn verschillende kalibers beschikbaar en ze zijn allemaal geschikt voor een bepaald type spel. Een ander belangrijk onderdeel van uw uitrusting zijn accessoires zoals vogelbellen, verrekijkers en nog veel meer zullen u helpen bij de jacht. We hebben voor u de Jachtsimulator 2 – De Best Equipment trailer hieronder:

 

 

Een ander spannend ding om te weten over het spel is de soort waar u op kunt jagen! Er zijn 33 verschillende diersoorten die natuurgetrouw worden nagemaakt. Er zijn klein wild, groot wild, watervogels en roofdieren. Om diversiteit toe te voegen, zullen er juvenielen, volwassenen en oudere dieren zijn. Er zijn ook meer dan 160 verschillende herscheppingen van hoorns en geweien. Het gedrag van de dieren is ook nagemaakt, als je wordt gespot dan zullen de dieren vluchten. En net als in het echte leven zullen de dieren ook een routine hebben zoals slapen, drinken, eten. Door de routine heb je een idee waar de dieren zich op verschillende momenten van de dag bevinden. Bekijk hieronder de Jachtsimulator 2 – Bestiariumoverzicht:

 

 

Hunting Simulator 2 gaat op 25 juni 2020 van start en is beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. We kunnen ook op een later tijdstip een Nintendo Switch-versie verwachten.

 

OOK OP CDKEYNL NIEUWS


Hunting Simulator 2 komt volgende week, 25 juni, uit!

 

Uitgever NACON, en ontwikkelaars, Neopica, hebben een verklaring uitgebracht waarin ze de aankomende Hunting Simulator 2 aankondigen die volgende week uitkomt.


AllKeyShop Rewards Program