Koop Windows 11 Pro Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Windows 11 Pro CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Windows 11 Pro rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Windows 11 Pro PC?

Koop Windows 11 Pro op de PC voor 0,69€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Keywrld bij 25 vertrouwde verkopers die 52 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
5 oktober 2021
Officiële website
Ontwikkelaar
Microsoft
Uitgever
Microsoft
Activatie
Platformen
PC
PEGI
12
Tags
Software

OVER DIT SPEL


Windows 11 Pro OEM is de professionele versie van het nieuwste Windows OS ontwikkeld door Microsoft, het is een robuustere versie dan de home-versie meer beveiligingsfuncties, verbeterde CPU en RAM-ondersteuning tot 2TB. Windows 11 zal verschillende nieuwe functies hebben die een verbetering zijn ten opzichte van zijn Windows 10 tegenhanger.

 
  • Een beter uitziende interface met pastelthema’s, waarbij de startknop naar het midden van het scherm wordt verplaatst.
  • Betere android app store-integratie waardoor android-telefoons gemakkelijker verbinding kunnen maken met computerapparaten en Eenvoudiger virtueel bureaublad instellen, betere integratie van Microsoft-teams.
  • HDR en Direct Storage innovaties gemaakt in de Xbox Series X zullen ook worden geïmporteerd naar Windows 11 waardoor een veel soepelere game-ervaring.

OEM Editie


Original Equipment Manufacturer is een gegarandeerde originele software van de fabrikant.

Upgrade Editie


Voor eigenaars van Windows 10-apparaten die hun OS willen upgraden naar Windows 11.

Minimum:


  • OS: (64 bits)
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 64 GB
  • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Europese Digitale Download Key. U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever om op de EU servers te kunnen gamen. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
WINDOWS KEY : Activation by phone. Please follow the store instructions for activation. Read carefully the store description about region and language restrictions.
U kunt zowel met de CD Key van de winkel onmiddelijk downloaden alsook via de website van de uitgever. Volg aub de stappen en instructies die de verkoper heeft gegeven.
5 PC. Contains 5 PC licence.
N Edition
OEM key
OEM 5 PC
Retail CD Key
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Windows 11 Pro

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Windows 11 Pro op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Windows 11 Pro uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

42 comments 5 1 2 1 2 2 25 4


GeneralM13 says on 6 december 2022 om 12:14:04

Als je je PC (opnieuw) moet installeren met een nieuwere versie van windows (in dit geval Windows 11 Professional) ben je hier op CDkeyNL aan het goede adres voor een goedkope sleutel! betaal niet de volle pond als je het hier goedkoper kan halen 😉

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen