Koop BattleBit Remastered CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de BattleBit Remastered CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je BattleBit Remastered rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR BattleBit Remastered PC?

Koop BattleBit Remastered op de PC voor 14,39€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 8 vertrouwde verkopers die 16 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
15 juni 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Sgtokidoki
Uitgever
Sgtokidoki
Activatie
Platformen
PC
PEGI
12
Tags
Actie MMO Indie Vroegtijdige toegang Sim FPS ... Oorlog Tactisch Voxel Vechten Shooter PvP Firstperson Multiplayer Combat Klassen Leger 3D Aanpasbare personages Vernietiging Teams Geweeraanpassing

OVER DIT SPEL


Battlebit remastered is een low poly massaal multiplayer FPS-spel gemaakt door SgtOkiDoki, Vilaskis en TheLiquidHorse, dat ondersteuning biedt voor maximaal 254 echte spelers dankzij een verbeterde netcode die het spel een hoge tickrate-prestatie geeft. Vecht op kaarten met een volledig destructieve omgeving en voertuigen, en maak gebruik van spraakchat op basis van nabijheid voor realtime communicatie met teamgenoten en vijanden.

 
 • Speel met 32 tegen 32, 64 tegen 64 of 127 tegen 127, waardoor je een balans kunt vinden tussen epische gevechten, tactische gameplay of overweldigende actie zonder einde.
 • Je hebt terrein-, marine- en luchtvoertuigen tot je beschikking, zoals vrachtwagens, helikopters, tanks en luchtschuiten.
 • Kies uit 5 iconische klassen: Assault, Medic, Engineer, Support en Recon, elk met hun eigen unieke vaardigheden en wapens die uitgebreid kunnen worden aangepast aan jouw gevechtsstijl.
 • Battlebit is fundamenteel gebouwd rond teamwork, waarbij strategische gameplay op complexe wijze is verweven om samenwerking te bevorderen.

Early Access


Supporter Bundle


Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-2310
 • RAM: 6 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: Nvidia Geforce GTS 450
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 4th Generation
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 2 GB
 • GPU: Nvidia Geforce GTX 600 Series
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Early Access
Supporter Edition

Prijsgeschiedenis van BattleBit Remastered

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van BattleBit Remastered op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of BattleBit Remastered uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

114 comments 1 0 1 1 2 0 108 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen