Logo

Koop TEKKEN 8 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de TEKKEN 8 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je TEKKEN 8 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR TEKKEN 8 PC?

Koop TEKKEN 8 op de PC voor 28,55€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 33 vertrouwde verkopers die 149 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
26 januari 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Bandai Namco Studios Inc.
Uitgever
Bandai Namco Entertainment
Activatie
Platformen
PEGI
16
Tags
Actie Gratis te spelen Casual Horror Rijke verhaallijn Vechten ... Geweldige muziek Speelhal PvP Multiplayer Competitief Combat Moeilijk Anime Singleplayer 2D-vechtspel Aanpasbare personages E-sport 3D-vechtspel Naaktheid Vechtkunst Lokale multiplayer Controller Hentai Datingsim Seksueel getinte inhoud

OVER DIT SPEL


Tekken 8 is de volgende iteratie van de iconische en legendarische 3D-vechtspelserie Tekken, met 32 vechters voor een nieuwe generatie, nieuwe spellen, rivaliteiten en nieuwe manieren om te genieten van je Tekken levensstijl.

 
 • Geniet van volledig opnieuw ontworpen personagebeelden, met zeer gedetailleerde modellen die vanaf de grond zijn opgebouwd. Levendige omgevingen en vernietigbare stages komen samen om een overweldigend gevoel van onderdompeling te creëren, wat resulteert in de ultieme speelervaring.
 • Tekken 8 zet het tragische verhaal voort van de Mishima- en Kazama-bloedlijnen, en hun intense vader-zoonvete. Dit specifieke verhaal speelt zich 6 maanden af na de gebeurtenissen van de vorige match. Het verhaal van de groei van Jin Kazama staat op het punt een nieuw hoofdstuk te bereiken in deze tijdloze saga.
 • Het nieuwe vechtsysteem verhoogt de agressiviteit van gevechten, terwijl het tegelijkertijd het unieke gevoel en de tactieken van de Tekken-reeks behoudt. Ervaar vernietigbare stages en supermoves zoals Rage Arts.
 • De Arcade Quest stelt je in staat om je eigen unieke avatar te maken en op reis te gaan, vechtend door verschillende arcades terwijl het verhaal zich ontvouwt, terwijl je tegelijkertijd de basis- en praktische vaardigheden onder de knie krijgt die nodig zijn om het spel competitief te spelen met andere spelers. Het voltooien van de campagne geeft je ook een verscheidenheid aan aanpassingsopties voor je personages en avatars.

Reviews


De nieuwkomers hier zijn meer dan geslaagd en het Heat systeem zorgt voor de nodige verfrissing in de iconische Tekken gameplay. Online spelen werkt eindelijk naar behoren wat een fijn punt is, maar vergeleken met andere vechtgames van deze tijd zou het nog wel wat beter kunnen. Desalniettemin mag Tekken 8 zich een koning binnen het genre noemen.

playsense.nl

Verzamelaarseditie


Ultieme Editie


Deluxe editie


Bonus EditionWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Tekken 8: Welke Editie te Kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-6600K, AMD Ryzen 5 1600
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 100 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, AMD Radeon R9 380X
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-7700K, AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 100 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 2070, AMD Radeon RX 5700 XT
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play TEKKEN 8. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bonus Edition
Deluxe Edition
Preorder bonus
Standard Edition
Ultimate Edition

Prijsgeschiedenis van TEKKEN 8

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van TEKKEN 8 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of TEKKEN 8 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
TEKKEN 8 Live Streams
Grind to #1 Asuka Ranked - Lets catchup !coaching
Grind to #1 Asuka Ranked - Lets catchup !coaching
Fergus2k8 316
Zafina mashing
Zafina mashing
LooneyLili 119
💖😈 Homelander Trailer!! MK1,SF6,T8 and DBD! @KunoichiCGL
💖😈 Homelander Trailer!! MK1,SF6,T8 and DBD! @KunoichiCGL
Dreammxy 86
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

124 comments 2 0 3 1 4 1 111 2


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen