Koop Way of the Hunter PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Way of the Hunter spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Way of the Hunter rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Way of the Hunter op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Way of the Hunter op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
16 augustus 2022
Official website
Developer
Nine Rocks Games
Publisher
THQ Nordic
Platforms
PEGI
16
Tags
Avontuur

OVER DIT SPEL


Way of the Hunter is een open-wereld jachtsimulatiegame waarin je uitgestrekte omgevingen verkent en op wilde dieren jaagt met een eersteklas selectie vuurwapens, ontwikkeld door Nine Rocks Games. Word de eigenaar van een eersteklas jachthuis te midden van prachtige habitats en rijke dierenpopulaties in de VS en Europa, ontdek levensechte dieren in hun eigen element terwijl je de uitdagingen van ethisch jagen aangaat, ondersteund door een meeslepend verhaal, of geniet gewoon van het jagen in de rijke omgevingen zonder enige zorg van de wereld. Dit is de meest authentieke jachtervaring die je ooit zult krijgen!

 
  • Je zult tientallen gedetailleerde diersoorten tegenkomen met realistische gedragsmodellen voor een meeslepende jachtervaring, ze hebben verfijnde natuurlijke animaties en reacties wanneer ze de aanwezigheid van de speler voelen.
  • Er zijn veel gameplay-functies om in je op te nemen, zoals het markeren van dierentekens, analyse van bloedspatten en het bekijken van je dodelijke schot met de kogelcamera (met realistische ballistische en kogelfysische simulatie).
  • Zoals gezegd krijg je twee jachtgebieden gebaseerd op de regio van de VS en Europa met elk 55 vierkante mijl waarvan je zowel solo kunt genieten of in een jachtavontuur onder vrienden in co-op modus.
  • Beleef een meeslepende campagnemodus over de strubbelingen van een familiejachtbedrijf, en de rivaliteit en vriendschappen die daarbij komen kijken.
  • Elke keer dat je op een hert jaagt, zorgt een complex trofeegeneratiesysteem voor een uniek gewei op basis van meerdere factoren, zoals de conditie en leeftijd van het hert.
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 13 aanbiedingen van 34,99€ tot 66,86€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Elite Edition. Read the store description to know the content.
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards