Koop FAR CRY 6 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de FAR CRY 6 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je FAR CRY 6 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor FAR CRY 6?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van FAR CRY 6 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
11 mei 2023
Official website
Developer
Ubisoft Toronto
Publisher
Ubisoft
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur Survival FPS Open wereld Ontwerpen ... Vechten Shooter Sandbox Verkenning Firstperson Onlineco-op Multiplayer Combat Actie-avontuur Sfeervol Singleplayer 3D Gewelddadig Modern PvE Vrouwelijke hoofdrol

OVER DIT SPEL


Vecht voor de vrijheid van Yara, een tropisch paradijs dat in de tijd is bevroren. Zijn leider is een dictator genaamd Anton Castillo. Castillo is vastbesloten om zijn natie in haar oude glorie te herstellen, zelfs als dat betekent dat hij zijn eigen volk moet opofferen. Zijn zoon Diego is klaar en bereid om in zijn voetsporen te treden. De onderdrukking staat op het punt een revolutie te ontketenen.

 • Speel als de lokale Yaran genaamd Dani Rojas die besloot een guerrillastrijder te zijn om zijn natie te bevrijden van Castillo’s onderdrukking.
 • Yara biedt een uitgebreide kaart om te verkennen met jungles, stranden en de hoofdstad, Esperanza.
 • Makeshift wapens, voertuigen en Amigos zijn van jou om in te zetten om de tirannieke heerschappij ten val te brengen.

Reviews


Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in.

gamer.nl

Gold Edition


Ultimate Edition


Collector’s Edition


 

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Far Cry 6 – Welke editie te kiezen

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 3 1200, Intel Core i5-4460
 • RAM: 8GB
 • HDD: 60GB
 • GPU: AMD Radeon RX 460, Nvidia GeForce GTX 960

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 5 3600X, Intel Core i7-9700
 • RAM: 16GB
 • HDD: 60GB
 • GPU: AMD Radeon RX 5700 XT, NVIDIA GeForce RTX 2070

Far Cry 6 DLC Episode 1 Insanity


Deze DLC is de eerste episode uitbreiding voor FarCry 6 het beschikt over Va’as outfit voor Dani om te dragen, de jeep genaamd “Warrior of the Rakyat”, en een volledige uitbreiding die plaatsvindt tijdens de laatste confrontatie tussen Vaas en Jason in Farcry 3, hierna wordt hij gewekt door Citra in de hoop van hem te vinden en de drie stukken van de Silver Dragon blade opnieuw in elkaar te zetten en het naar haar te brengen om haar goedkeuring te krijgen en te ontsnappen aan zijn eigen geest.

Far Cry 6 Pagan Control


Deze DLC is de tweede episode uitbreiding voor Far Cry 6 het bevat een aantal items Pagan Min outfit voor Dani om te dragen, een Pagan chibi, een kruisboog genaamd de beul, een quad vernoemd naar het Gouden Pad, AK47 genaamd Min-Maxed, de mini-campagne functies pagan’s strijd voor de controle tegen de donkere verwrongen versie van zichzelf bekend als “The Tyrant”.

Far Cry 6 Joseph Collapse


Deze DLC is de derde uitbreiding voor Far Cry 6 het bevat een aantal Far Cry 5-themed items, de mini-campagne sterren joseph zaad als hij verzamelt alle drie de stukken van zijn gebroken kruis.

 

Vind de beste prijzen voor Far Cry 6 DLC’s op CDKeyNL!

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 183 aanbiedingen van 9,28€ tot 269,91€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

AYP Redemption Gift EU : Digitale code voor EUROPA. Je ontvangt een Allyouplay-cadeaucode om je game te claimen op de Allyouplay-website. Lees de beschrijving in de winkel om de beschikbare talen te verifiëren voordat u koopt.
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Ubisoft Connect CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen. Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Europese versie Ubisoft Connect CD Key. U moet de Ubisoft Connect Software installeren via HERE. Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
Voor de Ubisoft Connect CD Key moet U de Ubisoft Connect Software installeren van Ubisoft Connect Website, dan simpelweg de CD Key toevoegen aan Ubisoft Connect en U kunt de game downloaden.
Ubisoft Connect GREENCODE EU : You will receive an EUROPEAN Ubisoft Connect Gift Code to claim your game on Greenman gaming website. This Game Code is ONLY FOR EUROPE to download and to play FAR CRY 6 on UPLAY. Read the description on the store to verify languages and region available before buying.
Deluxe Edition
Game Of The Year Edition
Gold Edition
Standard Edition
Ultimate Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
Koen says on 30 augustus 2021 om 01:32:14

vorige spellen waren erg leuk, ik ben benieuwd naar deze!

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards