Beste PC-games 2023 | Wekelijkse ranglijst van de top 10 games op de PC

6 december 2023 om 01:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De wekelijkse top 10 PC games van 2023. Ontdek elke week de evolutie van de top 10 PC games van 2023 en de beste deals op videogames om ze goedkoper te kopen.

Elke week werken we de tien populairste videogames bij op basis van het aantal paginabezoeken op CDKeynl.nl en delen we de beste pc-game sleutel deals met exclusieve promotiecodes rechtstreeks van online game verkopers.

We behandelen alle categorieën: multiplayer, singleplayer, horror games, strategie, racegames, survival, oorlog en nieuwe en aankomende videogames.

 

Door  Author: Dawynci  Dawynci   |  Leestijd: 5 mins.

 

Lees dit bericht in :

 
   

  Beste PC-games 2023 | De meest populaire videogames op de PC

 

Hier sind die Top 10 PC-Spiele im December 2023 mit den niedrigsten Preisen und aktuellen Promo-Codes von Online-Shops, um herauszufinden, wo du deine PC-Spiele günstig kaufen kannst.

 
   

Moet je lezen:

 
 

Beste PC-spellen 2023 | December  – week 2


  Lethal Company  

1. Lethal Company

 

Ga op een spannend ruimteavontuur als een ingehuurde werknemer voor het Bedrijf, waarbij je schroot verzamelt van verlaten manen. Gebruik je hardverdiende cash om je schip te upgraden, en verken griezelige maanlandschappen terwijl je je bemanning beschermt tegen dreigende gevaren. Navigeer door de verlaten buikjes, ontwijk slim valstrikken, en sla tools zoals stun grenades en boomboxes in bij de Bedrijfswinkel. Vergeet gewoon niet de quota, communiceer met je bemanning, en keer terug naar het schip voordat het ’s nachts wild wordt!

 
   

2. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 schudt de game-wereld na drie maanden, met 1,3 miljoen spelers die meedoen! Maar liefst 94% leeft hun eigen fantasie door aangepaste personages te maken, en Paladins en elfen domineren de populariteitsgrafieken. Romantiek hangt in de digitale lucht, met Shadowheart die de liefdesparade leidt, en spelers hebben gezamenlijk 8.196 jaar besteed aan het maken van personages en 51.662 jaar aan epische in-game avonturen. Dat is nog eens serieuze game-magie!

 
  Call of Duty Modern Warfare 3  

3. Call of Duty Modern Warfare 3

 

Dompel jezelf onder in de actie met het Seizoen 1 Battle Pass van MW3, boordevol verse goodies voor zowel MW3 als Warzone! Pak voor slechts 1100 COD Points nieuwe operators zoals Nolan en Dokkaebi, ontgrendel hypermoderne wapens en pronk met geanimeerde skins zoals “Firewalker” Coyote. En op tier 100, scoor epische beloningen, waaronder 300 COD Points en het geanimeerde blauwdruk “The Furnace” voor de MTZ-556 AR. Het is tijd om je game naar een hoger niveau te tillen!

 
  EA Sports FC 24  

4. EA Sports FC 24

 

EA Sports heeft zojuist een feestelijke bom laten vallen met de Holiday Update voor EA FC 24. Ze hebben de opwinding verhoogd door gameplay, Ultimate Team en wat flitsende nieuwe cosmetica aan te passen. Zeg vaarwel tegen die overkrachtige bewegingen en begroet een menu in feestthema en gelikte cards met face-scans.

 
  Red Dead Redemption 2  

5. Red Dead Redemption 2

 

Arthur Morgan uit Red Dead Redemption 2, vertolkt door acteur Roger Clark, is ervan overtuigd dat Rockstar een vervolg ontwikkelt, en beweert dat Red Dead Redemption 3 “ooit” zal gebeuren. Clark, zeker van de voortzetting, verduidelijkte echter dat het personage van Arthur Morgan niet terug zal keren, met de nadruk op het feit dat zijn verhaal is afgerond.

 
  Cyberpunk 2077  

6. Cyberpunk 2077

 

Cyberpunk 2077 en Update 2.1 van Phantom Liberty zijn nu live op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, met spannende toevoegingen en fixes. Spelers kunnen nu Night City verkennen met de NCART metro, genieten van radio te voet of tijdens metroritten, deelnemen aan herhaalbare autoraces, hangouts hebben met romantische interesses en katten tegenkomen in de stad. De update pakt ook verschillende bugs aan, waaronder quest-triggers, NPC-gedrag en de spawns van beloningsvoertuigen, terwijl gameplay-verbeteringen baasgevechten versterken, de kosten van Cyberware-capaciteit verminderen en de opties voor wapenmods uitbreiden. Bekijk de officiële patch notes voor een uitgebreide lijst met wijzigingen.

 
  Hogwarts Legacy  

7. Hogwarts Legacy

 

Ondanks dat het een hoog gewaardeerde release is, heeft Hogwarts Legacy, het open-wereld Harry Potter-spel, verrassend geen nominaties ontvangen bij The Game Awards 2023. Fans hoopten dat het de Players’ Voice award zou winnen, maar het heeft het niet gehaald, met de uiteindelijke genomineerden zijnde Baldur’s Gate 3, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Genshin Impact, Marvel’s Spider-Man 2 en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Veel succes de volgende keer voor de fans van het spel.

 
  Diablo 4  

8. Diablo 4

 

Diablo 4 vernieuwt zijn loot-systeem in seizoen 4, met als doel het proces van het verkrijgen van uitrusting voor je build te stroomlijnen. De revisie zal in twee fasen worden doorgevoerd, met fundamentele veranderingen in seizoen 3 en een volledige item-overhaul in seizoen 4. Blizzard werkt samen met content creators voor feedback, en gedetailleerde informatie over de veranderingen wordt volgend jaar verwacht.

 
  Football Manager 2024  

9. Football Manager 2024

 

De Football Manager 2024 Major Update 24.2 is uitgebracht op pc en Mac, met game-verbeterende fixes en verbeteringen. Duik in verbeterde gameplay, bijgewerkte gegevens en aangepaste competities; onthoud gewoon om een nieuwe opgeslagen game te starten voor de volledige ervaring. Bekijk de release notes voor alle details!

 
  ARK Survival Ascended  

10. ARK Survival Ascended

 

In ARK: Survival Ascended beginnen spelers aan een actievol avontuur, spawnd op een mysterieus eiland waar ze uitdagingen moeten navigeren, craften, bouwen en vechten om de voedselketen te beklimmen. De game pronkt met geavanceerde natuurkunde, inclusief dynamisch water en interactief gebladerte dat reageert op personages en in-game gebeurtenissen. Met toegang tot verschillende werelden en de mogelijkheid om aangepaste content te downloaden, ondersteunt ARK: Survival Ascended cross-platform multiplayer voor maximaal 70 spelers, privésessies voor 8 en lokale split-screen voor 2.

 
 

Out of the Top 10: Cities Skyline 2, Alan Wake 2

 
 

Beste PC-spellen 2023 | December  – week 1


 

Moet je lezen:

    Call of Duty Modern Warfare 3  

1. Call of Duty Modern Warfare 3

 

Blijf deze week bovenaan staan de onstopbare kracht die Call of Duty: Modern Warfare 3 is! De derde aflevering in de reboot-serie heeft zojuist records gebroken voor spelerbetrokkenheid in de MW-geschiedenis, en jij kunt meedoen met miljoenen in de nieuwste all-action FPS van Activision.

 
   

2. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 is een waanzinnige RPG in het betoverende Dungeons & Dragons-universum. Ben je klaar voor een reis als geen ander? In dit meeslepende avontuur kun je kiezen tussen het verdedigen van de krachten van het goede of toegeven aan de onweerstaanbare aantrekkingskracht van corruptie! Maak je klaar voor een epische rit waar elke beslissing telt, en het lot van het rijk rust in jouw handen!

 
  EA Sports FC 24  

3. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 is het dichtst bij het professionele spel dat je kunt komen zonder daadwerkelijk te spelen. Of je nu wilt domineren als een sterspeler op het veld of je strategische briljantie wilt laten zien als manager, dit is je gouden kans om je team naar legendarische glorie te leiden en je naam te graveren in de illustere geschiedenis van voetbal! Kun je je zenuwen behouden wanneer elk doelpunt, elke pass en elke strategische zet je naar voetbalsterrendom zou kunnen katapulteren? FC24 is niet zomaar een spel. Het is een kans om geschiedenis te schrijven.

 
  ARK Survival Ascended  

4. ARK Survival Ascended

 

Ark: Survival Ascended is terug met een wraak, nu aangedreven door de verbluffende Unreal Engine 5! Begin je epische reis naar een adembenemend eiland waar je stammen kunt bouwen, kolossale dinosaurussen kunt bevrienden en een wereld vol opwinding en uitdagingen kunt verkennen. Het eiland wacht op je – zal je overleven?

 
  Lethal Company  

5. Lethal Company

 

De sensationele online coöp-avontuur Lethal Company blijft de game-wereld veroveren! Verken de grote buitenwereld, ontmoet bizarre wezens om je bestiarium te vullen, en laat je creativiteit de vrije loop door je schip aan te passen. Ontdek waarom dit spel momenteel de best verkopende sensatie is op Steam. Sluit je aan bij de rangen van kosmische schatzoekers en maak je stempel in het Lethal Company-universum!

 
  Cities Skyline 2  

6. Cities Skyline 2

 

Duik in een wereld van grenzeloze creativiteit, waar je elk aspect van je metropool vormgeeft in dit visueel verbluffende Cities: Skylines 2. Gebruik je planningspieren terwijl je strategisch je stad in kaart brengt, industrieën activeert en de economie een boost geeft door slimme handelsbeslissingen. Kun je de uitdaging aangaan om aan de eisen van je burgers te voldoen terwijl je behendig je budget beheert?

 
  Alan Wake 2  

7. Alan Wake 2

 

De huiveringwekkende Alan Wake 2 dompelt je onder in de griezelige diepten van Bright Falls, waar FBI-agent Saga Anderson de mysteries ontrafelt achter angstaanjagende rituele moorden. Ondertussen bevindt de gevangen schrijver Alan Wake zich in een nachtmerrieachtige strijd tegen bovennatuurlijke krachten waar licht zijn enige redding wordt in de meedogenloze strijd tegen de duisternis. Zul je de confrontatie aangaan met de duisternis en de geheimen binnen Bright Falls onthullen?

 
  Football Manager 2024  

8. Football Manager 2024

 

FM24 presenteert de ultieme voetbaluitdaging, met bijgewerkte ploegen en competities voor het seizoen 2024. Of je nu houdt van de opwinding van de lange bal, de kunst van het breken van teams, of het strategische persen om je tegenstander te domineren, elke beslissing die je neemt is cruciaal. Van interactie met je spelers tot het omgaan met de pers en het maken van die game-changing wissel, het is een reis waar elke zet kan leiden tot glorie of, aan de andere kant, je baan in gevaar kan brengen.

 
  Red Dead Redemption 2  

9. Red Dead Redemption 2

 

Zadel op en rijd langs Arthur Morgan en de beruchte Van der Linde-bende voor een wild avontuur door het hart van Amerika! Wijd beschouwd als een van de beste RPG’s aller tijden, is RDR2 absoluut een must-play voor iedereen, en als je er voor de eerste keer in duikt, maak je klaar voor een echte traktatie! Het oude westen komt tot leven in verbluffend detail, en biedt een meeslepende ervaring die je vanaf de allereerste confrontatie zal vastgrijpen.

 
  Cyberpunk 2077  

10. Cyberpunk 2077

 

Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red heeft zojuist een game-changing 2.0-update ontvangen, met een volledige herziening van de gameplay. Maak je klaar voor vernieuwde perks, intense voertuiggevechten, een verbeterd politie-systeem en vijanden die scherper zijn dan ooit met verbeterde AI. Of je nu terugkeert voor een frisse ervaring of je voorbereidt op je eerste avontuur in deze futuristische wereld, nu is het perfecte moment om je onder te dompelen in de cybernetische wonderen van Cyberpunk 2077.

 
 

Beste PC-spellen 2023 | November  – week 4


 

Moet je lezen:

    Call of Duty Modern Warfare 3  

1. Call of Duty Modern Warfare 3

 

Op weg naar de toppositie deze week is Call of Duty: Modern Warfare 3. Onlangs werd onthuld dat het derde spel in de reboot-serie records heeft gebroken wat betreft betrokkenheid van spelers in de geschiedenis van MW. En in het hart ervan bevinden zich de gloednieuwe open-wereld zombies, waarin je kunt samenwerken om massale ondode hordes te bestrijden op de grootste Zombies-map ooit.

 
   

2. Baldur’s Gate 3

 

De volgende beste keuze van deze week is Baldur’s Gate 3, een geavanceerde RPG in het betoverende Dungeons & Dragons-realm. Confronteer verraad, ontdek verstandverruimende krachten en neem cruciale beslissingen in dit meeslepende avontuur waarin je moet kiezen tussen het ondersteunen van de krachten van het goede of toegeven aan corruptie!

 
  EA Sports FC 24  

3. EA Sports FC 24

 

Op de derde plaats hebben we EA Sports FC 24 – het voetbalmeesterwerk! Met meer dan 19.000 volledig gelicentieerde spelers, 700+ teams en 30 competities. Of je nu domineert als een sterrenspeler of strategische zetten maakt als manager, grijp de kans om je team naar legendarische glorie te leiden en je naam in de voetbalgeschiedenis te graveren!

 
  Football Manager 2024  

4. Football Manager 2024

 

Of je nu hunkert naar de spanning van het opbouwen van een team vanaf de basis of geniet van de smaak van directe glorie, FM24 biedt de ideale uitdaging. Met bijgewerkte teams en competities voor het seizoen 2024, ligt de voetbalwereld aan je voeten!

 
  ARK Survival Ascended  

5. ARK Survival Ascended

 

Op de tweede plaats staat Ark: Survival Ascended. ARK maakt een triomfantelijke terugkeer aangedreven door Unreal Engine 5! Betreed een adembenemend eiland waar je stammen kunt bouwen, machtige dinosaurussen kunt bevrienden en een eiland vol opwinding en obstakels kunt verkennen. Ben je klaar voor deze gaming-ervaring van het volgende niveau? Het is tijd om erin te duiken!

 
  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

 

Sluit je aan bij Arthur Morgan en de beruchte Van der Linde-bende voor een wilde rit door het hart van Amerika. Ontwijk federale agenten en meedogenloze premiejagers in Red Dead Redemption 2, waar een onvergetelijke reis op je wacht. Beschouwd als een van de grootste RPG’s aller tijden, is RDR2 een must-play voor iedereen, en degenen die voor het eerst spelen, staan ​​een echte traktatie te wachten.

 
  Lethal Company  

7. Lethal Company

 

Binnenkomend in de top 10 is de online co-op Lethal Company. Ben je klaar voor een kosmische zoektocht als een ingehuurde werknemer voor het bedrijf, waarbij je schroot verzamelt van geïndustrialiseerde manen om winstquota te halen? Verken de buitenwereld, voeg wezens toe aan je bestiarium en pas je schip aan. Maar wees op je hoede voor gevaren – leid je bemanningsleden, gebruik gereedschap uit de bedrijfswinkel en communiceer om de nacht te overleven. Ontdek waarom het momenteel het best verkochte spel op Steam is.

 
  Cities Skyline 2  

8. Cities Skyline 2

 

Bouw je droomstad in Cities: Skylines II! Ontketen creativiteit, beheer infrastructuur en voldoe aan de eisen van de burgers in deze visueel verbluffende stadsbouw-extravaganza. Maar wees voorzichtig, want je zult strategisch moeten plannen, industrieën moeten stimuleren, de economie moeten bevorderen via handel en het evenwicht moeten vinden tussen residentieel en stadsleven. Kun je aan de behoeften van de burgers voldoen terwijl je het budget beheert?

 
  Cyberpunk 2077  

9. Cyberpunk 2077

 

Maak een reis door Night City in Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red. De recente 2.0-update brengt vernieuwde gameplay met herziene vaardigheden, intense voertuiggevechten, een verbeterd politie-systeem en geüpgradede vijandelijke AI. Het is nu tijd om er weer in te duiken of het voor de eerste keer te spelen.

 
  Alan Wake 2  

10. Alan Wake 2

 

Blijvend in de top 10 is Alan Wake 2. In Bright Falls onderzoekt FBI-agent Saga Anderson angstaanjagende rituele moorden terwijl gevangen schrijver Alan Wake strijdt tegen kwaadaardige krachten in een nachtmerrieachtig verhaal waar licht redding is.

 
 

Uit de Top 10 deze week: EA Sports WRC 2023

 
 

Beste PC-spellen 2023 | November  – week 3


   

Moet je lezen:

     

1. Baldur’s Gate 3

 

Terug op nummer 1 deze week staat Baldur’s Gate. Maak je klaar om verraad te trotseren, ontdek waanzinnige krachten dankzij een gluiperige mind flayer, en maak die allesbepalende keuze: ga je voor de krachten van het goede of flirt je met corruptie? Duik in deze state-of-the-art RPG, gevestigd in het betoverende Dungeons & Dragons-realm, gecreëerd door de briljante breinen achter Divinity: Original Sin 2.

 
  ARK Survival Ascended  

2. ARK Survival Ascended

 

Op de tweede plek houdt Ark: Survival Ascended stand. ARK maakt een triomfantelijke terugkeer aangedreven door Unreal Engine 5! Betreed een adembenemend eiland waar je stammen kunt bouwen, machtige dinosaurussen kunt vrienden maken, en een eiland vol opwinding en obstakels kunt verkennen. Ben je klaar voor deze next-level game-ervaring? Het is tijd om erin te duiken!

 
  Call of Duty Modern Warfare 3  

3. Call of Duty Modern Warfare 3

 

Vier het 20-jarig jubileum van Call of Duty met Modern Warfare III, met een overvloed aan multiplayermaps, inclusief geliefde klassiekers en gloednieuwe toevoegingen. Daag jezelf uit om te overleven in een open-wereld Zombies-avontuur, waar je samenwerkt met andere squads om hordes ondoden te bestrijden en een spannend nieuw Zombies-verhaal te onthullen. Het is een actievol jubileum dat je niet wilt missen!

 
  EA Sports FC 24  

4. EA Sports FC 24

 

Klimmend naar de vierde plek is EA Sports FC 24. EA’s nieuwste voetbalmeesterwerk tilt het spel naar nieuwe hoogten, met ongeëvenaarde realisme, een enorme lijst van meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, een verbazingwekkende 700+ teams, en een grandioze totaal van 30 competities. Of je nu de ster op het veld wilt zijn of de beslissingen wilt nemen als manager, het is jouw kans om je team naar legendarische glorie te leiden en je naam in de voetbalgeschiedenis te graveren!

 
  Football Manager 2024  

5. Football Manager 2024

 

Of je nu houdt van de uitdaging om een team vanaf nul op te bouwen of de voorkeur geeft aan de smaak van directe glorie, FM24 heeft de perfecte uitdaging voor je in petto. Jouw missie is om een ploeg samen te stellen die de wereldpodia kan veroveren, en het maakt niet uit waar je besluit de leiding te nemen. De voetbalwereld ligt aan je voeten!

 
  Alan Wake 2  

6. Alan Wake 2

 

In het rustige stadje Bright Falls achtervolgt een reeks huiveringwekkende rituele moorden de gemeenschap, en FBI-agent Saga Anderson wordt in de sinistere zaak getrokken. Wat ze ontdekt, is een levende nachtmerrie, een horrorverhaal dat tot leven is gebracht. Tegelijkertijd bevindt de gevangen schrijver, Alan Wake, zich in een wanhopige strijd tegen kwaadaardige krachten terwijl ze vechten om te ontsnappen aan een nachtmerrieachtig verhaal waar licht hun enige redding is.

 
  Cities Skyline 2  

7. Cities Skyline 2

 

Creëer je eigen droomstad vanaf de basis in Cities: Skylines II, waar je creativiteit geen grenzen kent bij het vormgeven van een bruisende metropool. Vestig essentiële infrastructuur, strategiseer wijselijk en blijf afgestemd op de steeds veranderende eisen van je burgers terwijl je stad tot leven komt in dit ongelooflijk realistische en visueel adembenemende stadssimulatiespektakel.

 
  Red Dead Redemption 2  

8. Red Dead Redemption 2

 

Zadel op en rij mee met Arthur Morgan en de beruchte Van der Linde-bende terwijl ze navigeren door het wilde hart van Amerika, allemaal terwijl ze genadeloos worden achtervolgd door federale agenten en meedogenloze premiejagers. In Red Dead Redemption 2 staat je een onvergetelijke reis te wachten, vol epische verhalen van overleven, innerlijke strijd en beslissingen die de onwankelbare loyaliteit van Arthur zullen vormgeven.

 
  Cyberpunk 2077  

9. Cyberpunk 2077

 

Waag je in de uitgestrekte vlakte van Night City als een cyberpunk huurling in de opwindende wereld van Cyberpunk 2077, een actievol RPG-avontuur. Met de gloednieuwe Update 2.0 dompel je jezelf onder in een vernieuwde gameplay-ervaring met herziene perks, intense voertuiggevechten, een geavanceerder politie-systeem en geüpgradede vijandige AI.

 
  EA Sports WRC 2023  

10. EA Sports WRC 2023

 

Start je motoren voor de rit van je leven in het meest uitgebreide rallyspel tot nu toe – EA Sports WRC, de gloednieuwe officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Dit opwindende spel is de eerste in zijn soort, gemaakt door het gerenommeerde team verantwoordelijk voor de DiRT Rally-serie. Maak je klaar om het voertuig van je dromen te ontwerpen en te besturen in deze ultieme rally-ervaring!

 
 

Uit de Top 10 deze week: Marvel’s Spider-Man Remastered

 
 

Beste PC-spellen 2023 | November  – week 2


 

Moet je lezen:

    Alan Wake 2  

1. Alan Wake 2

 

Een kleine gemeenschap in Bright Falls wordt geteisterd door rituele moorden, en FBI-agent Saga Anderson wordt meegesleept in de zaak, waarbij ze een horrorverhaal ontdekt dat tot leven komt. Ondertussen moet de opgesloten schrijver Alan Wake donkere krachten bevechten terwijl ze proberen te ontsnappen aan een verdraaid verhaal waar alleen licht hen kan redden.

 
  ARK Survival Ascended  

2. ARK Survival Ascended

 

Maak je klaar voor een buitengewone dinosaurusoverlevingstocht nu ARK herboren is met Unreal Engine 5. Op een oogverblindend eiland zul je stammen vormen, dinosaurussen temmen en een wereld vol avontuur en uitdagingen verkennen. Ben je klaar om in deze next-generation game-ervaring te duiken?

 
   

3. Baldur’s Gate 3

 

Een epische reis in de Forgotten Realms wacht op je, waar je verraad zult confronteren, mysterieuze krachten zult ontdekken dankzij een mind flayer parasiet, en je pad zult kiezen tussen verzet en corruptie. Deze next-generation RPG in het Dungeons & Dragons-universum, gemaakt door de makers van Divinity: Original Sin 2, wacht op jouw keuze.

 
  EA Sports FC 24  

4. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 is de volgende evolutie in voetbalsimulaties. EA’s nieuwste voetbalgame tilt het spel naar een hoger niveau met ongeëvenaarde realisme, meer dan 19.000 volledig gelicentieerde spelers, meer dan 700 teams en 30 competities. Betreed het veld als speler of manager, leid je club naar glorie en vereeuwig je naam.

 
  Cities Skyline 2  

5. Cities Skyline 2

 

Vorm je droomstad vanaf de grond op in Cities: Skylines II, waar je onbeperkte mogelijkheden hebt om een bloeiende metropool te ontwerpen en ontwikkelen. Bouw de essentiële infrastructuur, neem strategische beslissingen en pas je aan aan de veranderende behoeften van je burgers terwijl je stad tot leven komt in deze zeer realistische en visueel verbluffende stadsbouwgame.

 
  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

 

Sluit je aan bij Arthur Morgan en de Van der Linde-bende terwijl ze door het Amerikaanse binnenland navigeren en worden opgejaagd door federale agenten en premiejagers. In Red Dead Redemption 2 beleef je een episch verhaal over overleving, interne conflicten en keuzes die Arthur’s loyaliteit definiëren.

 
  Cyberpunk 2077  

7. Cyberpunk 2077

 

Betreed de uitgestrekte Night City als een cyberpunk huurling in Cyberpunk 2077, een actie-avontuur RPG. In de nieuwste Update 2.0 ervaar je een vernieuwde gameplay met herontworpen vaardigheden, voertuiggevechten, een verbeterd politie systeem en verbeterde vijandelijke AI. Het is jouw kans om je legende te creëren in deze cyberpunkwereld.

 
  Call of Duty Modern Warfare 3  

8. Call of Duty Modern Warfare 3

 

Werk samen met Captain Price en Task Force 141 terwijl ze het gevaarlijke oorlogsmisdadiger Vladimir Makarov confronteren in een wereldreddende missie. Markeer het 20-jarig jubileum van Call of Duty met Modern Warfare III, met een breed scala aan multiplayer-maps, zowel oude favorieten als nieuwe toevoegingen, en duik in een open-wereld Zombies-ervaring, waar je de krachten bundelt met andere squads om hordes ondoden te bestrijden en een spannende nieuwe Zombies-verhaallijn te ontdekken.

 
  Football Manager 2024  

9. Football Manager 2024

 

Dompel jezelf onder in de rol van een voetbalmanager in Football Manager 2024, de meest uitgebreide aflevering in de serie. Of je nu geniet van het bouwen vanaf de basis of op zoek bent naar directe glorie, er wacht een perfecte uitdaging op je. Jouw doel is om een team samen te stellen dat op mondiaal niveau kan concurreren, ongeacht waar je kiest om te managen.

 
   

10. Marvel’s Spider-Man Remastered

 

Stap in een uniek Spider-Man universum waar bekende personages nieuwe rollen aannemen en verken de levendige buurten van Marvel’s New York in dit actievolle avontuur. Met de misdaadbestrijdende vaardigheden van Peter Parker zul je de volledige kracht van Spider-Man ervaren, met dynamische gevechten, acrobatiek en epische takedowns tegen de achtergrond van iconische Marvel- en Manhattan-landmarken.

 
 

Out of the Top 10 This Week: The Lords of the Fallen, Assassin’s Creed Mirage, Diablo 4

 
 

Beste PC-spellen 2023 | November  – week 1


 

Moet je lezen:

     

1. Baldur’s Gate 3

 

Mach dich bereit für ein verbessertes Spielerlebnis! Baldur’s Gate 3 hat gerade Patch #4 veröffentlicht, mit über 1.000 Fixes, Anpassungen und spielverändernden Updates. Bemerkenswerte Verbesserungen umfassen einen neuen Modus für Farbenblinde, Optionen, um deine Söldner optisch aufzumotzen, und die epische Zugabe von Schwämmen und Seifen, um deine Party-Mitglieder sauber zu halten.

 
  Cities Skylines 2  

2. Cities Skylines 2

 

Cities: Skylines II ermöglicht es dir, deine Traumstadt zu erschaffen, mit der Freiheit, hoch zu bauen und sich auszubreiten. Deine Entscheidungen beeinflussen das Stadtbild, und die tiefgehende Simulation und lebendige Wirtschaft des Spiels erfordern strategische Planung, um die Bedürfnisse und Wünsche deiner Bürger zu befriedigen.

 
  EA Sports FC 24  

3. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 ist mit einem Knall gestartet und hat in nur vier Wochen seit seiner Veröffentlichung bemerkenswerte 14,5 Millionen aktive Konten angesammelt. Dies markiert einen beeindruckenden Anstieg von 41% im globalen Fußballgeschäft im Vergleich zum Vorjahr. EA Sports ist äußerst optimistisch in Bezug auf die Aussichten des Spiels und erwartet ein anhaltendes Wachstum im kommenden Jahr.

 
  Football Manager 2024  

4. Football Manager 2024

 

Football Manager 2024 bietet das umfassendste Spielerlebnis bisher, mit Verbesserungen in verschiedenen Aspekten des Spiels. Verbesserte Spielerbewegungen, Ballphysik und Beleuchtung verbessern die Authentizität der Spiele. Neue Spielerrollen und Positionsrotationen verleihen dem Gameplay Flüssigkeit. Der überarbeitete Set Piece Creator und Set Piece Coaches unterstützen dich dabei, aus Standardsituationen zu dominieren, und klügere Transfers und finanzielle Entscheidungen fordern deine Managerfähigkeiten heraus. Individuelle Leistungsziele für Spieler und verbesserte Karrierevielfalt machen dies zur ultimativen Ausgabe.

 
  The Lords of the Fallen  

5. The Lords of the Fallen

 

Begib dich als Dark Crusader in “The Lords of the Fallen” auf eine Reise durch die Reiche der Lebenden und der Toten, um den Dämonengott Adyr zu besiegen. Mit schnellem und anspruchsvollem Kampf, epischen Bosskämpfen, mächtigen Magieangriffen und Charakteranpassung kannst du nahtlos online spielen und aus 9 verschiedenen Charakterklassen wählen.

 
  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

 

Folge den Abenteuern von Arthur Morgan, einem Outlaw der Van-der-Linde-Gang, der auf der Flucht überlebt. Raube, stehle und kämpfe in einer weitläufigen offenen Welt mit zahlreichen Missionen und umfassender Anpassung. Nutze den zusätzlichen Story-Modus-Inhalt auf dem PC, einen robusten Fotomodus, kostenlosen Zugang zu Red Dead Online und verbesserte Grafiken, einschließlich verbesserter Sichtweiten, besserer Beleuchtung und detaillierter Texturen.

 
  Cyberpunk 2077  

7. Cyberpunk 2077

 

Das kostenlose Update 2.0 von Cyberpunk 2077 bringt ein überarbeitetes Perk- und Cyberware-System, Fahrzeugkämpfe mit Verfolgungsjagden, ein überarbeitetes Polizeisystem, verbesserte KI der Feinde und verschiedene andere Verbesserungen. Zusätzlich kannst du über das My Rewards-Programm Ingame-Belohnungen und digitale Gegenstände inspiriert von CD PROJEKT RED-Spielen erhalten. Dieses umfangreiche Update bietet aufregende neue Gameplay-Funktionen und ist ein Muss für Fans von Cyberpunk 2077.

 
   

8. Assassin’s Creed Mirage

 

Assassin’s Creed Mirage ist ein Action-Adventure-Spiel, das im neunten Jahrhundert in Bagdad spielt und die Reise von Basim, einem Straßendieb, der zum Meisterassassinen wird, verfolgt, wenn er sich den Hidden Ones anschließt. Das Spiel bietet modernisiertes Assassin’s Creed-Gameplay mit flüssigem Parkour, heimlichen Takedowns und intensiven Attentaten in einer belebten, reaktionsfreudigen Stadt. Spieler können vier verschiedene Stadtviertel erkunden, von denen jedes seine eigenen Geheimnisse verbirgt, und Basims Transformation zum Meisterassassinen miterleben, die sein Schicksal auf unerwartete Weise verändert.

 
   

9. Marvel’s Spider-Man Remastered

 

Beschütze Marvels New York als Peter Parker, der die Stadt vor ikonischen Schurken wie Mister Negative, Kingpin und Doctor Octopus als Spider-Man bewahrt. Nutze deine Kampf- und akrobatischen Fähigkeiten, um gegen diese Bösewichte anzutreten und das Böse ein für alle Mal auszulöschen! Erkunde ein detailreiches Marvel New York City, schwinde durch die Stadt und nutze die Umgebung, um Feinde zu besiegen. Die Remastered-Edition bringt dir auch den gesamten Originalinhalt, einschließlich des DLC “The City That Never Sleeps”.

 
  Diablo 4  

10. Diablo 4

 

Diablo 4 führt dich in einen Kampf gegen die Mächte der Hölle, sowohl im Einzelspieler- als auch im Mehrspielerkampagnenmodus mit umfangreichen Endspielinhalten. Erkunde eine offene Welt, in der du Weltbosse besiegen und PVP betreiben wirst. Crossplay und Cross-Progression unterstützen flexibles Gameplay. Die “Season of Blood” bringt frische Events, Geschichten, Belohnungen und mehr für die erste Saison des Spiels.

 
 

Nicht in den Top 10: COD Modern Warfare 3, Elden Ring, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, Lies of P.

 
 

Beste PC-spellen 2023 | oktober  – week 4


 

Moet je lezen:

      EA Sports FC 24  

1. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 verovert deze week de toppositie. Of je nu een hardcore voetbalfanaat bent of gewoon zin hebt in eindeloos plezier, FC24 zal je ademloos achterlaten terwijl je het opneemt tegen ’s werelds beste voetbalsterren.

 
  The Lords of the Fallen  

2. The Lords of the Fallen

 

In dit Souls-achtige epische avontuur speel je als een van de legendarische Dark Crusaders, klaar om aan een werkelijk opmerkelijke reis te beginnen die de grenzen van leven en dood overspant. Maak je klaar voor een episch verhaal terwijl we duiken in de nasleep van een tirannieke heerschappij, waar de almachtige demon God, Adyr, zijn onvermijdelijke ondergang ontmoette.

 
   

3. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 verovert de felbegeerde derde plek, een creatie van de genieën achter Divinity: Original Sin 2. Bereid je voor op een episch RPG-avontuur in de betoverende wereld van Dungeons & Dragons. Verken een grenzeloos universum, boordevol spannende quests en adembenemende opwinding.

 
   

4. Assassin’s Creed Mirage

 

Duik in het meeslepende verhaal van Basim, een sluwe straatdief, op zijn zoektocht naar antwoorden en gerechtigheid te midden van de levendige straten van het negende-eeuwse Bagdad. Dit is een moderne twist op iconische kenmerken en gameplay die een legendarische franchise al meer dan 15 jaar definiëren. Verken een ongelooflijk levendige en dichtbevolkte stad waar elke actie die je onderneemt reacties teweegbrengt bij de inwoners.

 
  Cyberpunk 2077  

5. Cyberpunk 2077

 

CD Projekt Red’s Cyberpunk 2077 dompelt je volledig onder in een stadssfeer die een spannende mix is van adembenemend en spookachtig, compleet met met neon overgoten straten en geavanceerde technologie. Van elke schaduwrijke hoek tot elke neonverlichte steeg, Night City is een schatkamer vol geheimen, obstakels en mogelijkheden, die wachten om door jou onthuld te worden.

 
  Call of Duty Modern Warfare 3 2023  

6. Call of Duty: Modern Warfare 3

 

Maak een nostalgische reis terug naar de legendarische wortels van de Call of Duty-franchise! Alle 16 originele Modern Warfare 2-kaarten uit 2009 hebben een verbluffende moderne facelift gekregen. Ze zijn terug en beter dan ooit, nu boordevol spannende nieuwe modi en gameplay-functies die een golf van frisheid en opwinding in je game-ervaring zullen injecteren.

 
  Red Dead Redemption 2  

7. Red Dead Redemption 2

 

Of je nu zin hebt in wat premiejagen, handel drijven, schatzoeken of zelfs je eigen maanlicht brouwen, Red Dead Redemption 2 geeft je de vrijheid in de ongetemde schoonheid van de frontier. Het is jouw wereld om te verkennen en jouw Wilde Westen om te veroveren.

 
  Elden Ring  

8. Elden Ring

 

Elden Ring, het Souls-achtige meesterwerk van FromSoftware, is een must-have voor elke pc-gamer. Verkozen tot Game van het Jaar in 2022, dit is een veelgelaagd verhaal verteld in fragmenten, een episch drama waarin de diverse perspectieven van personages samenkomen binnen de Lands Between.

 
  Cyberpunk 2077 Phantom Liberty  

9. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

 

Phantom Liberty is een baanbrekende update voor Cyberpunk 2077 die een geheel nieuwe wijk, een meeslepend verhaal en een scala aan opwindende opties introduceert om je gameplay aan te passen, waardoor je gamingervaring in jouw handen ligt.

 
  Lies of P  

10. Lies of P

 

Lies of P is een Souls-achtig avontuur waarin je jezelf en je arsenaal constant moet aanpassen om onvoorstelbare verschrikkingen het hoofd te bieden, de geheimen van de elite van de stad te ontrafelen en cruciale beslissingen te nemen. Zul je dilemma’s met waarheid aangaan of je eigen web van leugens spinnen om ze te overwinnen op zoek naar je ware zelf?

 
 

Buiten de Top 10: Forza Motorsport 2023

 
 

Beste PC-spellen 2023 | oktober  – week 3


 

Moet je lezen:

     

1. Assassin’s Creed Mirage

 

In Assassin’s Creed Mirage word je meegenomen naar een adembenemende stad waar je op je acrobatische vaardigheden moet vertrouwen om te overleven. De parkour moves in dit spel trotseren de zwaartekracht en laten je de stad met stijl en finesse doorkruisen. Maak je klaar om van dak naar dak te springen met de gratie van een echte assassin.

 
    EA Sports FC 24  

2. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 is het spel dat de grenzen tussen de realiteit en virtueel gamen vervaagt. Of je nu een fanatieke voetbalfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een ongelooflijke game-ervaring, deze titel neemt je mee op een onvergetelijke reis door de wereld van sport. Maak je klaar om verbaasd te zijn terwijl je je virtuele schoenen aantrekt en doelpunten maakt als nooit tevoren!

 
     

3. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 is sierlijk afgedaald naar de derde plek. Maar vrees niet, want dit spel is een creatie van de briljante geesten verantwoordelijk voor Divinity: Original Sin 2. Bereid je voor op een epische RPG-reis die je meeneemt naar het betoverende, grenzeloze universum van Dungeons & Dragons. In deze mystieke wereld vind je een overvloed aan eindeloze queesten en een opwinding die je ademloos achterlaat.

 
    Cyberpunk 2077  

4. Cyberpunk 2077

 

Glijd in de stoere laarzen van een cyberpunk huurling en betreed een adrenaline-pompende, open-wereld RPG-ervaring als geen ander. Dompel jezelf onder in een opnieuw bedachte stadsomgeving die adembenemend en angstaanjagend is, vol met met neon overgoten straten en futuristische technologie. Elke hoek van Night City verbergt geheimen, uitdagingen en kansen die op jou wachten om te ontdekken.

 
    Cyberpunk 2077 Phantom Liberty  

5. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

 

Phantom Liberty is niet zomaar een uitbreiding; het is een groots avontuur, een kans om je stempel te drukken in deze cyberpunk-wereld. Deze game-veranderende update brengt een hele nieuwe wijk tot leven, een boeiend verhaal en een reeks spannende manieren om je gameplay aan te passen zoals jij dat wilt.

 
    Lords of the Fallen  

6. Lords of the Fallen

 

Op de zesde plaats deze week staat de Souls-achtige Lords of the Fallen. In de nasleep van de meest meedogenloze tirannie ontmoette de demon God, Adyr, zijn ondergang. Maar zoals de legendes voorspellen, vervagen goden nooit volledig. Nu, na eonen zijn verstreken, dreigt de wederopstanding van Adyr. Jij, als een van de legendarische Dark Crusaders, staat op het punt aan een buitengewone reis te beginnen die de rijken van de levenden en de doden beslaat.

 
    Elden Ring  

7. Elden Ring

 

FromSoftware’s Souls-achtige meesterwerk is niet alleen een must-play op je pc; het is ook een grote hit op de Steam Deck. Het is een bewijs van de universele aantrekkingskracht van het spel en zijn vermogen om spelers mee te slepen in zijn betoverende wereld, ongeacht waar je kiest om dit epische avontuur te beginnen.

 
    Call of Duty: Modern Warfare 3  

8. Call of Duty: Modern Warfare 3

 

Het teruggaan naar de wortels van de legendarische franchise, alle 16 van de originele Modern Warfare 2 (uit 2009) maps hebben een verbluffend moderniseringsproces ondergaan. Ze zijn terug, beter dan ooit, boordevol nieuwe modi en gameplay-functies die je game-ervaring fris en opwindend zullen laten aanvoelen.

 
    Red Dead Redemption 2  

9. Red Dead Redemption 2

 

Of je nu zin hebt in wat bounty hunting, handel drijven, op zoek gaan naar verborgen schatten, of zelfs je eigen moonshine brouwen, Red Dead Redemption 2 geeft je de vrijheid om je Wild West fantasieën te beleven. De ongetemde schoonheid van de frontier ligt voor je open om te verkennen en te veroveren.

 
    Forza Motorsport 2023  

10. Forza Motorsport 2023

 

Bereid je voor op de rit van je leven in Forza Motorsport, waar je de kans krijgt om controle te nemen over meer dan 500 echte auto’s. Deze indrukwekkende line-up omvat moderne raceauto’s en meer dan 100 voertuigen die hun debuut maken in het Forza Motorsport-universum. Elke ronde die je rijdt telt, terwijl je 20 dynamische circuits overwint die tot leven komen met favoriete locaties en meerdere baanindelingen om te beheersen.

 
  Buiten de top 10: Payday 3, Lies of P, Mortal Kombat 1, Starfield  
 

Beste PC-spellen 2023 | oktober  – week 2


 

Moet je lezen:

      EA Sports FC 24  

1. EA Sports FC 24

 

EA’s nieuwste voetbalspel, EA Sports FC 24, behoudt deze week de eerste plaats. Dit spel tilt realisme naar een geheel nieuw niveau dankzij de revolutionaire HyperMotionV-technologie. Maak je klaar om weggeblazen te worden terwijl je de adembenemend authentieke bewegingen en vaardigheden van meer dan 19.000 volledig gelicentieerde spelers vertegenwoordigend 700 teams van over de hele wereld aanschouwt.

 
     

2. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 zakt naar de tweede plaats. In elkaar gezet door de briljante geesten achter Divinity: Original Sin 2, plaatst deze RPG je in een betoverend avontuur in het grenzeloze universum van Dungeons & Dragons, waar eindeloze quests en ongeëvenaarde opwinding je metgezellen zijn op dit onvergetelijke avontuur!

 
    Cyberpunk 2077  

3. Cyberpunk 2077

 

In Cyberpunk 2077 stap je in de schoenen van een cyberpunk huurling in deze high-octane, open-wereld RPG. Duik in de opnieuw vormgegeven stadsgezichten en maak je klaar voor spannende gratis content updates, waaronder de game-veranderende Update 2.0.

 
    Cyberpunk 2077 Phantom Liberty  

4. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

 

Cyberpunk 2077’s game-veranderende uitbreiding, Phantom Liberty, introduceert een gloednieuw district, een meeslepend verhaal en tal van spannende manieren om je gameplay aan te passen. Onderdompelen in een epische spionagethriller terwijl je de wereld van hoogwaardige spionage betreedt om de NUSA-president te redden en orde terug te brengen in de chaotische straten van Night City.

 
     

5. Assassin’s Creed Mirage

 

Deze week betreedt Assassin’s Creed Mirage de top 10 PC-gameslijst, die een moderne draai geeft aan de klassieke functies en gameplay die deze franchise al opmerkelijk 15 jaar definiëren. Navigeer naadloos door de stad met parkour-bewegingen die de zwaartekracht tarten en voer stealthy takedowns uit met meer viscerele moordaanslagen dan ooit tevoren.

 
    Payday 3  

6. Payday 3

 

Laat je pensioen achter en duik terug in de opwindende wereld van overvallen als je deel uitmaakt van de beruchte Payday Gang. Deze bandieten zijn de praat van de stad, de stof van legendes, en een constante hoofdpijn voor de wetshandhaving. Na jaren van stilte stelt de bemanning zich weer samen om een nieuwe dreiging het hoofd te bieden die hen opnieuw uit hun pensioen trekt.

 
    Lies of P  

7. Lies of P

 

In dit meeslepende soulslike avontuur moet je jezelf en je wapens evolueren om onuitsprekelijke gruwelen het hoofd te bieden. Duik diep in het hart van de elite van de stad en ontrafel het raadselachtige web van hun geheimen. Je staat voor een cruciale keuze – confronteer de uitdagingen met onwankelbare waarheid of weef een web van leugens om je eigen unieke pad te bewandelen op zoek naar je ware identiteit te onthullen.

 
    Mortal Kombat 1  

8. Mortal Kombat 1

 

Mortal Kombat 1 markeert het begin van een nieuw tijdperk voor deze iconische franchise, met een vernieuwd gevechtssysteem, spannende spelmodi en een reeks brute finishmoves die je tegenstanders doen trillen in hun laarzen!

 
    Starfield  

9. Starfield

 

Starfield is het eerste volledig nieuwe universum gecreëerd door de meesterbreinen bij Bethesda Game Studios in meer dan 25 jaar. In deze next-generation role-playing game, tegen de achtergrond van de kosmos, ligt het universum aan je voeten. Creëer een personage zo uniek als je verbeelding toelaat en stort je op een ongekend gevoel van vrijheid. Je duikt met volle vaart in een epische odyssee, op zoek naar het diepste mysterie van de mensheid.

 
    Red Dead Redemption 2  

10. Red Dead Redemption 2

 

Of je nu zin hebt om premies te achtervolgen, goederen te verhandelen, verborgen schatten te ontdekken of zelfs je eigen moonshine te brouwen, Red Dead Redemption 2 laat je het Wilde Westen verkennen en de touwtjes in handen nemen zoals jij dat wilt. De frontier is van jou om te verkennen en te veroveren!

 
 

Uit de Top 10 Deze Week: Party Animals

 
 

Beste PC-spellen 2023 | oktober  – week 1


 

Moet je lezen:

      EA Sports FC 24  

1. EA Sports FC 24

 

Maak je klaar om je onder te dompelen in het meest waanzinnig realistische voetbalavontuur met EA Sports FC 24! Dankzij de hypermoderne Hypermotion V-technologie maak je bewegingen en spelen die je het gevoel geven dat je echt op het veld staat. En bereid je voor op een game-veranderende ervaring met gemengde teams, een opgevoerde Carrière Modus en gameplay die zo responsief is dat het voelt alsof je de echte spelers onder controle hebt. EA Sports FC 24 is de ultieme touchdown voor voetbalfans, of je nu een relaxte liefhebber van de sport bent of een fanatieke gamer!

 
     

2. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 is het ultieme RPG-avontuur, waarbij jij de touwtjes in handen hebt en je lot vormgeeft. Of je nu een held of een rebel bent, jouw keuzes sturen het verhaal, de personages en zelfs het einde van het spel. Het is een meeslepende achtbaanrit die geen enkele RPG-liefhebber mag missen!

 
    Payday 3  

3. Payday 3

 

Payday 3 is het ultieme overvalavontuur waar je op hebt gewacht – groter, slechter en spannender dan ooit! Duik in spannende nieuwe overvallen, hanteer stoere wapens en ontmoet een cast van onvergetelijke personages. Maak je klaar om je criminele fantasieën uit te leven in dit meeslepende, hartstelende spel dat perfect is voor fans van overvalsimulaties en iedereen die zin heeft in een leuke uitdaging. Grijp je uitrusting en sluit je aan bij de bende in Payday 3 vandaag nog!

 
    Cyberpunk 2077  

4. Cyberpunk 2077

 

Maak je klaar voor de neon-doordrenkte chaos van Cyberpunk 2077, waar je wildste dromen samenkomen met een wereld van hebzucht en corruptie. In deze stad zijn geld en connecties jouw tickets om te worden wie je maar wilt, maar onthoud, niets komt gemakkelijk. Duik in de meeslepende wereld, ontmoet intrigerende personages en ontdek een intrigerend verhaal dat je nog lang na het laatste level zal bijblijven!

 
    Cyberpunk 2077 Phantom Liberty  

5. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

 

Maak je klaar voor een neonovergoten avontuur in Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, de uitbreiding waar Night City op heeft gewacht. Met een meeslepend verhaal, een nieuwe wijk in Dogtown en spannende nieuwe uitrusting is deze uitbreiding een must voor elke Cyberpunk 2077-fan. Dus duik in, choomba, en bereid je voor op de ultieme achtbaanrit!

 
    Lies of P  

6. Lies of P

 

Maak je klaar voor een huiveringwekkend avontuur in Lies of P, waar het verhaal van Pinocchio een sinistere wending krijgt. Duik in zijn griezelige visuele stijl, intense gameplay en verdraaide verhaallijn voor een angstaanjagend goede tijd. In deze wereld van bedrog moet je leugens omarmen om te overleven – het is een must-play voor horror- en Souls-achtige gamefans!

 
    Mortal Kombat 1  

7. Mortal Kombat 1

 

Mortal Kombat 1 is een geweldige comeback voor de klassieke vechtspelserie, met verbluffende graphics, razendsnelle gameplay en onvergetelijke fatale slagen. De nieuwe Invasion-modus voegt een toffe twist toe aan het verhaal, en klassieke personages zoals Scorpion, Sub-Zero en Sonya Blade zijn terug en beter dan ooit. Of je nu een fanatieke vechtspelletjesfanaat bent of gewoon op zoek bent naar epische game-momenten, Mortal Kombat 1 is een must-play!

 
    Starfield  

8. Starfield

 

Starfield brengt je naar een wereld waar mogelijkheden en het universum zelf eindeloos zijn. Word een ruimtepiraat, een kapitein, of wat je maar wilt – je kunt je eigen pad kiezen. Trek je pak aan en ga op ontdekkingstocht op verschillende planeten en laat je betoveren door de unieke omgevingen en meer.

 
    Party Animals  

9. Party Animals

 

Party Animals is het ultieme feestspel van het jaar, boordevol schattige dierenpersonages, gekke natuurkunde en eindeloze lachen. Strijd het uit met vrienden, verover hindernisbanen of maak gewoon plezier in de zandbak – het is non-stop plezier voor iedereen! Mis niet het wildste game-avontuur van het jaar!

 
    Red Dead Redemption 2  

10. Red Dead Redemption 2

 

RDR2 rockt met zijn epische verhaal, diepgaande personageontwikkeling en een enorme, diverse wereld vol details. Elke regio heeft zijn eigen sfeer, en de personages zitten boordevol coole achtergronden en motivaties. Sluit je aan bij Arthur Morgan op een outlaw-achtbaanrit door de decennia!

   
 

Uit de 10 Beste PC-games van deze week:  The Crew Motorfest

 
 

Beste PC-spellen 2023 | september – week 4


 

Moet je lezen:

      Baldur’s Gate 3  

1. Baldur’s Gate 3

 

Maak je klaar voor een waanzinnige RPG-ervaring met Baldur’s Gate 3, gecreëerd door dezelfde geniale breinen achter Divinity: Original Sin 2. Verken de betoverende wereld van Dungeons & Dragons, waar eindeloze avonturen en ongeëvenaarde spanning op je wachten.

 
  EA Sports FC 24  

2. EA Sports FC 24

 

Betreed het veld voor de meest realistische voetbalervaring met EA Sports FC 24. Aangedreven door hypermoderne HyperMotionV-technologie, zul je getuige zijn van de levensechte bewegingen en acties van meer dan 19.000 volledig gelicentieerde spelers van 700 teams wereldwijd. Het mooie spel heeft nieuwe hoogten bereikt.

 
  Starfield  

3. Starfield

 

Sluit je aan bij de elite van Constellation en begin aan een kosmische odyssee die de definitie van avonturenspellen volledig zal veranderen. Maak je klaar om betoverd te worden door het meest ambitieuze project van Bethesda Game Studios tot nu toe – Starfield. Het universum roept, en het avontuur van je leven wacht op je.

 
  Mortal Kombat 1  

4. Mortal Kombat 1

 

Ervaar een opgefriste Mortal Kombat Universe gevormd door de Vuur God Liu Kang. Mortal Kombat 1 introduceert een nieuw vechtsysteem, spelmodi en een hele reeks dodelijke finishing moves!

 
  Lies of P  

5. Lies of P

 

Onder leiding van een mysterieuze stem ontwaak je in de ooit bloeiende maar nu verwrongen stad Krat, aangetast door waanzin en bloeddorst. In dit soulslike avontuur pas je jezelf en je wapens aan om onuitsprekelijke gruwelen te bevechten, de raadselachtige geheimen van de elite van de stad te ontrafelen, en te beslissen of je uitdagingen met de waarheid aangaat of leugens verzint om je pad te smeden in de zoektocht naar je ware zelf.

 
  Payday 3  

6. Payday 3

 

Met pensioen gaan is overschat! Sluit je weer aan bij de wereld van de misdaad met de beruchte Payday Gang, de afgunst van outlaws en een meedogenloze nachtmerrie voor wetshandhavers. Jaren na hun terreur in Washington DC keren ze terug uit hun pensioen om een nieuwe, spannende dreiging het hoofd te bieden. Maak je klaar voor de ultieme overval!

 
  The Crew Motorfest  

7. The Crew Motorfest

 

Race door de bruisende stad Honolulu, trotseer vulkanische hellingen off-road en perfectioneer je bochten op uitdagende circuits. Verken alle aspecten van de autocultuur, van Amerikaanse muscle tot Japanse straatraces, en verzamel legendarische auto’s. Het is tijd om de wegen te domineren in The Crew Motorfest!

 
  Cyberpunk 2077  

8. Cyberpunk 2077

 

Betreed Night City, een neon-doordrenkt strijdtoneel voor overleving. Word een cyberpunkhuurling in deze actievolle, open-wereld RPG in Cyberpunk 2077. Verken de vernieuwde stad en geniet van spannende gratis inhoudsupdates, zoals update 2.0, die vaardigheden heeft vernieuwd, de gebruikersinterface heeft bijgewerkt en gloednieuwe manieren heeft toegevoegd om je speelstijl aan te passen.

 
  Red Dead Redemption 2  

9. Red Dead Redemption 2

 

Red Dead Redemption 2 op pc brengt de epische verhaalmodus plus nieuwe inhoud en een fotomodus voor creatieve mensen. Achtervolg premies, verhandel goederen, vind schatten of brouw moonshine zoals je wilt.

 
  Cyberpunk 2077 Phantom Liberty  

10. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

 

De nieuwe grote uitbreiding van Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, voegt een geheel nieuwe wijk toe, een nieuw verhaal en spannende nieuwe manieren om je speelstijl aan te passen. Duik in een epische spionagethriller en neem deel aan spionage in een missie met hoge inzet om de president van de NUSA te redden en de orde in Night City te herstellen.

 
 

Van de 10 beste pc-games: No Man’s Sky, NBA 2K24, Elden Ring, Hogwarts Legacy

 
 

Beste PC-spellen 2023 | september – week 3


 

Moet je lezen:

         

1. Baldur’s Gate 3

 

Maak je klaar om versteld te staan door een next-generation RPG, Baldur’s Gate 3, meesterlijk gemaakt door dezelfde briljante geesten die verantwoordelijk zijn voor Divinity: Original Sin 2. Gesitueerd in het betoverende universum van Dungeons & Dragons, belooft dit spel eindeloze avonturen en ongeëvenaarde opwinding.

 
    Starfield  

2. Starfield

 

Het is een saga van mysterie, moed en ontdekking. Sluit je aan bij de rangen van Constellation en begin aan een kosmische odyssee die de essentie van avonturengaming opnieuw zal definiëren. Maak je klaar om betoverd te worden door het meest monumentale project van Bethesda Game Studios – Starfield. Het universum roept, en de reis van je leven wacht op je aankomst!

 
    EA Sports FC 24  

3. EA Sports FC 24

 

Betreed het veld in de meest authentieke voetbalgame, EA Sports FC 24. De gloednieuwe HyperMotionV-technologie zorgt voor realistische bewegingen en acties van meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers van 700 teams wereldwijd. Het Wereldspel is nog nooit zo mooi geweest.

 
     

4. No Man’s Sky

 

In de grenzeloze uitgestrektheid van No Man’s Sky is elke stralende ster een verre zon, omringd door een veelheid aan planeten vol leven. Wat dit spel onderscheidt, is je vrijheid om je eigen koers te bepalen. Dit is een oneindig gegenereerd heelal waarin je rijken en wezens zult ontdekken die door geen enkele andere reiziger zijn gezien – misschien wel ooit.

 
    Red Dead Redemption 2  

5. Red Dead Redemption 2

 

Red Dead Redemption 2 voor de pc biedt niet alleen de epische verhaalmodus, maar introduceert ook extra inhoud en een uitgebreide fotomodus voor de creatieve fotograaf. Achtervolg voortvluchtigen als een genadeloze Bounty Hunter, bouw een handelsimperium als een slimme Trader, ontdek zeldzame schatten als een Collector, of waag je zelfs aan ondergrondse spirits als een Moonshiner – de keuze is aan jou.

 
    NBA 2K24  

6. NBA 2K24

 

Duik in de wereld van basketballegendes terwijl je het ultieme dreamteam samenstelt in MyTEAM. Geniet van ultrareactieve gameplay en oogverblindende visuals terwijl je het opneemt tegen je geliefde NBA- en WNBA-teams in PLAY NOW. Of je nu een doorgewinterde baler bent of net aan je reis begint, NBA 2K24 garandeert een onvergetelijk en zeer gepersonaliseerd basketbalavontuur!

 
    Cyberpunk 2077  

7. Cyberpunk 2077

 

Welkom in Night City, de uitgestrekte, neon-doordrenkte metropool waar overleven een spel is van hoge inzet. In Cyberpunk 2077 stap je in de geaugmenteerde schoenen van een cyberpunk huurling die door deze gevaarlijke stadsjungle navigeert. Deze actievolle, open-wereld RPG is opgefrist en verrijkt met nieuwe, gratis inhoud.

 
    Elden Ring  

8. Elden Ring

 

Begin aan een reis door een grenzeloze wereld in Elden Ring, naadloos verbonden met uitgestrekte open velden en ingewikkelde, driedimensionale kerkerstelsels vol verrassingen. Terwijl je verder gaat, zul je de opwinding voelen van het ontdekken van het onbekende en het aangaan van formidabele uitdagingen, wat resulteert in een diep gevoel van voldoening.

 
    Payday 3  

9. Payday 3

 

Laat je pensioen achter je en duik terug in de opwindende wereld van criminaliteit als lid van de beruchte Payday Gang. De afgunst van mede-criminelen en een genadeloze nachtmerrie voor de wetshandhaving, deze crew is legendarisch. Jaren na hun heerschappij in Washington DC komen ze weer bij elkaar om een nieuwe dreiging het hoofd te bieden die hen uit hun pensioen heeft gedwongen. De ultieme overval wacht!

 
    Hogwarts Legacy  

10. Hogwarts Legacy

 

Stap binnen in de betoverende wereld van Hogwarts Legacy, een open-wereld actie-RPG in het geliefde universum van Harry Potter. Begin een boeiende reis door zowel bekende als onbekende gebieden terwijl je een avontuur aangaat vol magische wezens, personage-aanpassingen, het brouwen van toverdranken, meesterschap van het toveren, talentverbeteringen en het verwezenlijken van je tovenaarsaspiraties.

 
 

Uit de top: Armored Core 6 Fires of Rubicon, The Texas Chain Saw Massacre, GTA 5

 
 

Beste PC-spellen 2023 | september – week 2


 

Moet je lezen:

        Starfield

 

1. Starfield

   

Starfield is een actie-RPG ontwikkeld door Bethesda Game Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks. Het is zojuist uitgebracht voor de Xbox Series X/S en Microsoft Windows. Het spel speelt zich af in de 24e eeuw en stelt spelers in staat om een uitgestrekte melkweg te verkennen vol planeten, manen en ruimtestations. Spelers kunnen hun eigen personage maken en hun eigen speelstijl kiezen en kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals ruimteverkenning, gevechten en het bouwen van bases.

 
     

2. Baldur’s Gate 3

   

Baldur’s Gate 3 is een episch RPG-avontuur dat zich afspeelt in de gedetailleerde wereld van Faerûn. Verken een levendige stad, stel een diverse groep samen en neem morele beslissingen die je lot bepalen in dit meeslepende, turn-based gevechtsspel. Het lot van het rijk ligt in jouw handen.

 
  EA Sports FC 24    

3. EA Sports FC 24

   

EA Sports FC 24 is een aankomende voetbalvideo game ontwikkeld door EA Vancouver en EA Roemenië en uitgegeven door EA Sports. Het is de inaugurele aflevering in de EA Sports FC-serie na het einde van de samenwerking met de FIFA video game franchise. EA Sports FC 24 staat gepland voor release op 29 september 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en Series S, Xbox One en PC.

   
  Armored Core 6 Fires of Rubicon    

4. Armored Core 6 Fires of Rubicon

   

Armored Core 6 Fires of Rubicon is een mecha-gebaseerd voertuiggevechtsspel uit 2023 ontwikkeld door FromSoftware en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Het is het eerste nieuwe spel in de Armored Core-serie sinds 2013. Spelers nemen de controle over een aanpasbare mech genaamd Armored Core en strijden tegen andere AC’s in verschillende missies.

   
  Cyberpunk 2077    

5. Cyberpunk 2077

   

Cyberpunk 2077 is een open-wereld actie-RPG videospel ontwikkeld en uitgegeven door CD Projekt Red. Het speelt zich af in Night City, een megalopolis van de toekomst waar geweld, onderdrukking en cyberware-implantaten aan de orde van de dag zijn. Spelers nemen de rol aan van V, een huurling die op zoek is naar een uniek implantaat dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. Maak je ook klaar voor de zeer verwachte aankomende Phantom Liberty DLC.

 
     

6. Hogwarts Legacy

   

Hogwarts Legacy is een open-wereld actie-RPG ontwikkeld door Avalanche Software en uitgegeven door Warner Bros. Games. Het speelt zich af in de late jaren 1800, een eeuw voor de gebeurtenissen die worden beschreven in de Harry Potter-romans. De speler neemt de controle over een student die de sleutel bezit tot een oud geheim dat dreigt de tovenaarswereld uiteen te scheuren. Spelers kunnen Zweinstein en de omringende gebieden verkennen, spreuken leren, toverdranken brouwen en een verscheidenheid aan vaardigheden beheersen.

 
     

7. Red Dead Redemption 2

   

Red Dead Redemption 2 is een open-wereld actie-avonturenspel ontwikkeld en uitgegeven door Rockstar Games. Red Dead Redemption 2 is een uitgestrekt en meeslepend spel dat spelers in staat stelt het Wilde Westen op hun eigen tempo te verkennen. Het spel bevat verschillende gameplay-elementen, waaronder jagen, vissen, ambachtelijk werk en gevechten. Spelers kunnen ook interactie hebben met verschillende personages en zijmissies.

 
  The Texas Chain Saw Massacre    

8. The Texas Chain Saw Massacre

   

The Texas Chain Saw Massacre is een survival-horrorspel ontwikkeld door Gun Interactive en uitgegeven door Sumo Digital. Het is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1974 en is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Series S, en Microsoft Windows.

   
  Grand Theft Auto V    

9. Grand Theft Auto V

   

Grand Theft Auto V is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games. Het werd uitgebracht in september 2013 en is een van de oudste spellen op deze lijst. Het biedt een geweldige verhaalmodus in de derde persoon en een geweldige online open-wereldmodus in de stad Los Santos.

   
  Elden Ring    

10. Elden Ring

   

Elden Ring is een duister fantasie actie-RPG meesterwerk, een samenwerking tussen George R.R. Martin en FromSoftware. Onderdompel jezelf in een uitgestrekte, angstaanjagende wereld vol uitdagende vijanden, diepe verhalen en epische gevechten. Ontdek de mysteries van de Elden Ring en vorm je eigen lot in dit adembenemende avontuur.

   
 

Uit de top 10 van deze week: Blasphemous 2

 
 

Beste PC-spellen 2023 | september – week 1


 

Moet je lezen:

         

1. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 is een geweldige co-op ervaring, en Larian Studios heeft bevestigd dat cross-play tussen pc en consoles in ontwikkeling is. Ze hebben geen specifieke datum voor de release van deze functie, maar dat is zeker goed nieuws voor degenen die met vrienden willen spelen die consoles gebruiken.

 
  Starfield Review Scores  

2. Starfield

 

Starfield is inderdaad de lange wachttijd waard geweest, want het heeft een kritische ontvangst gekregen bij de lancering. Microsoft heeft ook aangekondigd dat het spel meer dan één miljoen gelijktijdige spelers op alle platforms heeft bereikt. Gefeliciteerd aan iedereen achter Starfield!

 
  Armored Core 6 Fires of Rubicon Easy Mode  

3. Armored Core 6 Fires of Rubicon

 

Armored Core 6 Fires of Rubicon staat deze week op nummer 3 in onze lijst. Dit actievolle spel van Elden Ring ontwikkelaar FromSoftware stelt je in staat om een mech te assembleren en te besturen terwijl je verschillende stages en bazen aanpakt.

 
  The Texas Chain Saw Massacre Update  

4. The Texas Chain Saw Massacre

 

The Texas Chain Saw Massacre heeft onlangs een broodnodige update ontvangen. Deze update voegt enkele fixes toe en maakt het voor spelers gemakkelijker om te matchen door de wachttijd in lobbies te verkorten. Dit betekent dat spelers met minstens 6 spelers kunnen beginnen.

 
  EA Sports FC 24 Pre-Order Bonus  

5. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 wordt deze maand gelanceerd, en als je nog geen pre-order hebt geplaatst, is dit het moment om dat te doen! Mis de geweldige bonussen niet die je gaming naar een hoger niveau zullen tillen. Bovendien krijg je bij de Ultimate Edition nog meer bonussen, waaronder tot 7 dagen vroegtijdige toegang.

 
  Maakt Rockstar Red Dead Redemption 3?  

6. Red Dead Redemption 2

 

Red Dead Redemption 2 staat nog steeds in onze Top 10. Fans van het Wild-West-avontuur van Rockstar wachten vol spanning op een derde spel, maar er is tot nu toe geen nieuws, behalve de vele geruchten.

 
  Cyberpunk 2077 Phantom Liberty en Update 2.0 Functies  

7. Cyberpunk 2077

 

De Phantom Liberty DLC van Cyberpunk 2077 en Update 2.0 worden gelanceerd op 26 september, en CD Projekt Red heeft een infographic uitgebracht waarin wordt belicht wat elk van deze releases zal bevatten. Alles wat is opgenomen in Update 2.0 is helemaal gratis.

 
  GTA Online Wekelijkse Update  

8. GTA 5

 

GTA 5 is misschien een van de oudste spellen op onze lijst, maar GTA Online brengt wekelijks nieuwe content uit om spelers bezig te houden. Spannende wekelijkse uitdagingen, kortingen, bonussen en nog veel meer staan op de planning, dus dit is een geweldige tijd om GTA Online deze week uit te proberen.

 
  Elden Ring Steam Deck  

9. Elden Ring

 

Elden Ring staat nog steeds in de Top 10 PC-games deze week. Het Souls-achtige spel van FromSoftware is niet alleen het beste spel om op pc te spelen, maar ook op de Steam Deck, zoals we hebben vermeld in ons artikel “7 Geweldige spellen om op de Steam Deck te spelen.”

 
  Blasphemous 2 Review  

10. Blasphemous 2

 

De Metroidvania-game Blasphemous 2 maakt deze week zijn debuut in onze Top 10. Dit is een vervolg op Blasphemous, dat in 2019 werd uitgebracht, en markeert de terugkeer van The Penitent One in een gloednieuwe missie om een einde te maken aan The Miracle.

 
 

Uit de Top 10 deze week: Diablo 4, Remnant 2

 
 

Beste PC-spellen 2023 | augustus – week 5


 

Moet je lezen:

         

1. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 blijft onverslaanbaar op de eerste plek deze week. De lancering na de Early Access-fase bleek succesvol te zijn, aangezien het de recensies, verkoopgrafieken, spelerstellingen en meer domineert. In de komende dagen ontvangt het spel nog een update met Patch 2, waarin veel significante verbeteringen worden verwacht.


  The Texas Chain Saw Massacre Recensies  

2. The Texas Chain Saw Massacre

 

The Texas Chain Saw Massacre komt deze week op onze lijst binnen op de tweede plaats. Deze horrorgame zit boordevol gore en spanning, geïnspireerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1974. Speel als een van de leden van de Slaughter-familie, of wees de prooi in deze adrenaline-gevulde ervaring.


  Starfield Vroege Toegang Release Tijd  

3. Starfield

 

Starfield is klaar voor de lancering voor spelers die gebruik hebben gemaakt van de vroege toegangsaanbiedingen. Het spel zal beschikbaar zijn op 31 augustus om 17.00 uur (lokale tijd Los Angeles, VS), terwijl spelers in Europa op 1 september om 02.00 uur CEST/01.00 uur BST kunnen spelen.


  EA Sports FC 24 Gesloten Bèta  

4. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 is een van de meest verwachte games van het jaar, en voetbalfans kunnen eindelijk op 29 september hun handen leggen op het nieuwste aanbod van EA. Naarmate de releasedatum nadert, zijn er ook overal lekken verschenen, inclusief de spelerbeoordelingen van supersterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Maar natuurlijk weten we het pas zeker als de officiële details bekend zijn.


  GTA 5 10e Verjaardagsviering  

5. GTA 5

 

GTA 5 sluit de eerste helft van onze lijst deze week af. In september viert het spel zijn 10-jarig jubileum sinds de lancering. We weten nog niet of Rockstar Games iets heeft voorbereid voor deze mijlpaal, maar het zou leuk zijn om iets te horen over GTA 6, als dat er komt.


  Games Zoals Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

 

Red Dead Redemption 2 is onze wekelijkse vaste waarde en ongetwijfeld een van de beste games ooit gemaakt in onze generatie. Laat je betoveren door zijn prachtige open wereld en dompel jezelf onder in een actievol avontuur in het Wilde Westen.


  Cyberpunk 2077 Update 2.0  

7. Cyberpunk 2077

 

Cyberpunk 2077 krijgt een herziening van zijn kernmechanica met Update 2.0, die gelijktijdig wordt uitgebracht met Phantom Liberty. Deze update bevat nieuwe cyberware en een nieuw voertuiggevechtssysteem.


  Diablo 4 Labor Day 2023 Uitverkoop  

8. Diablo 4

 

Diablo 4 is momenteel verkrijgbaar met 25% korting bij Blizzard, dat is een enorme korting slechts enkele maanden na de officiële lancering! En weet je wat nog beter is? Wij hebben de beste prijs voor jou hier! Bekijk nu onze prijzen voor Diablo 4.


  Remnant 2 Cross-Play  

9. Remnant 2

 

Remnant 2 was een enorme hit voor spelers die van het coöperatieve shooter-genre houden, en als je op zoek bent naar meer inhoud, kun je verwachten dat er binnen het eerste jaar 3 DLC-pakketten verschijnen, waarschijnlijk rond juli 2024.


  Elden Ring Vervolg  

10. Elden Ring

 

Elden Ring sluit deze week de top 10-lijst af op nummer 10. Het Souls-achtige spel van FromSoftware is gelanceerd met kritische lof, en een vervolg zou zeker in de toekomst kunnen komen. Er is nog niets aangekondigd, maar dit zou zeker een grote mogelijkheid kunnen zijn, aangezien Hidetaka Miyazaki in een interview heeft gehint dat ze sommige van de lore bewaren voor toekomstige games.


 

Uit de Top 10 deze week: Minecraft

 
 

Beste PC-spellen 2023 | augustus – week 4


 

Moet je lezen:

       

1. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 is een enorme hit sinds het werd gelanceerd, en het blijft deze week nog steeds bovenaan onze top 10 staan. We hebben een heleboel updates voor je over Baldur’s Gate 3, en je kunt de nieuwste nieuwsverhalen hier bekijken.


  EA Sports FC 24 Ranglijst  

2. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 staat weer op nummer 2 op onze lijst deze week. Dit spel markeert het begin van een nieuw tijdperk voor voetbalvideospellen nadat EA de FIFA-merknaam heeft laten vallen voor het aankomende spel. Pre-orders zijn al beschikbaar, dus pak het nu om je bonussen te krijgen.


  Remnant 2 vs. Diablo 4  

3. Remnant 2

 

De third-person shooter ARPG Remnant 2 van Gearbox is benoemd tot het best verkochte spel van juli 2023 door de NPD Group. De gegevens die ze presenteerden waren voor de VS-regio, en het laat zien dat het spel Diablo 4 in rang overtreft.


  Red Dead Redemption 1 op PC  

4. Red Dead Redemption 2

 

Red Dead Redemption 1 is nog steeds niet beschikbaar op de pc. Dit is zelfs waar nadat Rockstar het spel deze maand beschikbaar heeft gemaakt op de Switch en PS4. Maar degenen die het cowboy-leven willen ervaren, kunnen zeker nog steeds genieten van alles wat Red Dead Redemption 2 te bieden heeft, inclusief actievolle missies, verhaal en een meeslepende wereld.


  Startdatum Diablo 4 Seizoen 2  

5. Diablo 4

 

Blizzard heeft zojuist aangekondigd dat het tweede seizoen van Diablo 4 op 17 oktober zal worden gelanceerd. Het nieuwe seizoen zal het Seizoen van het Bloed worden genoemd en voegt de Vampire Hunter Erys toe als metgezel. Meer inhoud en updates zijn inbegrepen, die je kunt bekijken in de aankondiging van Blizzard.


  Elden Ring Game van het Jaar  

6. Elden Ring

 

Elden Ring zit comfortabel op dezelfde plek deze week. De fantasy ARPG van FromSoftware heeft talloze prijzen en nominaties ontvangen, en dat is omdat het echt een meesterwerk is dat het spelen waard is.


  Cyberpunk 2077 2.0  

7. Cyberpunk 2077

 

CD Projekt Red heeft bevestigd dat Cyberpunk 2077 zijn 2.0-update zal krijgen samen met de release van zijn Phantom of Liberty DLC in september. Dit is goed nieuws voor degenen die de uitbreiding niet willen kopen, want het brengt veel veranderingen, nieuwe vaardigheden en nog veel meer met zich mee.


  GTA 5 Verkoopgrafiek Zomer 2023 EU  

8. GTA 5

 

Zelfs na al die jaren van games die links en rechts uitkomen, is GTA 5 constant gebleven qua verkoopcijfers. In feite toont data onthuld door GSD aan dat het spel de best verkochte games van juli 2023 in Europa domineert. Hun rapport laat zien dat het spel de digitale en fysieke verkoop gecombineerd overheerst.


  Starfield New Game+ modus  

9. Starfield

 

Starfield wordt eindelijk gelanceerd na zoveel jaren in ontwikkeling! En om de zaken nog spannender te maken, onthulde Todd Howard van Bethesda in een interview met GQ dat het een New Game+ modus zal hebben. Dit is goed nieuws, vooral voor degenen die op zoek zijn naar meer speeltijd, en als je dat hebt, pre-order Starfield nu.


  Minecraft Java en Bedrock  

10. Minecraft

 

Minecraft is weer terug in onze top 10 deze week. Het geliefde sandboxspel heeft veel te bieden, inclusief creatieve en overlevingsmodi. Mods zijn overvloedig, wat de ervaring veel leuker maakt.


 

Uit de top 10: F1 23, Call of Duty Modern Warfare 2

 
 

Beste PC-spellen 2023 | augustus – week 3


 

Moet je lezen:

       

1. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 staat nog steeds bovenaan onze lijst deze week. Het wordt momenteel ook goed ontvangen sinds de release, met lof van alle kanten. Het heeft zelfs de Top 25 Hall of Fame van Metacritic bereikt en is op dit moment de beste pc-game van 2023 op die site. Wat spelers echter graag willen, is de mogelijkheid om halverwege het spel de looks van hun personages bij te werken, en het lijkt erop dat deze wens binnenkort wordt vervuld.


  Remnant 2 Combat  

2. Remnant 2

 

Remnant 2 blijft deze week op nummer 2 staan. Dit is het perfecte moment om dit spel te pakken te krijgen en je vrienden uit te nodigen voor intense gevechten in nieuwe, unieke werelden en meer. Spelers zijn lyrisch over de herspeelbaarheid, uitdagende gameplay en het uitgebreide Archetype-systeem. Zeker iets dat je niet wilt missen!


  Diablo 4 Season 1 Einde  

3. Diablo 4

 

Diablo 4 Season 1 is goed op weg en voor het geval je het niet wist, loopt het tot 17 oktober. Je hebt dus nog ruim de tijd om de battle pass te voltooien en alles te ervaren wat het Seizoen van de Malignant te bieden heeft.


  Pre-order EA Sports FC 24 Ultimate Edition  

4. EA Sports FC 24

 

De release van EA Sports FC 24 komt dichterbij, en ook de deadline voor het ontvangen van een niet-ruilbare UCL/UWCL Held in Ultimate Team nadert, namelijk op 27 november. Tenminste, als je de EA Sports FC 24 Ultimate Edition vóór 22 augustus bestelt. Dus ga naar de pagina van het spel en bemachtig nu je exemplaar zolang het kan.


  Red Dead Redemption 2 Dialogue Restore Mod  

5. Red Dead Redemption 2

 

In de eerste helft van onze wekelijkse lijst vinden we Red Dead Redemption 2. Het Wilde Westen heeft veel te bieden voor potentiële cowboys, inclusief meer content dankzij mods, en natuurlijk Red Dead Online. Over mods gesproken, een recente mod genaamd de Cut Dialogue Enhanced mod maakt ongebruikte/verwijderde dialogen weer bruikbaar. Dit voegt die stemlijnen toe die Rockstar niet had opgenomen in de volledige lancering van Red Dead Redemption 2. Je kunt het bekijken via Nexus Mods.


  Elden Ring voor Nieuwe Spelers  

6. Elden Ring

 

Elden Ring is een Soulslike-game en de term alleen al kan beginners in het genre afschrikken. Verrassend genoeg is Elden Ring een perfecte eerste Soulslike-game voor nieuwkomers, dankzij de open wereld van het spel en een iets vergevingsgezindere moeilijkheidsgraad. Het is uitgeroepen tot een van de beste games van vandaag, en het is geen verrassing dat het deze week nog steeds in de Top 10 staat.


  Hoeveel kost GTA 5 tegenwoordig?  

7. GTA 5

 

GTA 5 is weer terug in de race en komt deze week op nummer 7 binnen in onze Top 10-lijst. Hoewel er niet veel is gebeurd aan de kant van Rockstar (althans voor dit spel), kunnen spelers nieuwe content krijgen via mods, waaronder een recente mod waarmee spelers kunnen communiceren met NPCs met behulp van AI.


  F1 23 Story Mode  

8. F1 23

 

Het nieuwste racespel van Codemasters en EA, F1 23, is met zeer positieve reacties ontvangen door spelers op Steam. Het spel brengt een nieuw hoofdstuk in de Braking Point-verhaalmodus en de gloednieuwe F1 World, waar dagelijkse, wekelijkse en seizoensgebonden content op spelers wacht.


  COD Modern Warfare 2 Update  

9. Call of Duty Modern Warfare 2

 

Hoewel Call of Duty Modern Warfare 3 momenteel in de schijnwerpers staat, zijn de ontwikkelaars van Call of Duty Modern Warfare 2 nog steeds aan het werk. Op 16 augustus hebben ze een nieuwe patch uitgebracht die zich voornamelijk richt op het balanceren van wapens.


  Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC  

10. Cyberpunk 2077

 

De Phantom Liberty DLC van Cyberpunk 2077 zal beschikbaar zijn in september. Deze uitbreiding is een nieuwe spionagethriller waarin spelers opnieuw in de rol van huurling V kruipen. Het verhaal speelt zich af binnen het hoofdverhaal van het spel, waardoor het fungeert als een op zichzelf staande DLC, zodat spelers niet verplicht zijn om het hoofdverhaal te voltooien om het te kunnen spelen.


 

Uit de Top 10 PC Games van deze week: Ratchet & Clank Rift Apart, F1 Manager 2023, Battlebit Remastered.

 
 

Beste PC-spellen 2023 | augustus – week 2


 

Moet je lezen:

         

1. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 van Larian Studios schiet deze week naar de top van de lijst met pc-games. Deze epische Dungeons & Dragons actie-RPG is eindelijk uit Early Access, dus je kunt de Forgotten Realms betreden en een onvergetelijk avontuur aangaan.


  Remnant 2  

2. Remnant 2

 

Remnant 2 is het vervolg op Remnant: From the Ashes en biedt een onvergetelijke ervaring van survival action-RPG. Intense gevechten, vreemde nieuwe werelden, eindeloze herspeelbaarheid – Remnant 2 heeft alles wat een pc-gamer nodig heeft om op het puntje van hun stoel te blijven, van het opstarten van het spel tot het voltooien ervan.


  Diablo 4  

3. Diablo 4

 

De action-RPG van Blizzard is een van de grootste releases van dit jaar, en met Seizoen 1: Het Seizoen van de Malignant nu live, is er nog meer reden om het Sanctuary in te duiken en de demonen van de hel te bevechten. Er is nieuwe content, een battle pass en epische nieuwe buit om te ontdekken.


  Ratchet & Clank: Rift Apart  

4. Ratchet & Clank Rift Apart

 

Voor de allereerste keer komen Ratchet & Clank naar de pc met Ratchet & Clank: Rift Apart, een spectaculair actie-avontuur met verbluffende visuals en vloeiende gameplay. Sluit je aan bij onze helden terwijl ze door dimensies springen, puzzels oplossen en proberen de robotachtige plaag te vernietigen die het universum bedreigt.


  EA Sports FC 24  

5. EA Sports FC 24

  EA Sports FC 24 komt steeds dichterbij nu EA zich terugtrekt uit de samenwerking met FIFA om je dichter bij de sport te brengen die je liefhebt. Vertrouwde modi zoals VOTLA en Ultimate Team staan op het punt terug te keren, allemaal bijgewerkt en nieuw leven ingeblazen met een nieuwe engine en verbeterde visuals.
  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

 

Na vijf jaar blijft Red Dead Redemption 2 trouw aan zijn reputatie als een van de beste games ooit gemaakt. Alle aspirant-cowboys zouden Rockstar’s epische western moeten spelen en zijn meedogenloze landschappen, epische vuurgevechten en meeslepende verhaal ervaren.


  F1 23  

7. F1 23

 

Maak je klaar voor de ultieme sensatie in F1 23. De officiële videospel van het Formule 1-seizoen 2023 brengt de nieuwste auto’s, coureurs en circuits. Bereid je voor op racen in de nieuwe carrièremodus, daag vrienden uit in multiplayer en perfectioneer je vaardigheden. Voel de snelheid, voel de opwinding! F1 23 is hier om je passie voor racen te voeden!


  Elden Ring  

8. Elden Ring

 

Sta op als een Tarnished voor een epische reis in Elden Ring. Van de makers van Dark Souls en George R. R. Martin komt een duister fantasie-actie-RPG. Ontwar geheimen, overwin kolossale vijanden en smeed je legende. Elden Ring wacht – durf je jouw bestemming op te eisen?


  F1 Manager 2023  

9. F1 Manager 2023

 

F1 Manager 2023 is er! Beheer je eigen Formule 1-team, bedenk strategieën en neem het op tegen andere spelers over de hele wereld. Neem de leiding, neem cruciale beslissingen en leid je team naar de overwinning op de circuits. De opwinding van het F1-seizoen ligt binnen handbereik. Kun jij de wereld van F1-management beheersen en het kampioenschap claimen?


  BattleBit Remastered  

10. Battlebit Remastered

 

BattleBit Remastered blijft spelers verbazen en verrassen terwijl duizenden dagelijks de low-poly FPS spelen op Steam. Kies je kant, pas je soldaat aan en domineer het slagveld met precisie en teamwork. Dompel jezelf onder in snelle gevechten, opwindende maps en non-stop actie. Het is het Battlefield-spel dat we allemaal willen.


 

Uit de top pc-games: GTA 5, The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack

 
 

Beste PC-spellen 2023 | augustus – week 1


 

Moet je lezen:

        Recensies van Remnant 2  

1. Remnant 2

 

De coöperatieve overlevingsshooter van Gearbox Software is pas een paar dagen geleden uitgekomen en heeft nu al een indrukwekkende start gemaakt. In slechts één week heeft Remnant 2 meer dan een miljoen exemplaren verkocht, en het aantal gelijktijdige spelers is dubbel zo hoog. Zowel spelers als critici prijzen de procedurally-generated stages, omdat het iedereen een frisse ervaring geeft bij elke speelsessie.


  Diablo 4 Patch 1.1.1  

2. Diablo 4

 

Patch 1.1.1 voor Diablo 4 wordt gelanceerd op 8 augustus en brengt de langverwachte buffs voor de Sorcerer en Barbarian, evenals gameplay-updates en bugfixes. Diablo 4-spelers genieten momenteel van Seizoen 1, dat loopt tot oktober van dit jaar.


   

3. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 is nu uit de Early Access en heeft al lovende recensies ontvangen. Op Steam is het spel al een van de meest succesvolle pc-games, met een gelijktijdig spelersaantal dat de 400.000 al heeft overschreden. Verwacht wordt dat het aantal spelers ook buiten de pc-community zal groeien, omdat het ook beschikbaar zal zijn op PS5.


  EA Sports FC 24 Carrièremodus  

4. EA Sports FC 24

 

September komt sneller dan je denkt, en met de nieuwe maand komt ook EA Sports FC 24, dat wordt gelanceerd op 29 september. Deze nieuwe voetbalgame maakt gebruik van HyperMotionV-technologie waarmee je authentieke gameplay kunt ervaren.


  F1 23 Uitdagingen  

5. F1 23

 

EA’s F1 23 maakt deze week de eerste helft van de Top 10 pc-games compleet, en spelers kunnen later deze maand nieuwe updates verwachten. Dit omvat een Pro Challenge waarbij spelers meedoen aan een geest lap time trial met EA Sports Ambassador Max Verstappen.


  Gratis update voor Red Dead Online  

6. Red Dead Redemption 2

 

Hoewel het lijkt alsof Rockstar Games Red Dead Redemption 2 al heeft verlaten, zullen degenen die meer te doen vinden in Red Dead Online zeker blij zijn met een nieuwe gratis update die hen de hele maand bezig zal houden. Competitieve uitdagingen en beloningen wachten op je, dus dit is het perfecte moment om terug te komen als je een tijdje weg bent geweest.


  Nieuwe wapens in BattleBit Remastered  

7. Battlebit Remastered

 

BattleBit Remastered heeft zeker Steam overgenomen en is een van de meest populaire games van vandaag geworden. Onlangs lekte er informatie uit over 14 nieuwe wapens die nog moeten worden uitgebracht, en het lijkt erop dat er nog meer komen volgens een van de ontwikkelaars van het spel die het op Reddit heeft bevestigd.


  Releasedatum van de DLC voor Elden Ring  

8. Elden Ring

 

Elden Ring blijft deze week op onze Top 10-lijst staan, en de anticipatie voor de release van de Shadow of the Erdtree DLC is hoog, hoewel FromSoftware nog geen releasedatum heeft aangekondigd.


  Gratis mod voor GTA 5  

9. GTA 5

 

GTA 5 viert volgende maand zijn eerste decennium, en hoewel er op dit moment geen nieuwe inhoud van Rockstar is, is er een nieuwe gratis verhaalmodus gelanceerd waarin je speelt als een politieagent en letterlijk met je echte stem kunt praten – met NPC’s.


   

10. The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack

 

The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack is er om je Sim een heel nieuw avontuur te bezorgen! Deze uitbreiding brengt je naar een paardenranch waar je paarden en andere dieren fokt, gewassen oogst en deel uitmaakt van een gemeenschap van Sims.


 

Uit de Top 10: Project Zomboid, Jagged Alliance 3, Cyberpunk 2077

 
 

Beste PC-spellen 2023 | juli – week 4


 

Moet je lezen:

        Diablo 4: Seizoen van de Kwaadaardige  

1. Diablo 4

 

Diablo 4 van Blizzard Entertainment was een enorm succes op de pc, en het wordt alleen maar groter met de lancering van het Seizoen van de Kwaadaardige op 20 juli. Dit nieuwe seizoen brengt een battle pass, nieuwe buit en tal van andere inhoud naar de actie-RPG.


  BattleBit Remastered Voegt Capture the Flag Modus Toe  

2. Battlebit Remastered

 

BattleBit Remastered is een Battlefield-geïnspireerde shooter die de PC-wereld heeft veroverd. Met enorme servers voor 254 spelers, tientallen aanpasbare wapens en verschillende spelmodi biedt BattleBit Remastered honderden uren plezier terwijl het nog in Early Access is.


  EA Sports FC 24 Gesloten Bèta  

3. EA Sports FC 24

 

EA Sports FC 24 is de nieuwste aflevering in de populaire EA Sports FIFA-franchise. Het spel zal een nieuwe gameplay-engine, bijgewerkte graphics en een verscheidenheid aan nieuwe functies bevatten. EA Sports FC 24 staat gepland voor release in september 2023.


  Red Dead Redemption 2 in 40K 60FPS  

4. Red Dead Redemption 2

 

Red Dead Redemption 2 is een open-wereld actie-avontuur game die zich afspeelt in het Wilde Westen. Het volgt het verhaal van Arthur Morgan, een lid van de Van der Linde-bende. Red Dead Redemption 2 wordt geprezen om zijn meeslepende gameplay, gedetailleerde wereld en meeslepende verhaal.


   

5. Baldur’s Gate 3

 

Baldur’s Gate 3 is een rollenspel ontwikkeld door Larian Studios. Het speelt zich af in de Forgotten Realms en volgt het verhaal van een groep avonturiers die een kwaadaardige kracht moeten stoppen om de wereld te vernietigen. Baldur’s Gate 3 is momenteel beschikbaar als early access op pc en wordt volledig uitgebracht in augustus 2023.


  Update 1.08 voor F1 23  

6. F1 23

 

F1 23 is het officiële videospel van het Formule 1-seizoen 2023. Het spel is ontwikkeld door Codemasters en uitgegeven door EA Sports. F1 23 bevat alle nieuwste auto’s, coureurs en circuits van het seizoen 2023. Het spel bevat ook een nieuwe carrièremodus, een multiplayer-modus en een oefenmodus.


  Elden Ring op Xbox Game Pass  

7. Elden Ring

 

Elden Ring is een actie-RPG ontwikkeld door FromSoftware en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Het spel speelt zich af in de Lands Between, na de vernietiging van de titulaire Elden Ring en het verspreiden van de fragmenten, de Great Runes. Spelers nemen de rol aan van een Tarnished – verbannen uit de Lands Between die de gratie van de Ring hebben verloren – die het rijk moet doorkruisen om alle Great Runes te vinden, de Elden Ring te herstellen en de Elden Lord te worden.


  Jagged Alliance 3: Beste Huurlingen  

8. Jagged Alliance 3

 

Jagged Alliance 3 is een turn-based tactische role-playing game ontwikkeld door Haemimont Games en uitgegeven door THQ Nordic. Het spel speelt zich af in het fictieve land Kyrat en volgt het verhaal van een groep huurlingen die een tirannieke dictator, Pagan Min, omver moeten werpen. Jagged Alliance 3 biedt een nieuw turn-based gevechtssysteem, een procedureel gegenereerde wereld en verschillende nieuwe functies.


  Mods voor Project Zomboid  

9. Project Zomboid

 

Project Zomboid is een open-wereld survival-horrorspel ontwikkeld door The Indie Stone. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld overspoeld door zombies. Spelers moeten voorraden zoeken, schuilplaatsen bouwen en overleven tegen de ondoden. Project Zomboid staat bekend om zijn realistische overlevingsmechanismen en uitdagende gameplay.


  Cyberpunk 2077: XOXO  

10. Cyberpunk 2077

 

Cyberpunk 2077 is een actie-RPG ontwikkeld door CD Projekt Red. Het spel speelt zich af in de dystopische toekomst van Night City, Californië. Spelers nemen de rol aan van V, een huurling die zijn uiterlijk, vaardigheden en capaciteiten kan aanpassen. Cyberpunk 2077 heeft een vertakte verhaallijn, verschillende zijmissies en een uitgestrekte open wereld om te verkennen. Het spel werd uitgebracht in december 2020 met gemengde recensies, maar is sindsdien gepatcht en verbeterd.


 

Niet meer in de Top 10: GTA 5, Hogwarts Legacy

 
 

Beste PC-spellen 2023 | juli – week 3


 

Moet je lezen:

      Diablo 4 Seizoen 1 v1.1 Patch Opmerkingen  

1. Diablo 4

Blizzard Entertainment’s Diablo 4 staat al wekenlang bovenaan de PC-gameslijsten. Het lijkt erop dat het daar nog langer zal blijven, omdat de seizoensgebonden inhoud wordt gelanceerd met het Seizoen van de Malignant op 20 juli, met een battle pass, nieuwe buit en veel nieuwe inhoud voor de actie-RPG.


  BattleBit Remastered anti-cheat update  

2. BattleBit Remastered

BattleBit Remastered heeft de PC-wereld veroverd, omdat drie ontwikkelaars een beter Battlefield-spel hebben afgeleverd dan EA en DICE. Het heeft enorme servers voor 254 spelers, tientallen aanpasbare wapens, verschillende spelmodi en honderden uren plezier.


  F1 23 Review  

3. F1 23

F1 23 biedt de meest realistische race-ervaring die je zult vinden in een videospel, en daarom hebben zoveel mensen het gekocht vanwege de realistische graphics, meeslepende ervaring en competitieve online scene.


  Beste wapens in Elden Ring  

4. Elden Ring

Het Game van het Jaar 2022 staat altijd in de top 10 van PC-games en wordt beschouwd als het beste spel van FromSoftware. De duistere fantasie-instelling, uitdagende gameplay, epische eindbaasgevechten en onvergetelijke verhaallijn maken het een must-play voor iedereen.


  Red Dead Redemption 2 Whiskey Tree  

5. Red Dead Redemption 2

Een van de beste games ooit gemaakt, Red Dead Redemption 2, staat in de top 10 van iedereen en blijft deze week bij ons op nummer 5.


   

6. Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 is momenteel in Early Access, maar met de release over slechts enkele weken in augustus, is het deze week gestegen naar de top 10 van PC-games. Gebaseerd op het Dungeons & Dragons-universum en gesitueerd in de Forgotten Realms, kan het het beste RPG zijn dat dit jaar wordt uitgebracht.


  Cyberpunk 2077 heeft nu zeer positieve recensies  

7. Cyberpunk 2077

Als je je ooit afvraagt of Cyberpunk 2077 goed is of niet kunt beslissen of je CD Projekt Red’s sci-fi FPS moet kopen, onthoud dan dat meer dan 1 miljoen spelers het op het hoogtepunt op Steam hebben gespeeld. En met de uitbreiding Phantom Liberty die over een paar maanden komt, wordt het nog populairder.


  Goedkoopste prijs voor Project Zomboid vandaag  

8. Project Zomboid

Deze week staat Project Zomboid nog steeds op nummer 8, het open-wereld zombie survival-spel. PZ is zo populair vanwege de aanpasbare personages, enorme en uitgebreide wereld en willekeurig gegenereerde levels, die het allemaal tot een spannende en opwindende ervaring maken.


  Kan ik GTA Online spelen via GTA 5?  

9. GTA 5

GTA V van Rockstar Games is een van de meest populaire videogames ooit uitgebracht. Het is het best verdienende entertainmentproduct in de geschiedenis, met bijna 10 miljard dollar aan inkomsten sinds de release in 2013. Sterker nog, 161.000 mensen spelen het dagelijks op Steam, een enorm aantal voor een spel dat tien jaar oud is.


  Wanneer speelt Hogwarts Legacy zich af in het Harry Potter-universum?  

10. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy komt deze week bijna in de top 10, maar laat dat je niet ontmoedigen, want het zou een kanshebber kunnen zijn voor de Game van het Jaar 2023. Het brouwen van toverdranken en het uitspreken van spreuken is nog nooit zo leuk geweest, of je nu een fan bent van Harry Potter of niet, dit is een geweldig spel.


 

Uit de top 10: Sea of Thieves

 
 

Beste PC-spellen 2023 | juli – week 2


 

Moet je lezen:

      Diablo 4 Xbox Game Pass  

1. Diablo 4

De poorten van de Hel zijn geopend en Sanctuary wordt opnieuw bedreigd door demonen in Diablo 4. Blizzard Entertainment’s snelstverkopende spel staat al wekenlang op nummer 1 en het lijkt erop dat het daar blijft met Seizoen 1 dat deze week gelanceerd wordt, met seizoensgebonden inhoud en battle passes voor deze actievolle RPG.


  Is BattleBit Remastered beschikbaar op Xbox?  

2. BattleBit Remastered

De low-poly shooter heeft de aandacht getrokken van FPS-fans over de hele wereld, en BattleBit Remastered is het Battlefield-spel dat EA en Dice niet konden leveren. Met servers voor maximaal 254 spelers en bijna volledig vernietigbare maps, is Battlebit terecht de shooter die iedereen op dit moment speelt.


  Laatste nieuws over Elden Ring DLC  

3. Elden Ring

Elden Ring van FromSoftware klimt naar de derde plaats in de top 10 PC-gameslijst van deze week, met duizenden spelers die profiteren van de Steam Summer Sale.


  Beoordelingen van F1 23 coureurs  

4. F1 23

F1 23 van Codemasters houdt zich vast op de vierde plaats nu het Formule 1 Wereldkampioenschap 2023 verhit raakt. Met zijn nieuwe hoofdstuk Braking Point en de competitieve online modus is er geen betere racer op de markt.


  Red Dead Online Missies  

5. Red Dead Redemption 2

Rockstar Games’ actievolle RPG blijft een van ’s werelds meest populaire videospellen en blijft de benchmark voor spellen in het genre, zelfs vandaag de dag.


  Bijgewerkte systeemvereisten voor Cyberpunk 2077 Phantom Liberty  

6. Cyberpunk 2077

Het spel had een moeilijke lancering, maar de afgelopen 12 maanden zijn geweldig geweest voor het sciencefiction-FPS-spel van CD Projekt Red. Met de Phantom Liberty-uitbreiding die later dit jaar verschijnt, kun je verwachten dat het een van de meest gespeelde spellen in 2023 zal zijn.


  Geheime kamers in Hogwarts Legacy Castle  

7. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy maakt kans om Game of the Year 2023 te worden, met op een gegeven moment meer dan een miljoen spelers die het alleen al op Steam speelden. Dankzij de Steam Summer Sale hebben duizenden anderen het opgepikt om aan hun magische reis te beginnen in de tovenaarswereld van Harry Potter.


  Spellen zoals Project Zomboid  

8. Project Zomboid

Project Zomboid bevindt zich opnieuw in de top 10 lijst van pc-spellen, waarbij de open wereld en zombie-instelling spelers weer verleiden om te proberen te overleven. Het unieke verkoopargument van Zomboid is dat de dood altijd zeker is; het is alleen een kwestie van hoe lang je het volhoudt voordat je laatste ademtocht.


  Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island  

9. Sea of Thieves

Het open-wereld actiespel van Rare staat op de negende plaats. Als je een piraat wilt zijn en met je vrienden over de zeeën wilt varen op zoek naar roem en glorie, dan is Sea of Thieves het spel voor jou.


  Is het de moeite waard om GTA 5 Story Mode te spelen in 2023?  

10. GTA 5

Op de tiende plaats deze week staat GTA V van Rockstar, het epische open-wereld actiespel dat blijft records breken op het gebied van verkoop en spelers, aangezien mensen keer op keer terugkeren om het ongelooflijke verhaal te spelen en GTA Online uit te proberen.


 

Uit de top 10: Street Fighter 6, COD Modern Warfare 2, Minecraft, Six Days in Fallujah


 

Beste PC-spellen 2023 | juli – week 1


 

Moet je lezen:

        Wanneer begint Seizoen 1 van Diablo 4?  

1. Diablo 4

Diablo 4 heerst nog steeds deze week, terwijl spelers zich voorbereiden op de aankomende start van Seizoen 1. De releasedatum moet nog worden aangekondigd, maar spelers kunnen tijdens de Seizoen 1 Livestream van Blizzard op 6 juli alles verwachten te weten.


  BattleBit Remastered verkoopt 1,8 miljoen exemplaren  

2. Battlebit Remastered

 

BattleBit Remastered verovert Steam en sinds de recente lancering is het aantal gelijktijdige spelers explosief gestegen tot in de duizenden. Het meest recente mijlpaal is dat het in slechts 2 weken tijd, sinds het op Steam is losgebarsten, 1,8 miljoen exemplaren heeft verkocht. Indrukwekkend.


  F1 23 Story Mode  

3. F1 23

Deze week komt F1 23 sterk binnen op de derde plaats, het nieuwste racespel van EA met de “Braking Point 2” verhaalmodus die een nieuw hoofdstuk in de serie brengt, nieuwe rivaliteiten en meer.


  Elden Ring Shadow of the Erdtree, eerste uitbreiding  

4. Elden Ring

Elden Ring staat comfortabel op de vierde plaats deze week, terwijl spelers in afwachting zijn van de release van zijn allereerste uitbreiding, Shadow of the Erdtree.


  Wordt Red Dead Redemption geremasterd?  

5. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 van Rockstar is een van onze vaste waarden in de wekelijkse lijst, dankzij de enorme populariteit en regelmatige contentupdates, vooral met Red Dead Online. Met zijn succes is het mogelijk dat Rockstar ook plannen heeft om het eerste spel, Red Dead Redemption, te remasteren.


  Street Fighter 6 Rashid  

6. Street Fighter 6

Street Fighter 6 lanceert een nieuw personage op 24 juli. Rashid kan worden toegevoegd aan de lijst van personages van spelers als ze de Deluxe Edition, Ultimate Edition of Year 1 Character Pass van het spel bezitten. Het personage kan ook worden ontgrendeld met een Rental Fighter-ticket.


  Lizzy Wizzy  

7. Cyberpunk 2077

Het duurt nog even voordat Cyberpunk 2077 zijn Phantom Liberty DLC ontvangt, en om de spanning op te voeren, heeft CD Projekt Red aangekondigd dat artiest Lizzy Wizzy een cameo zal maken zodra de uitbreiding arriveert. Wat haar rol precies zal zijn, wordt nog geheim gehouden.


  COD Modern Warfare 2 voor de laagste prijs  

8. COD Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 maakt deze week een comeback op nummer 8. Het spel bevindt zich momenteel in Seizoen 4, met een nieuw evenement, nieuwe wapens, nieuwe map- en spelmodi, nieuwe operators en een battle pass.


  Minecraft Reddit  

9. Minecraft

Het sandboxspel van Mojang, Minecraft, komt deze week binnen in onze Top 10-lijst als reactie op het vertrek van de ontwikkelaars van Reddit. Dit betekent dat spelers die updates van de ontwikkelaars nodig hebben, deze niet meer op de subreddit kunnen vinden, maar op de feedbacksite.


  Six Days in Fallujah Early Access  

10. Six Days in Fallujah

Tactische FPS Six Days in Fallujah wordt uitgebracht als Early Access ondanks jaren van controverse. Het spel speelt zich af in het jaar 2004, toen100 mariniers en soldaten naar Irak werden gestuurd om Al Qaeda uit te roeien.


 

Uit de Top 10: Dead Island 2, Marvel’s Spider-Man Remastered, Star Wars Jedi: Survivor


 

Beste PC-spellen 2023 | juni – week 4


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | juni – week 4

      Diablo 4 verhaallijn  

1. Diablo 4

De poorten van de Hel zijn opnieuw geopend en Sanctuary loopt opnieuw gevaar, dit keer door Lilith, de Dochter van Haat. Diablo 4 is het bestverkopende videospel ooit van Blizzard Entertainment en blijft terecht op de eerste plaats, omdat miljoenen spelers zijn ingestapt om de duistere thema’s en meeslepende verhaallijn te ervaren.


  F1 23 Review  

2. F1 23

F1 23 klimt deze week naar de tweede plaats, omdat de racegame van Codemasters de enige manier blijft om het Formule 1 Wereldkampioenschap 2023 te ervaren. Met zijn intense wiel-aan-wielactie, voortzetting van het verhaal van “Braking Point” en competitieve online race-scene, is het gemakkelijk te begrijpen waarom de editie van dit jaar zo populair is.


  BattleBit Remastered Wapens  

3. BattleBit Remastered

Het first-person shooter-genre is terug van weggeweest, want BattleBit Remastered heeft sinds de release Steam veroverd en is uitgegroeid tot een van de meest gespeelde games op pc. Bijna 100.000 spelers storten zich dagelijks op zijn 254-speler maps, volledig vernietigbare omgevingen en gevechten met voertuigen.


  Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Release  

4.  Cyberpunk 2077

De first-person sci-fi RPG van CD Projekt Red stijgt naar de vierde plaats deze week, nu de release van de Phantom Liberty-uitbreiding dichterbij komt. Het spel is populair geworden en heeft meer dan 30.000 gelijktijdige spelers op Steam.


  Street Fighter 6 op Twitch  

5. Street Fighter 6

Street Fighter 6 gaat van kracht naar kracht, met Capcom’s nieuwste deel in de legendarische vechtspelserie dat lof ontvangt van critici en spelers vanwege zijn vermogen om ervaren spelers te testen en nieuwe spelers kennis te laten maken met de franchise.


  Dead Island 2 Welke Editie te Kiezen  

6. Dead Island 2

Op de zesde plaats staat Dead Island 2, het zombie-apocalypsespel van Dambuster Studios. Of je nu op zoek bent naar overleven, verkenning, handel of zombie-uitroeiing, HELL-A zal je nooit in de steek laten.


  Elden Ring Mod  

7. Elden Ring

Het nieuwste meesterwerk van FromSoftware heeft meer dan 300 Game of the Year-prijzen gewonnen en werd uitgeroepen tot GOTY in 2022. Het is een van de meest populaire games op pc sinds de release en heeft de beste wereld, verhaal en gameplay van elke actie-RPG die momenteel op de markt is.


  Red Dead Redemption 2 Arthur Morgan  

8. Red Dead Redemption 2

Sinds de release in 2018 is Red Dead Redemption 2 van Rockstar alleen maar populairder en geliefder geworden. Het epische verhaal, ongelooflijke gameplay en gedetailleerd wereldontwerp zijn slechts enkele redenen waarom het een van de meest geliefde games aller tijden blijft.


  Spider-Man Remastered Steam Prijs  

9. Marvel’s Spider-Man Remastered

Marvel’s Spider-Man Remastered heeft opnieuw een piek in verkopen en populariteit gezien, aangezien duizenden mensen teruggaan om het opnieuw te spelen in afwachting van de release van de aankomende Spider-Man 2.


  Star Wars Jedi Survivor Einde  

10. Star Wars Jedi: Survivor

Ga van Padawan naar Jedi Master in Star Wars Jedi: Survivor, terwijl Cal Kestis probeert voor te blijven op het Keizerrijk en de Jedi Order te herbouwen. Het is Star Wars, het heeft lightsabers, Force-vaardigheden en epische gevechtssequenties. Het heeft alles wat een actie-avontuur nodig heeft om leuk en succesvol te zijn.


 

Uit de top 10: The Outlast Trials, Project Zomboid


 

Beste PC-spellen 2023 | juni – week 3


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | juni – week 3

      Diablo 4 geheimen  

1. Diablo 4

Blizzards legendarische actie-RPG-serie gaat verder met Diablo 4. Het speelt zich decennia af na Diablo 3, wanneer Sanctuary opnieuw wordt bedreigd door Lilith, de Dochter van Haat, die haar burgers wil onderwerpen en een leger verzamelt dat in staat is om de Prime Evils te verslaan. Diablo 4 is Blizzards snelst verkopende game ooit en zou wel eens het Game van het Jaar 2023 kunnen zijn.


  Street Fighter 6 updates  

2. Street Fighter 6

Street Fighter 6 staat deze week op de tweede plaats, aangezien Capcoms vechtspel wereldwijd uitdagers inspireert. Alleen al op Steam bereikt het dagelijks een piek van 35.000 spelers, mede dankzij de enorme selectie van 18 vechters en spelmodi zoals Fighting Ground en World Tour.


  F1 23 carrièremodus  

3. F1 23

Met volle vaart op de derde plaats komt Codemasters’ F1 23, terwijl het officiële Formule 1-videospel van 2023 wereldwijd wordt gelanceerd. Vol met high-speed drama, legendarische rivaliteiten en intense actie, is F1 23 de perfecte metgezel voor het F1-seizoen van 2023.


  De review van The Outlast Trials  

4. The Outlast Trials

The Outlast Trials blijft indruk maken, met duizenden spelers die dagelijks de uitdagingen van de Murkoff Corporation aangaan. Voor maximaal vier spelers bewijst The Outlast Trials dat alles beter is met vrienden. Of toch niet?


  Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC  

5. Cyberpunk 2077

Op de vijfde plaats deze week is Cyberpunk 2077, de sci-fi RPG van CD Projekt Red. Na een moeilijke lancering met prestatieproblemen, hebben jaren van updates en bugfixes van Cyberpunk 2077 een van de beste first-person RPG’s ooit gemaakt.


  Dead Island 2 deals  

6. Dead Island 2

Een decennium van ontwikkelingsellende bracht twijfel over een vervolg op Dead Island, maar Dead Island 2 is uit en het staat opnieuw in onze top 10 pc-games die je moet spelen. Met zombies, epische actiescènes en een enorme wereld om te verkennen, heeft Dead Island 2 alles wat je nodig hebt voor een fantastische avond vol zombie-slachtplezier.


  Red Dead Redemption 2 korting  

7. Red Dead Redemption 2

Oorspronkelijk uitgebracht in 2018, wordt Red Dead Redemption 2 van Rockstar Games door velen beschouwd als de beste RPG ooit gemaakt. Zelfs vandaag de dag staan de graphics, het verhaal, de actie en de gameplay nog steeds op het niveau van elke recente AAA-release.


  Elden Ring deals  

8. Elden Ring

Elden Ring won de Game van het Jaar in 2022 en groeit in 2023 nog steeds aan populariteit vanwege de wereld en personages die FromSoftware heeft gecreëerd met de hulp van George R. R. Martin, de auteur van Game of Thrones.


  Is Jedi: Survivor beschikbaar op PC?  

9. Star Wars Jedi: Survivor

Cal Kestis is nu een Jedi Ridder en heeft gloednieuwe Force-vaardigheden en lightsaber-vaardigheden nodig om de Jedi-orde te herbouwen en het Keizerrijk te verslaan in Star Wars Jedi: Survivor, het langverwachte vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, ontwikkeld door Respawn Entertainment.


  Project Zomboid laagste prijs  

10. Project Zomboid

Op de tiende plaats deze week staat Project Zomboid, de top-down zombie-apocalyptische RPG waarin alles mogelijk is behalve overleven. Het is niet verrassend dat veel mensen PZ spelen, omdat het multiplayer-ondersteuning, privéservers, een serverbrowser en ondersteuning voor Steam Workshop biedt. Het draait allemaal om hoelang je kunt overleven tot je onvermijdelijke gruwelijke dood.


 

Uit de Top 10: Hogwarts Legacy, COD Modern Warfare 2

 
 

Beste PC-spellen 2023 | juni – week 2


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | juni – week 2

      Koop Diablo 4 CD-sleutel  

1. Diablo 4

Diablo 4 is nu uit en Lilith, de Dochter van Haat, heeft haar handlangers losgelaten op Sanctuary, waardoor een nieuwe groep helden opstaat om de mensheid te redden. Miljoenen spelers zijn al in een van de meest verwachte games van 2023 gesprongen en hebben zich aangesloten bij de zoektocht om de krachten van het kwaad te verslaan en de Hel te overwinnen.


  Populaire personages van Street Fighter 6  

2. Street Fighter 6

Op nummer twee in de top 10 van deze week staat Street Fighter 6. De epische 2D-vechter van Capcom heeft een ongeëvenaarde selectie van 18 vechters en drie verschillende spelmodi waar nieuwe en terugkerende spelers gemakkelijk in kunnen stappen, waardoor Street Fighter 6 de ultieme vechtgame is voor iedereen die serieus is over het genre.


  Vroegtijdige toegangsreview van The Outlast Trials  

3. The Outlast Trials

The Outlast Trials bewijst dat de beste manier om een survival-horrorspel te spelen is met vrienden. Red Barrels, het team achter Outlast, heet je welkom in de Murkoff Facility, waar je wordt blootgesteld aan gewelddadige en angstaanjagende therapieën die zijn ontworpen om je moraal en uithoudingsvermogen te testen. Allemaal voor de wetenschap.


  Dead Island 2 DLC-uitbreiding  

4. Dead Island 2

Welkom in HELL-A, waar we zombies, kleurrijke personages en warm weer hebben. Het heeft misschien een decennium in ontwikkeling doorgebracht, maar Dead Island 2 heeft alles waar de serie geliefd om is, inclusief waanzinnige wapens, leuke vaardigheden om te activeren en bloederige kills.


  Red Dead Redemption 2 Dynamische Seizoenen  

5. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 van Rockstar Games staat altijd in de top 10 en wordt beschouwd als een van de beste videospellen ooit. Zelfs vijf jaar na de release blijft RDR2 goed presteren ten opzichte van nieuwere spellen, met zijn ongelooflijke verhaal, verbluffende visuals en verfijnde gameplay.


  Star Wars Jedi Survivor-edities  

6. Star Wars Jedi: Survivor

Cal Kestis zet zijn strijd tegen het Keizerrijk voort in Star Wars Jedi: Survivor van Respawn Entertainment. Nu een Jedi Ridder, heeft Cal gloednieuwe Force-vaardigheden en lichtzwaardvaardigheden, die hij zal gebruiken om het Keizerrijk te verslaan en de Jedi-orde te herstellen. Iedereen die het eerste spel heeft gespeeld, moet deze opvolger spelen.


  Hogwarts Legacy Duistere Kunsten Talenten  

7. Hogwarts Legacy

Op de 7e plaats deze week staat Hogwarts Legacy, het actie-avontuur dat zich afspeelt in het Harry Potter-universum. Met een recordaantal van 879.300 spelers op Steam hebben miljoenen spelers zich gewaagd aan hun eigen magische reis vol gevaar, verwondering en geheimen.


  Elden Ring Deluxe-editie  

8. Elden Ring

Op de 8e plaats behoudt Elden Ring, het Game of the Year van 2022, zijn positie. De Souls-achtige game van FromSoftware is het perfecte voorbeeld van wat een legendarische ontwikkelaar kan doen met een ongelooflijk verhaal, geweldige visuals en gameplay die decennialang is verfijnd.


  Sea of Thieves  

9. Sea of Thieves

Het piratenavontuur van Rare behoudt zijn plaats in de top 10 van deze week dankzij de lancering van de 2023-editie, die een bonus van 10.000 goud, cosmetica en alle eerder uitgebrachte content bevat.


  Call of Duty Modern Warfare 2  

10. Call of Duty: Modern Warfare 2

De CoD-franchise van Activision behoeft geen introductie; de snelle gameplay, strakke visuals, grafisch geweld en competitieve online multiplayer hebben geholpen om het de grootste FPS-franchise op de planeet te maken. Modern Warfare 2 is de negentiende aflevering in de serie en het meest ambitieuze deel van de franchise.


 

Uit de Top 10: Project Zomboid


 

Beste PC-spellen 2023 | juni – week 1


 

Moet je lezen:

   

Beste PC-spellen | juni – week 1

    Diablo 4 Review  

1. Diablo 4

Diablo 4 is eindelijk uit en is nu al het snelst verkopende spel van Blizzard geworden. Hoewel de lancering een moeilijke week had, is er geen twijfel dat het spel een van de beste releases van het jaar is.


  The Outlast Trials Early Access  

2. The Outlast Trials

Op de tweede plaats deze week staat het psychologische horrorspel “The Outlast Trials” van Red Barrels. Speel in je eentje of met vrienden en neem deel aan verschillende “proeven” die zeker je moraal, geestelijke gezondheid en uithoudingsvermogen tot het uiterste zullen testen.


  Dead Island 2 - 2 miljoen verkopen  

3. Dead Island 2

Op de derde plaats deze week staat Dead Island 2, dat na jaren van ontwikkeling is uitgebracht. Het zombie-spel heeft iets meer dan een paar weken geleden de mijlpaal van 2 miljoen verkopen bereikt.


  Red Dead Redemption 2  

4. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 van Rockstar heeft geen plannen om te stoppen, aangezien het deze week één plek stijgt naar nummer 4 in onze wekelijkse ranglijst. Het Wilde Westen heeft veel te bieden, dus probeer dit spel eens uit.


  Star Wars Jedi Survivor Editions  

5. Star Wars Jedi: Survivor

Op de vijfde plaats deze week vinden we Star Wars Jedi: Survivor, dat nog steeds positieve beoordelingen ontvangt van spelers over de hele wereld. Door de Deluxe Edition van het spel te kopen, krijg je exclusieve cosmetische items die je game-ervaring naar een hoger niveau tillen.


  Street Fighter 6 Launch Record  

6. Street Fighter 6

Street Fighter 6 doet deze week mee in de race en verbreekt op zijn lanceringsdag het record van gelijktijdige spelers op Steam. Een indrukwekkende prestatie voor een betaald vechtspel!


  Hogwarts Legacy  

7. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy blijft sterk staan, ondanks dat het een paar plaatsen is gezakt in onze top 10. Met het succes van dit spel groeit de vraag naar een vervolg, hopelijk wordt die wens werkelijkheid.


  Elden Ring DLC  

8. Elden Ring

Elden Ring van FromSoftware is op zichzelf al een geweldig spel, maar een DLC-uitbreiding zou zeker een welkome aanvulling zijn als de ontwikkelaars besluiten om deze uit te brengen. Tot nu toe hebben we alleen een glimp opgevangen van de DLC “The Shadow of the Erdtree” via een promotieafbeelding. We moeten wachten op meer concrete details.


  Sea of Thieves  

9. Sea of Thieves

Sea of Thieves van Rare staat deze week op de negende plaats. Ondanks dat het al jaren geleden is uitgebracht, heeft het spel nog steeds een trouwe aanhang en wordt het nog steeds ondersteund met patches, fixes en andere inhoud.


  Project Zomboid Farming  

10. Project Zomboid

Op de tiende plaats deze week staat Project Zomboid, het zombie-overlevingsspel van The Indie Stone. Naast het doden van hordes zombies kunnen spelers veel andere dingen doen, zoals landbouw, decoratie en koken.


 

Uit de Top 10: V-Rising, FIFA 23


 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 4


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | mei – week 4

      The Outlast Trials  

1. The Outlast Trials

Met een knal heeft The Outlast Trials zich deze week een weg gebaand naar de top 10 van PC-games. Dit 4-speler coöperatieve overlevingshorroravontuur is ontwikkeld door Red Barrels, dezelfde studio achter Outlast en Outlast: Whistleblower. Om de therapieën te overleven en te ontsnappen uit de Murkoff-faciliteit heb je stealth, vastberadenheid en teamwork nodig. Zal jij bezwijken?


  Diablo 4  

2.  Diablo 4

Ondanks nog niet te zijn uitgebracht, zakt Diablo 4 naar de tweede plaats. Deze aankomende actie-RPG van Blizzard Entertainment laat de demonen van de Hel opnieuw Sanctuary overspoelen, terwijl een nieuwe groep helden opstaat om Lilith en haar boosaardige hordes te verslaan.


  Dead Island 2  

3. Dead Island 2

Bijna een decennium van ontwikkelingsproblemen had twijfel doen ontstaan over de zombie-survivalsequel, maar nu is het eindelijk beschikbaar op PC via Epic Games. Er is geen twijfel mogelijk dat het een van de leukste games is om dit jaar te spelen, vooral met vrienden.


  Star Wars Jedi: Survivor  

4. Star Wars Jedi: Survivor

Ondanks een rotsachtige release waarbij prestatieproblemen de lancering beïnvloedden, is Star Wars Jedi: Survivor een must-have geworden voor iedereen die serieus is over Star Wars en actiespellen.


  Red Dead Redemption 2  

5. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 behoeft geen introductie. Deze actievolle RPG van Rockstar Games behoort tot de beste games ooit en blijft ondanks zijn vijf jaar oude release een van de meest populaire games op de PC.


  Hogwarts Legacy  

6. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy heeft de game-wereld stormenderhand veroverd sinds de release eerder dit jaar. Het heeft onze top 10 van PC-games niet verlaten sinds gamers er hun handen op hebben gelegd en zijn binnengestapt in de wonderlijke wereld van Harry Potter, om aan hun magische reis te beginnen.


  Elden Ring  

7. Elden Ring

Elden Ring, verkozen tot Game van het Jaar 2022, blijft dagelijks duizenden PC-gamers imponeren en staat consequent in de lijst van best verkopende games op Steam. Deze Souls-achtige RPG kan zonder twijfel worden beschouwd als een van de meest opvallende prestaties van FromSoftware in de komende jaren.


  Sea of Thieves  

8. Sea of Thieves

Het open-wereld piratenavontuur van Rare is weer terug in de top 10 nadat recente updates duizenden piraten hebben laten uitvaren met hun vrienden op zoek naar schatten.


  V-Rising  

9. V-Rising

Voor de eerste keer staat V-Rising, het open-wereld vampier-survivalspel van Stunlock Studios, in de top 10 van PC-games. Het heeft vampiers, mythische gruwelen, coöperatieve en competitieve gameplay, en een gotische open wereld. Wat is er niet leuk aan?


  FIFA 23  

10. FIFA 23

Het laatste FIFA-spel van EA nadert zijn einde, aangezien de uitgever zich richt op EA Sports FC, dat later dit jaar zal worden uitgebracht. Tot die tijd blijft FIFA 23 de beste sportgame op de planeet en stelt het je in staat om te blijven genieten van de sport waar je van houdt, zelfs nu het seizoen voorbij is.


 

Uit de top 10: COD Modern Warfare 2, FAR CRY 6


 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 3


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | mei – week 3

    Diablo 4  

1. Diablo 4

In de top 10 en meteen op de eerste plaats vinden we het actie-RPG Diablo 4 van Blizzard Entertainment. Uitgebracht in de eerste week van juni, zal Diablo 4 opnieuw de poorten van de hel openen en zullen zijn demonen Sanctuary bedreigen, met slechts een paar helden die in staat zijn de wereld te redden.


  Dead Island 2  

2. Dead Island 2

Deze week gezakt naar de tweede plaats is Dead Island 2, het bloederige actievervolg op het zombie survival-spel van Techland uit 2011.


  Star Wars Jedi: Survivor  

3. Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor maakt deze week de top drie compleet, terwijl het actie-RPG van EA een sterrenstelsel ver, ver weg bereikt. Nu een Jedi Ridder zal Cal Kestis de Jedi Orde herbouwen terwijl hij altijd een stap voorblijft op het rijk.


  Sea of Thieves  

4. Sea of Thieves

Klimmend naar de vierde plaats in de top 10-lijst van pc-games, terwijl duizenden spelers terugkeren naar het open-wereld piratenavontuur van Rare op zoek naar schatten en roem.


  Hogwarts Legacy  

5. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy blijft gamers overal boeien met zijn magische wereld en verhaalgedreven actie. Als je een fan bent van Harry Potter, is dit het spel dat je dit jaar moet kopen.


  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption van Rockstar Games heeft het gamen voorgoed veranderd, en Red Dead Redemption 2 is het spel dat elke fan van actie-RPG’s minstens één keer moet spelen. Het verhaal, de personages en de cinematografische ervaring maken het een van de beste spellen ooit.


  Elden Ring  

7. Elden Ring

Elden Ring van FromSoftware heeft meer dan 300 Game of the Year-prijzen gewonnen na de release in 2022, en als je het nog niet hebt gespeeld, mis je het spel dat het genre voor de komende jaren kan definiëren.


  Call of Duty: Modern Warfare 2  

8. Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 is het meest gespeelde schietspel op de planeet, en met zijn verschillende competitieve spelmodi, realistische graphics, snelle actie en gratis battle royale, is er voor iedereen iets om van te houden.


  Far Cry 6  

9. Far Cry 6

Deze week betreedt Far Cry 6 de top 10, een open-wereld first-person shooter die je midden in een revolutie in de dictatuur van Yara plaatst. Met honderden wapens, behulpzame amigos en coöp-modus ben je altijd welkom in Yara.


  FIFA 23  

10. FIFA 23

Als je een voetbalfan of sportfan bent, is FIFA 23 van EA het beste sportspel op de planeet en kun je dit seizoen verder spelen in FIFA Ultimate Team of de andere competitieve spelmodi van het spel.


 

Uit de top 10: Darkest Dungeon 2, Age of Wonders 4, Resident Evil 4 Remake.


 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 2


 

Moet je lezen:

   

Beste PC-spellen | mei – week 2

          Dead Island 2-recensie  

1. Dead Island 2

 

Deze week staat Dead Island 2 op de eerste plaats. Na bijna een decennium van ontwikkelingshel kun je nu in HELL-A springen en je een weg banen door het einde van de wereld met vrienden in een zombie actie-RPG met gruwelijke gevechten, epische actie en co-op gameplay.


  Star Wars Jedi: Survivor  

2. Star Wars Jedi: Survivor

 

Deze week zakt Star Wars Jedi: Survivor een plek en staat nu op de tweede plaats. Nu een Jedi-meester, bevindt Cal Kestis zich aan de rand van een sterrenstelsel ver, ver weg en moet hij de Jedi-orde herbouwen om het Rijk te verslaan.


  Hogwarts Legacy Patch Notes  

3. Hogwarts Legacy

 

Hogwarts Legacy staat deze week op de derde plaats, met bijna 20.000 dagelijkse spelers op Steam alleen. Deze RPG zal aantrekkelijk zijn voor iedereen die van Harry Potter, magie en fantasie houdt.


  Beste helden in Darkest Dungeon 2  

4. Darkest Dungeon 2

 

Darkest Dungeon 2 van Red Hook Studios, de donkere fantasy roguelike, komt binnen op de vierde plaats in de top 10 pc-gameslijst van deze week. Met verfijnde gameplay van het origineel en gloednieuwe mechanica, is het enige wat je vergezelt op je vruchteloze reis door de stervende wereld wanhoop, wanhoop en hoop.


  Beste eenheden in Age of Wonders 4  

5. Age of Wonders 4

 

Age of Wonders 4 van Triumph Studios en Paradox Interactive stijgt naar de vijfde plaats. Met een dagelijkse piek van bijna 30.000 mensen op Steam, bewijst AoW4 een van de beste turn-based strategy games van de afgelopen jaren te zijn.


  Sea of Thieves  

6. Sea of Thieves

 

Rare’s open-wereld piratengame Sea of Thieves staat weer in onze top 10-lijst en eerlijk gezegd is dit het enige spel dat je nodig hebt als je van zeilen houdt, een piraat wilt zijn, graag begraven schatten opgraaft en met vrienden wilt spelen.


  Nieuwe missies in Red Dead Redemption 2  

7. Red Dead Redemption 2 

 

Vaak genoemd als “het beste RPG-spel aller tijden”, is Red Dead Redemption 2 altijd aanwezig in elke top 10-gameslijst. Als je het nog niet hebt gespeeld, mis je echt een van de grootste gaming-ervaringen die beschikbaar zijn op console en pc.


  Resident Evil 4 Remake-einde  

8. Resident Evil 4 Remake

 

Resident Evil 4 is een van de meest geliefde actie-horrorgames ooit gemaakt en de RE4 Remake is een verbluffende heruitvinding van het spel met gloednieuwe mechanica en gameplay die de visie van het origineel niet verpesten.


  Elden Ring DLC  

9. Elden Ring

 

Elden Ring stijgt deze week naar de negende plaats, omdat de dark fantasy RPG van FromSoftware gamers overal blijft inspireren.


  FIFA 23 FUT  

10. FIFA 23

 

EA bereidt zich voor om later dit jaar over te stappen naar de EA Sports FC, maar dat weerhoudt FIFA 23 er niet van om op de tiende plaats in de top 10 pc-gameslijst van deze week te staan.


 

Uit de top 10: Sons of the Forest, COD Modern Warfare 2


 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 1


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | mei – week 1

    Star Wars Jedi: Survivor  

1. Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi: Survivor is eindelijk uit. Vervolg het verhaal van Cal Kestis, nu een Jedi-meester, terwijl hij naar de rand van het sterrenstelsel reist om de greep van het Keizerrijk te vermijden en de Jedi-orde opnieuw op te bouwen.


  Dead Island 2  

2. Dead Island 2

Na bijna een decennium in ontwikkelingshel is Dead Island 2 uitgekomen en staat het op de tweede plaats van de top 10 PC-gameslijst van deze week. Dead Island 2 heeft alles wat je nodig hebt om plezier te hebben. Zombies? Check. Zwarte humor? Check. Spectaculaire actie? Check.


  Sea of Thieves  

3. Sea of Thieves

Op de derde plaats van deze week staat het open-wereld piratenspel Sea of Thieves van Rare. Pak je vrienden en leef het leven van een piraat op de open zee terwijl je je vijanden laat zinken, vecht tegen skeletten en graaf naar begraven schatten.


  Resident Evil 4 Remake  

4. Resident Evil 4 Remake

Capcom’s Resident Evil 4 Remake staat op de vierde plaats omdat de genrebepalende survival-horror blijft indruk maken met zijn ongelooflijke visuals, snelle actie en boeiende verhaal.


  Hogwarts Legacy  

5. Hogwarts Legacy

Hailed als een van de games van het jaar, blijft Hogwarts Legacy op de top 10 PC-gameslijst staan, terwijl tovenaars van over de hele wereld blijven verkennen de wereld van Harry Potter en een epische reis vol magie en verwondering ondernemen.


  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 zou de beste RPG aller tijden kunnen zijn, en het is nog steeds een van de populairste games op pc, hoewel het vijf jaar geleden is uitgebracht.


  Sons of the Forest  

7. Sons of the Forest

Sons of the Forest staat op de vijfde plaats deze week terwijl duizenden zich aansluiten bij de strijd om te overleven tegen kannibalen en angstaanjagende wezens. Overleven is altijd beter met vrienden.


  Age of Wonders 4  

8. Age of Wonders 4

Net uitgekomen en binnenkomend op de top 10 is Age of Wonders 4, het 4X strategie spel van Triumph Studios en Paradox Interactive. Creëer een wereld van je wildste fantasieën en groei een rijk dat in staat is iedereen die in je weg staat te verpletteren.


  Call of Duty: Modern Warfare 2  

9 .Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 is gemakkelijk een van de beste first-person shooters op de planeet en het is een persistente aanwezigheid op de top 10 PC-gameslijst dankzij zijn snelle actie, soepele gameplay en competitieve PvP-gamemodi.


  Elden Ring  

10. Elden Ring

Game van het jaar 2022 eindigt de week op de tiende plaats, maar blijft een van de meest populaire games op pc dankzij zijn ongelooflijke verhaal, prachtige wereld en verfijnde gameplay.


 

Uit de top 10: Project Zomboid, FIFA 23

 
 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 5


 

Moet je lezen:

   

Beste PC-spellen | april – week 5

    Dead Island 2 Cross-Play en Co-op  

1. Dead Island 2

Dead Island 2 domineert de top 10-lijst van deze week, wat niet als een verrassing kwam, aangezien Deep Silver en Dambuster Studios hebben onthuld dat het spel in de eerste drie dagen van de lancering meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht.


  Star Wars Jedi: Survivor PC-prestaties  

2. Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor is terug met Cal Kestis. Hoewel het spel een enorme wereld bevat om te verkennen om spelers bezig te houden, kreeg het te maken met klachten vanwege prestatieproblemen bij de lancering.


  Sea of Thieves  

3. Sea of Thieves

Sea of Thieves krijgt zijn tweede mysterie genaamd The Hoarder’s Hunt, waarbij een echte gouden Hoarder’s Skull op het spel staat. Het evenement begint op 11 mei.


  Resident Evil 4 Remake Professional Mode  

4. Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake staat nog steeds in de top 10 deze week, en als je nog geen exemplaar hebt bemachtigd, is dit het perfecte moment. Voltooi het hoofdverhaal van het spel en krijg toegang tot de Professional Mode om jezelf uit te dagen om de moeilijkste vijanden het hoofd te bieden.


  Sons of the Forest Q1 2023 Revenue  

5. Sons of the Forest

Sons of the Forest is een van de top 10 spellen met de hoogste omzet in Q1 2023, volgens een rapport van Newzoo. Het behaalde de eerste en tweede plaats in de Amerikaanse verkoopgrafieken, terwijl het in het Verenigd Koninkrijk op nummer 3 staat.


  Hogwarts Legacy Twitch Drops  

6. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-spelers krijgen de kans om de Professor Ronen Cosmetic Set te bemachtigen wanneer ze live kijken op Twitch van 5 mei tot 1 juni.


  Modern Warfare 2 Season 3 Arrives  

7. COD Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 Season 3 is gearriveerd en brengt nieuwe multiplayer-maps, de Massive Resurgence-modus, Gunfight en nog veel meer.


  Red Dead Online Bounty Hunters  

8. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is verre van een spel dat spelers zat zullen worden, omdat het nog steeds sterk staat in onze top 10-lijst van deze week. Een van de sterke punten is Red Dead Online, dat maandelijks tonnen content en beloningen blijft uitbrengen. Deze maand staan Bounty Hunters in de schijnwerpers, dus als je er een bent, spring er dan nu in.


  Project Zomboid Best Zombie Game 2023  

9. Project Zomboid

Project Zomboid-mods zijn nu overal en een modder heeft het spel omgetoverd tot The Last of Us, met de muziek, het hoofdmenu en zelfs de iconische vijanden van het veelgeprezen spel.


  FIFA 23 Premier League Team of the Season  

10. FIFA 23

EA is van plan om op 5 mei het FIFA 23 Premier League Team of the Season aan te kondigen, en hiermee komen ook TOTS-items die aan de Ultimate Team-pakketten worden toegevoegd.


 

Uit de Top 10: Cyberpunk 2077, The Last of Us Part 1


 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 4


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | april – week 4

     

De top 10 pc-games van deze week ziet Elden Ring uitvallen en Resident Evil 4 behoudt opnieuw de eerste plaats.

  Alle Resident Evil 4 schatlocaties  

1 . Resident Evil 4 Remake

De Resident Evil 4 remake blijft de eerste plaats behouden omdat de revolutionaire actie-horror van Capcom spelers blijft inspireren en vermaken.


  Komt Harry Potter naar Netflix?  

2 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy, van Avalanche Software, blijft op de tweede plaats staan ​​na het nieuws dat een tv-adaptatie van de oorspronkelijke zeven Harry Potter-boeken naar de HBO Max-streamingservice komt.


  Sons of the Forest PS5 releasedatum?  

3 . Sons of the Forest

Survival horror Sons of the Forest blijft op de derde plaats staan, aangezien 20.000 spelers het dagelijks op Steam spelen, ook al is het nog steeds in Early Access.


  Schatlocaties in Sea of Thieves  

4 . Sea of Thieves

Sea of Thieves van Rare klimt naar de vierde plaats. Ga op zoek naar schatten en roem in dit open wereld piratenspel en nodig je vrienden uit voor een epische en onvergetelijke reis.


  Hoe overleef je in Project Zomboid?  

5 . Project Zomboid

Eindelijk, na tien jaar, uit Early Access, is Project Zomboid het ultieme zombie survival horror-spel voor iedereen die serieus is over het genre.


  Wat is het verhaal van Red Dead Redemption 2?  

6 . Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een van de meest geliefde RPG’s ooit en bijna 50.000 mensen spelen het dagelijks op Steam, bijna vijf jaar na de release.


  Is Cyberpunk 2077 een goed spel?  

7 . Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 groeit na zijn problematische vroege release met crashes en prestatieproblemen en is nu een van de meest gespeelde RPG’s op Steam na de release van de Netflix-serie Cyberpunk: Edgerunners vorig jaar.


  Wat zijn de Modern Warfare 2 Maps?  

8 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Er valt niet te ontkennen dat Activision’s Call of Duty: Modern Warfare 2 momenteel de grootste shooter op de planeet is, en het is gemakkelijk te zien waarom wanneer je kijkt naar de snelle gameplay en competitieve online matchmaking.


  Beste FIFA 23-spelers in Ultimate Team  

9 . FIFA 23

FIFA 23 van EA komt na een succesvolle week terug in de top 10. FIFA 23 is de enige manier om het mooie spel te spelen voordat EA Sports FC later dit jaar wordt gelanceerd.


  Wanneer komt The Last of Us seizoen 2?  

10 . The Last of Us Part 1

The Last of Us Part I staat deze week op de tiende plaats nadat de HBO-serie met Pedro Pascal eindigt. Bij de eerste release van het spel waren er prestatieproblemen die resulteerden in crashes, maar dat lijkt nu opgelost, omdat spelers op Steam eindelijk een van de beste verhalen ooit verteld in gaming kunnen spelen.


 

Uit de top 10: Elden Ring

 
 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 3


 

Moet je lezen:

   

Beste PC-spellen | april – week 3

       

De top 10 PC-games van deze week ziet veel veranderingen, FIFA 23 verdwijnt en Resident Evil 4 behoudt de eerste plek.

  Alle belangrijke locaties in Resident Evil 4  

1 . Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 bevindt zich opnieuw op de eerste plaats, terwijl Capcom’s actie survival horror mensen blijft verbazen met zijn graphics, gameplay en actie. Het is gewoon leuk, iets wat niet veel games tegenwoordig zijn.


  Beste Hogwarts Legacy mods  

2 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy van Avalanche Software stijgt naar de tweede plaats. Als kanshebber voor Game of the Year 2023 is Hogwarts Legacy een leuke en actievolle avonturenspel dat elke Harry Potter-fan zou moeten spelen.


  Is Sons of the Forest Co-op?  

3 . Sons of the Forest

Hoewel het nog in Early Access is, bereikt Sons of the Forest dagelijks een piek van bijna 20.000 spelers. Het spel bouwt voort op alles wat The Forest had, met verbeterde crafting, combat, exploration en atmosfeer.


  The Last of Us Part 1 Steam Review  

4 . The Last of Us Part I

HBO’s The Last of Us met Pedro Pascal heeft de lancering van The Last of Us Part I op pc nog specialer gemaakt, en na een ruwe release met prestatieproblemen en crashes, is het meesterwerk van Naughty Dog nu een must-play na verschillende patches die het stabiel hebben gemaakt om te spelen.


  Beste manieren om te overleven in Project Zomboid?  

5 . Project Zomboid

Tien jaar na de eerste release in Early Access is Project Zomboid nog steeds het ultieme co-op zombie survival-spel voor iedereen die serieus is over het genre. Er is geen overleven in Project Zomboid. De enige vraag is hoe lang je het volhoudt voordat je sterft.


  Is Sea of Thieves gratis te spelen?  

6 . Sea of Thieves

Ga met vrienden de open zee op en vind verborgen schatten en glorie als een piraat in Sea of Thieves. Het leven van een piraat is nog nooit zo goed geweest, en het is nog beter met vrienden.


  Komt er een Red Dead Redemption 3?  

7 . Red Dead Redemption 2

Er valt niet te ontkennen dat Red Dead Redemption 2 een van de beste games aller tijden is, en het epische verhaal en de cinematografische actie zijn nog steeds relevant na al die jaren.


  Wat is het verhaal van Elden Ring?  

8 . Elden Ring

Elden Ring heeft in 2022 meer dan 300 Game of the Year-prijzen gewonnen en wordt beschouwd als de beste FromSoftware RPG tot nu toe. Het is nog steeds een van de meest gespeelde games op Steam met een dagelijkse piek van 42.000 spelers.


  Beste Modern Warfare 2-wapens en ontgrendelingen  

9 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision’s Modern Warfare 2 is de beste FPS voor iedereen die serieus is over het genre. Met meerdere spelmodi, een battle royale-modus en honderden aanpassingsopties is MW2 de perfecte shooter voor casuals en hardcore spelers.


  Is Cyberpunk 2077 nu het kopen waard?  

10 . Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red vindt nu liefde na een ruwe release. De first-person RPG heeft verbluffende visuals, een verhaal gedreven plot en actievolle gameplay.


 

Uit de top 10: FIFA 23

 
 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 2


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | april – week 2

     

De top 10 van deze week ziet Sea of Thieves binnenkomen en Cyberpunk 2077 eruit, terwijl Resident Evil 4 naar de top klimt.

  Resident Evil 4  

1 . Resident Evil 4 Remake

 

Capcom’s Resident Evil 4 staat deze week op de eerste plaats op de pc. De RE4 remake is de perfecte mix tussen horror en actie en een must-buy voor iedereen die de klassieker uit 2005 heeft gespeeld en ervan genoot.


  The Last of Us Part 1 PC-patchnotities  

2 . The Last of Us Part I

 

Op de tweede plaats klimt Naughty Dog’s epische The Last of Us Part I. Eindelijk uit op pc, ervaren duizenden spelers voor de eerste keer het verhaal van Joel en Ellie’s overleving.


  Sons of the Forest Patch  

3 . Sons of the Forest

 

Sons of the Forest blijft deze week in de Top 10 staan ​​na de derde patch met noodzakelijke fixes en een nieuw éénwielig voertuig genaamd de Knight V.


  Hogwarts Legacy krijgt mogelijk binnenkort een golf-DLC  

4 . Hogwarts Legacy

 

Hogwarts Legacy blijft deze week in de running op de lijst en fans zullen zeker opgewonden zijn omdat een rapport van GameRant zegt dat het later dit jaar een golf-DLC zal ontvangen.


  Hoe overleef je in Project Zomboid?  

5 . Project Zomboid

 

Op de vijfde plaats deze week vinden we Project Zomboid, het ultieme zombie survival-spel waar jij en je vrienden proberen te overleven op een uitgebreide en aanpasbare kaart terwijl je omgaat met depressie, honger, verveling en dorst. De dood is onvermijdelijk.


  Wat is het verhaal van Elden Ring?  

6 . Elden Ring

 

FromSoftwares actie-RPG en Game of the Year 2022, Elden Ring, blijft deze week in de top 10, omdat veel mensen het blijven spelen vanwege het epische verhaal, prachtige graphics en snelle en brute gevechten.


  Wat zijn de beste spelers in FIFA 23?  

7 . FIFA 23

 

De laatste game in de FIFA-franchise van EA is nog steeds de beste voetbalgame die je kunt kopen, met veel verslaafden aan de online gameplay-modi zoals FIFA Ultimate Team.


  Beste wapens in Modern Warfare 2?  

8 . Call of Duty: Modern Warfare 2

 

Activision’s FPS-franchise wordt alleen maar beter naarmate de jaren verstrijken en Modern Warfare 2 is de nieuwste toevoeging aan de serie, met honderdduizenden spelers die dagelijks zijn multiplayer- en Warzone 2-game-modi spelen.


  Is Red Dead Redemption de moeite waard om te kopen in 2023?  

9 . Red Dead Redemption 2

 

Rockstar Games ‘RPG wordt beschouwd als een van de beste games aller tijden en het is moeilijk om het oneens te zijn, aangezien mensen het nog steeds spelen vanwege het ongelooflijke verhaal, cinematische actie en prachtige visuals vijf jaar nadat het voor het eerst werd uitgebracht.


  Sea of Thieves Map  

10 . Sea of Thieves

 

Sea of Thieves, Rare’s open-world piratenavonturenspel dat je alleen of met vrienden laat varen op zoek naar schatten en faam, komt deze week de top 10 binnen.


 

Uit de top 10: Diablo 4


 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 1


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | april – week 1

   

De top 10 lijst van deze week ziet Sea of Thieves binnenkomen en Cyberpunk 2077 vertrekken, terwijl Resident Evil 4 naar de top klimt.

  Is de Resident Evil 4 remake beschikbaar op ps4?  

1 . Resident Evil 4 Remake

Capcom’s Resident Evil 4 staat deze week op de eerste plaats op de PC. De RE4-remake is de perfecte mix tussen horror en actie en een must-buy voor iedereen die de klassieker uit 2005 heeft gespeeld en er van hield.


  Moet ik The Last of Us Part 1 op PC kopen?  

2 . The Last of Us Part I

Op de tweede plaats staat Naughty Dog’s epische The Last of Us Part I. Eindelijk uit op PC, ervaren duizenden spelers voor het eerst het verhaal van Joel en Ellie’s overleving.


  Beste Hogwarts Legacy mods?  

3 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy klimt een plek naar de derde plaats en hoewel de hype een beetje is afgenomen, is het nog steeds een van de beste actie RPG’s van de afgelopen jaren en waarschijnlijk het beste spel dat in 2023 is uitgebracht – vooral als je van Harry Potter houdt.


  Wanneer komt Diablo 4 uit?  

4 . Diablo 4

De actie RPG van Blizzard wordt pas in juni uitgebracht, maar dat heeft duizenden niet weerhouden om het spel alvast te pre-orderen na een succesvolle open beta waarin we de kans kregen om de klassen uit te proberen en Act 1 te spelen.


  Kan ik Sons of the Forest alleen spelen?  

5 . Sons of the Forest

 

Sons of the Forest is een survival horror game waarbij je wapens moet maken, schuilplaatsen moet bouwen en waardevolle hulpbronnen moet verzamelen, terwijl je vecht tegen kannibalen en mutanten. Het is het perfecte spel als je een groep vrienden hebt om mee te spelen, want er zijn honderden uren plezier te beleven.


  Wat is het verhaal van Elden Ring?  

6 . Elden Ring

FromSoftware’s actie RPG en Game of the Year 2022, Elden Ring, blijft deze week in de top 10 staan, omdat veel spelers het blijven spelen vanwege het epische verhaal, de prachtige graphics en de snelle en brute gevechten.


  Beste wapens in Modern Warfare 2?  

7 . Call of Duty: Modern Warfare 2

De FPS-franchise van Activision wordt alleen maar beter naarmate de jaren verstrijken en Modern Warfare 2 is de nieuwste toevoeging aan de serie, waarbij honderdduizenden spelers dagelijks zijn multiplayer en Warzone 2 gamemodes spelen.


  Wat zijn de beste spelers in FIFA 23?  

8 . FIFA 23

De laatste editie van EA’s FIFA-franchise is nog steeds het beste voetbalspel dat je kunt kopen, waarbij veel spelers verslaafd zijn aan de online gameplay-modi zoals FIFA Ultimate Team.


  Is Red Dead Redemption het kopen waard in 2023?  

9 . Red Dead Redemption 2

De RPG van Rockstar Games wordt beschouwd als een van de beste games aller tijden en het is moeilijk om het daar niet mee eens te zijn, omdat mensen het nog steeds spelen vanwege het ongelooflijke verhaal, de cinematografische actie en de prachtige beelden, vijf jaar na de eerste release.


  Sea of Thieves-kaart  

10 . Sea of Thieves

Deze week staat Sea of Thieves, het open wereld piraten avonturenspel van Rare dat je alleen of met vrienden de zeeën laat bevaren op zoek naar schatten en roem, in de top 10.


 

Uit de top 10: Cyberpunk 2077


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 4


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – maart – week 4

     

De top 10 PC-lijst van deze week ziet veel beweging en veranderingen.

  Diablo 4 open beta review  

1 . Diablo 4

 

Diablo 4 staat deze week op de eerste plaats in de top 10 PC-games lijst, omdat miljoenen spelers het heiligdom zijn binnengegaan en Act 1 hebben gespeeld tijdens de open bèta van deze actie-RPG.


  Resident Evil 4 - Remake vs origineel  

2 . Resident Evil 4 Remake

De Resident Evil 4 remake is eindelijk uit en meer dan 100.000 mensen spelen het dagelijks op Steam. Het wordt beschouwd als een van de beste videogame-remakes van de afgelopen jaren.


  Is Sons of the Forest het spelen waard?  

3 . Sons of the Forest

Sons of the Forest staat nog steeds in de top 10, maar zakt twee plaatsen naar de derde plaats omdat duizenden spelers proberen te overleven op een kannibalistisch eiland, waar ze gedwongen worden om te knutselen, te vechten en te zoeken naar hulpbronnen.


  Waar kan ik Hogwarts Legacy goedkoop vinden?  

4 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy wordt nu al genoemd als “Game of the Year”, met bijna 1.000.000 spelers op het hoogtepunt op Steam.


  Beste Call of Duty: Modern Warfare 2 wapens  

5 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision’s Call of Duty: Modern Warfare 2 behoudt zijn plek in de top 10, met de first-person shooter nog steeds een van de meest gespeelde games ter wereld.


  The Last of Us Part 1 PC Review  

6 . The Last of Us Part 1

Naughty Dog’s The Last of Us Part 1 is eindelijk beschikbaar op PC, en duizenden spelers beleven het epische verhaal van Joel en Ellie over overleven, net nu de HBO-serie met Pedro Pascal eindigt.


  Wat is het verhaal van de Elden Ring?  

7 . Elden Ring

Elden Ring van FromSoftware staat nog steeds in de top 10, aangezien het spel van 2022 nog steeds het beste videospel is om te spelen als je houdt van donkere fantasy-Souls-like-games.


  Wanneer komt Red Dead Redemption 3 uit?  

8 . Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een van de beste RPG’s aller tijden en biedt een ongelooflijke open wereld-ervaring, ook al kwam het uit in 2018.


  FIFA 23 beste spelers  

9 . FIFA 23

EA’s FIFA 23 blijft in de top 10 terwijl het voetbalseizoen op weg is naar zijn einde. Verwacht de komende maanden meer nieuws over EA Sports FC, de volgende voetbalsimulator van EA.


  Cyberpunk 2077 beste mods  

10 . Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is de epische sci-fi RPG van CD Projekt Red en hoewel het een moeilijke start had op alle platforms, is het nu een van de beste FPS-games die er zijn, vandaar dat het op onze top 10 lijst staat.


 

Uit de top 10: Destiny 2: Lightfall


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 3


 

Moet je lezen:

   

Top PC-spellen – maart – week 3

      De top 10 games van de week zijn bekend, en hoewel de top 2 hetzelfde blijft, is er elders wel verandering.   Moet ik The Forest spelen voor Sons of the Forest?  

1 . Sons of the Forest

Sons of the Forest blijft deze week op nummer 1 staan en is het epische first-person survival horror vervolg op The Forest uit 2014. In Early Access krijgt The Forest wekelijks nieuwe content en updates, wat het perfecte moment maakt om met vrienden te spelen.


  Hogwarts Legacy - spelersaantallen dalen aanzienlijk  

2 . Hogwarts Legacy

Ook op de tweede plaats blijft Hogwarts Legacy staan, het ongelooflijke RPG-avonturenspel dat zich afspeelt in de jaren 1800 waarin je als student aan Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry speelt.


  Diablo 4 beta lanceert  

3 . Diablo 4

Diablo 4 van Blizzard klimt deze week de top 10 PC-games lijst in. De game komt pas in juni uit, maar de beta van Diablo 4 heeft al duizenden spelers en miljoenen kijkers op streams, waardoor het een van de meest verwachte games van 2023 is.


  Resident Evil 4 Remake - Verschijningsdatum  

4 . Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 van Capcom wordt beschouwd als een van de beste actie-horrorgames ooit gemaakt en de remake is eindelijk hier met geheel nieuwe visuals, audio en gameplay.


  Elden Ring voegt ray tracing toe in nieuwe patch  

5 . Elden Ring

Elden Ring was de Game of the Year in 2022 na het winnen van meer dan 300 prijzen, en staat nog steeds in de top 10 PC-games deze week, met bijna 50.000 mensen die het dagelijks alleen al op Steam spelen.


  Red Dead Redemption 2 viert dit jaar zijn 5e verjaardag  

6 . Red Dead Redemption 2

Rockstar’s epische RPG Red Dead Redemption 2 zakt deze week twee plaatsen naar de zesde plaats. Het wordt beschouwd als een van de beste RPG’s aller tijden en RDR2 krijgt nog steeds meer dan 40.000 gelijktijdige spelers op Steam dagelijks.


  Fanfavoriet 10v10 modus verwijderd uit COD Modern Warfare 2  

7 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 blijft dalen op de lijst. Hoewel het van de zesde naar de zevende plaats zakt, is MW2 nog steeds een van de meest gespeelde first-person shooters en een must-have voor iedereen die van CoD houdt.


  The Last of Us Part 1 komt uit met ontgrendelde framerate  

8 . The Last of Us Part I

The Last of Us Part I van Naughty Dog stijgt deze week een positie naar de achtste plaats. Na het enorme succes van de TV-adaptatie met Pedro Pascal, komt het emotionele verhaal van Joel en Ellie voor het eerst op 28 maart op de PC uit.


   

9 . FIFA 23

Het laatste FIFA-spel van EA zakt deze week naar de negende plaats, maar het is nog steeds het meest gespeelde voetbalspel op de planeet en duizenden mensen starten het dagelijks op om hun teams aan te passen in FIFA Ultimate Team of te strijden voor trofeeën in Career Mode.


  Destiny 2 Lightfall Cabal Threshers Nerfed  

10 . Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall is de nieuwste uitbreiding van Bungie’s FPS MMO en voegt geheel nieuwe wapens, content en een nieuwe subclass toe.

 

Uit de top 10: Atomic Heart, Wo Long: Fallen Dynasty


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 2


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – maart – week 2

   

De top 10 van de week is binnen, en hoewel de top twee hetzelfde blijft, is er overal verandering.

  Sons of the Forest Gameplay  

1. Sons of the Forest

Sons of the Forest behoudt zijn plaats als topgame van de week. Ondanks dat het spel nog maar in Early Access op Steam is, bereikt het toch een dagelijkse piek van 73.000 spelers, waarmee het een van de populairste spellen op PC is op dit moment.


  Hogwarts Legacy Mods  

2. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is de grootste release van het jaar na de verkoop van meer dan 12 miljoen exemplaren op alle platforms in slechts twee weken, wat 850 miljoen dollar opleverde voor Warner Bros. Games. Mods hebben geholpen om het spel populair te houden op PC en hebben het een must-play gemaakt voor iedereen die van Harry Potter of RPG’s houdt.


  Elden Ring Game of the Year Awards  

3. Elden Ring

Elden Ring is nu al een van de beste games aller tijden. Met 331 Game of the Year awards is FromSoftware’s nieuwste RPG een enorme hit op elk platform en is het een wekelijkse bestseller.


  Red Dead Redemption 2 Mods  

4. Red Dead Redemption 2

RDR2 wordt beschouwd als een van de beste RPG’s aller tijden en is een meesterwerk. De graphics, personages en het verhaal kunnen zich meten met alle games van de afgelopen jaren, ondanks het feit dat de game in 2018 is uitgebracht.


  Destiny 2: Lightfall Gameplay  

5. Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall staat deze week weer op de vijfde plaats, want de nieuwste uitbreiding voor Bungie’s epische free-to-play MMO voegt een nieuwe subklasse, nieuwe raid, nieuwe beloningen en een nieuwe season pass vol exclusieve content toe.


  Call Of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer gratis te spelen  

6. Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 blijft deze week niet alleen in de top 10, maar klimt naar de zesde plaats omdat Activision’s FPS de meest gespeelde shooter op pc en consoles blijft.


  FIFA 23 FUT Ballers Lek  

7. FIFA 23

FIFA 23 klimt naar de zevende plaats nu het voetbalseizoen 2022/2023 de laatste paar maanden bereikt en je je team naar de top van de competitie kunt brengen in FIFA Ultimate Team, Career Mode of VOLTA. Voetbal.


  Wo Long: Fallen Dynasty Gameplay  

8. Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty is een nieuwe Souls-achtige van Koei Tecmo die zich afspeelt in het China van de latere Han-dynastie. Het actievolle verhaal laat je spelen als een militiesoldaat die met Chinese vechtkunsten moet vechten tegen dodelijke wezens en vijandelijke soldaten.


  The Last of Us Part 1 Systeemeisen PC aangekondigd  

9. The Last of Us Part 1

Pedro Pascal’s The Last of Us op HBO heeft net zijn eerste seizoen achter de rug, en in de top 10 van PC-games staat deze week Naughty Dog’s The Last of Us Part I, dat op 28 maart eindelijk op de PC verschijnt.


  Atomic Heart Beoordeling  

10. Atomic Heart

Atomic Heart houdt nog net een top 10-plek vast, want veel gamers springen nog steeds in deze utopische wereld om te voorkomen dat een nieuw robotgestuurd systeem de mensheid vernietigt.

 

Uit de top 10: Company of Heroes 3, Kerbal Space Program 2


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 1


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – maart – week 1

     

In de top 10 van pc-games van deze week zit veel beweging, want er komen drie nieuwe spellen binnen en een nieuw spel pakt de toppositie.

  Sons of the Forest PS5  

1. Sons of the Forest

Sons of the Forest is het langverwachte vervolg op The Forest, en het is geland in de top 10 van PC-games na de release in Early Access op Steam.

Met een recordaantal gelijktijdige spelers van 414.257 en een recordaantal Twitch-kijkers van 777.579 is Sons of the Forest een van de populairste videogames van dit moment.


  Hogwarts Legacy Review  

2. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy behoudt zijn plaats in de top 10, maar zakt naar de tweede plaats, en hoewel de spelersaantallen licht zijn gedaald, is het spel dat zich afspeelt in het Harry Potter-universum nog steeds het meest besproken spel in 2023.


  Company of Heroes 3 Gameplay  

3. Company of Heroes 3

Relic Entertainment’s actie-RTS Company of Heroes 3 klimt naar de derde plaats in de top 10 van deze week omdat meer rekruten zich aansluiten bij de strijd in deze hartverscheurende strategie die zich afspeelt in het Middellandse Zeegebied in de Tweede Wereldoorlog.


  Atomic Heart Robots  

4. Atomic Heart

Het first-person actiespel van Mundfish brengt je naar een utopische wereld, net wanneer een nieuw robotgestuurd systeem wordt gelanceerd.

Atomic Heart is weliswaar gezakt naar de 4e plaats in deze lijst, maar is zeker de moeite waard als je van spectaculaire beelden en meedogenloze gevechten houdt.


  Destiny 2: Lightfall Trailer  

5. Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall is een geheel nieuwe uitbreiding voor Bungie’s epische free-to-play FPS. In Lightfall begin je aan een epische nieuwe campagne en domineer je je vijanden met de Strand-subklasse. Er is nog nooit een beter moment geweest om in Destiny 2 te springen.


  Kerbal Space Program 2 Early Access  

6. Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program 2 staat in de top 10. In het veelgeprezen ruimtevaartsimulator vervolg van Intercept Games heb je de leiding over het Kerbal Space Program en moet je raketten bouwen die de verste uithoeken van het universum kunnen bereiken.


  Elden Ring DLC  

7. Elden Ring

De Game of the Year van 2022 staat nog steeds in de top 10, want FromSoftware’s open-wereld meesterwerk blijft prijzen en lof van gamers en critici opeisen, en de verkoop heeft meer dan 20 miljoen bereikt. Als je Elden Ring nog niet hebt gespeeld, is hij nog nooit zo goedkoop geweest als nu.


  Red Dead Redemption 2 Mods  

8. Red Dead Redemption 2

Een van de beste RPG’s aller tijden, Red Dead Redemption 2, blijft in de top 10-lijst staan, ondanks dat hij in 2018 is uitgekomen. In februari kondigde Rockstar Games aan dat RDR2 50 miljoen verkochte exemplaren had bereikt.


  FIFA 23 Download  

9. FIFA 23

FIFA 23 is de beste voetbalsim op de markt, en het is EA’s laatste FIFA-game voordat ze later dit jaar overgaan naar EA Sports FC. FIFA 23 is voorzien van HyperMotion2-technologie, wat betekent dat het de meest realistische voetbalgame is die ooit is uitgebracht.


  Call of Duty: Modern Warfare 2 PS4  

10. Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 staat deze week in de top 10 als een van de beste 10 pc-games, omdat alleen al op Steam bijna 100.000 mensen het spel en Warzone 2 dagelijks blijven spelen.


 

Uit de top 10: Wild Hearts, Returnal, and Project Zomboid

 
 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 4


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – februari – week 4:

     

Veel opwinding deze week in video game nieuws dat gedomineerd wordt door het Harry Potter-universum met niet minder dan 4 nieuwe PC-spellen die onze top 10 halen.

  Hogwarts Legacy 1e van de top 10  

1. Hogwarts Legacy

De actie-avonturen-RPG van Avalanche Software, die sinds de start van de pre-orders nog steeds de Steam-verkopen aanvoert, noteert een indrukwekkend aantal spelers en gespeelde uren. Op de dag van de release hadden de 800.000 gelijktijdige spelers 152 miljoen speeluren verzameld. Op 21 februari was dit aantal uren gestegen tot 267 miljoen! Dit maakt Hogwarts Legacy veruit het beste spel van de Harry Potter saga.


  Atomic Heart een nieuw PC-spel dat mensen doet praten  

2. Atomic Heart

Een nieuw futuristisch pc-spel dat lijkt op Bioshock in Sovjetstijl heeft de 2e plaats van onze top 10 bereikt (4e in verkoop op Steam) en zorgt nu al voor controverse in een gespannen politieke context. Dit nogal gekke single-player rollenspel, ontwikkeld door de in Moskou gevestigde studio Mundfish, waarin de mens zich geconfronteerd ziet met de opstand van machines, wordt beschouwd als te “Pro-Russisch”, vulgair, seksistisch en sommige geruchten willen ons doen geloven dat het persoonlijke gegevens van gebruikers zou verzamelen. Hoe dan ook, Atomic Heart is prachtig en het spel is te koop met bijna 30% korting.


  Wild Hearts het nieuwe 2023 PC spel over het jagen op monsters  

3. Wild Hearts

Ook nieuw in deze top PC game lijst is de vermelding van een multiplayer RPG gebaseerd op de jacht op Kemono, die bovennatuurlijke monsters uit de Japanse cultuur. Door gebruik te maken van cross-play kun je een team van 3 vormen om op jacht te gaan naar deze gigantische monsters in een wereld geïnspireerd op middeleeuws Japan. Upgrade wapens en pantsers en gebruik eeuwenoude magie om de provincie Azuma te bevrijden van de chaos. 

Met 10% korting kun je Wild Hearts downloaden op PC, en als je het niet zeker weet kun je het spel proberen met een EA Play abonnement.


  Red Dead Redemption 2 is een van de beste videogames aller tijden  

4. Red Dead Redemption 2

 

Meer dan 3 jaar geleden uitgebracht op Rockstar, Epic Games en Steam, heeft Red Dead Redemption 2’s uitgestrekte open wereld van cowboys en outlaws bewezen een uitzonderlijke levensduur te hebben. Vorig kwartaal werden er maar liefst 4 miljoen games verkocht, waardoor het een van de beste PC-games aller tijden is. Elke maand zijn er nieuwe uitdagingen, nieuwe evenementen om bonussen en items te winnen.


  Nog een record voor Elden Ring  

5. Elden Ring

De Game Of the Year 2022 heeft weer een record gebroken dat ondenkbaar werd geacht voor zo’n elitaire actie-RPG. Enkele dagen voor zijn verjaardag plaatste de Japanse studio Fromsoftware achter Bloodborne (2015) en Dark Souls 3 (2016) een afbeelding op zijn Twitter-account om de fans mee te delen dat Elden Ring in één jaar tijd de 20 miljoen verkopen had overschreden! En dat aantal zal ongetwijfeld verder stijgen als de geruchten over een aankomende DLC worden bevestigd.


  Modern Warfare 2 heeft zijn ranked modus gelanceerd  

6. COD: Modern Warfare 2

Infinity Ward’s FPS staat op de 6e plaats ondanks een stijging in populariteit op Twitch met pieken van meer dan 100.000 gelijktijdige kijkers per dag. De komst van de door fans zo gehoopte Ranked modus heeft zijn effect gehad, maar misschien niet het effect dat we hadden verwacht. De recente onthullingen over het volgende spel hebben gamers een beetje bang gemaakt, omdat ze vrezen dat de ontwikkelaars te snel Modern Warfare 2 zullen laten vallen ten gunste van COD 2023.


  FIFA 23 krijgt binnenkort een nieuw evenement  

7. FIFA 23

De geruchten rond de FIFA 23 Showdown Series worden steeds concreter, ondanks het uitblijven van een officiële aankondiging van Electronic Arts. Het nieuwe evenement, dat vorig jaar verscheen in FIFA 22, zal naar verwachting plaatsvinden op 24 februari en zal spelers in staat stellen geüpgradede kaarten te verwerven, versterkt door SBC’s (Squad Building Challenges). Dit concept zal de adrenaline naar een nieuw niveau tillen omdat het gebaseerd is op het nemen van risico’s om een belangrijke upgrade te krijgen.


  Returnal is een van de nieuwe 2023 PC games  

8. Returnal

Returnal is een nieuw pc-spel dat zijn debuut maakt in deze top 10. Uitgebracht op 15 februari 2023, deze 3rd person shooter is een dynamische roguelike dat kan worden gespeeld in 2 spelers online co-op in aanvulling op de single player mode. De oude ruïne wereld waarin je evolueert verandert voortdurend, net als de manieren waarop je hem kunt benaderen om te vechten, wat een nogal interessante levensduur suggereert. Een prijsverlaging van ongeveer 37% voor een Steam key als je de prijzen inclusief BTW vergelijkt.


  Project Zomboid wordt een must-have zombie survival game  

9. Project Zomboid

Project Zomboid staat al bijna 6 weken in onze top PC-games lijst, en is langzaamaan een van de meest complete survival games tegen zombies aan het worden. Plunderen, bouwen, fokken, landbouw, alles is goed om je dood uit te stellen. Want ja, je zult sterven, je moet alleen weten waar en hoe, want de zombie hordes zullen je nooit met rust laten. Bovendien zul je te maken krijgen met honger, dorst, verveling, depressie en zelfs ziekte, want PZ is bedoeld als het meest realistische sandbox-achtige overlevingsspel. Vergeet niet dat deze klomp nog in early access is en slechts 7 EUR kost!


  Company of Heroes 3 een van de meest verwachte nieuwe pc-games van 2023  

10. Company of Heroes 3

We hebben 10 jaar moeten wachten na Company of Heroes 2 om eindelijk zijn opvolger te zien. Ook al wordt die laatste nog heel veel gespeeld (ter info: het spel kost minder dan 2 EUR), de nieuwe PC-strategiegame van Relic Entertainment speelt zich af tijdens de 2e Wereldoorlog tijdens de Afrikaanse campagne en ook aan het Italiaanse front. 4 facties zijn beschikbaar bij de lancering (Afrikakorps, Wehrmacht, Amerikaanse en Britse). Als het het model van zijn voorganger volgt, namelijk een veelheid aan DLC en nieuwe missies, zou dit nieuwe oorlogsspel dezelfde levensduur kunnen hebben. Amper uit en nu al 43% korting inclusief belastingen!


 

Uit de top 10: Dead Space, Dying Light 2, Cyberpunk 2077, The Last of Us Part I


 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 3


 

Moet je lezen:

      Hogwarts Legacy is het Beste PC Spel van de Maand  

1. Hogwarts Legacy

Het Harry Potter fan spel gaat nog steeds goed. Na een pre-order campagne die Hogwarts Legacy meerdere weken naar de top van de PC game verkoop charts op Steam stuwde, heeft de Beste RPG van dit jaar naar verluidt de beste video game launch sinds Red Dead Redemption 2, ook al is het nog niet uitgebracht op PS4 en Xbox One.

Momenteel 27% korting door te kiezen voor de Steam EU/US Key bij CDKeys.com (geen betalingskosten).


  Red Dead Redemption 2 kan een van de top 10 games aller tijden zijn  

2. Red Dead Redemption 2

Rockstar’s cowboy spel verkoopt nog steeds goed nu het zijn 4e jaar op PC ingaat. Als er niets nieuws is in het Westen, dan is er altijd iets nieuws in het Wilde Westen! In speciale aanbieding tot 23 februari op Epic Games aan 19,79€, het blijft aan minder dan 14€ bij CD Key verkopers zoals ENEBA.


  Elden Ring beste RPG 2022  

3. Elden Ring

Een lichte stijging voor Elden Ring tot iets meer dan 33€ enkele dagen voor zijn verjaardag en het evenement waar fans op hebben gewacht, waarbij ze hopen op de officiële aankondiging van de volgende kolossale DLC om het avontuur in het Land Between uit te breiden.

In de tussentijd kun je als Harry Potter op zijn magische bezem spelen en verwoestende spreuken uitspreken, zoals de doodsspreuk “Adava Kedavra”, dankzij een mod die door het Garden of Eyes-team is gemaakt.


  Dead Space is een van de beste horror games 2022  

4. Dead Space

Terwijl de Survival Horror-remake uit 2008 een minimale looptijd heeft van een dozijn uur, slaagde speedrunner Sharkhat87 erin Dead Space uit te spelen in 1 uur en 55 minuten, waarmee hij een wereldrecord vestigde dat onverslaanbaar lijkt, behalve misschien door hemzelf. De 2e plaats eindigde ver daarachter door de USG Ishimura in 2u22 te passeren! Als je geïnteresseerd bent in de uitdaging, weet dan dat Dead Space momenteel 37,59€ (40,59 £ – 32,99 £) kost.


  COD Modern Warfare 2 begint aan zijn seizoen 2  

5. COD: Modern Warfare 2

Seizoen 2 is eindelijk hier! Nieuwe spelmodi waaronder de langverwachte Ranked en Infected modi, nieuwe maps, nieuwe wapens, een nieuw marine voertuig, een nieuwe operator en nieuwe missies. Om dit te vieren hebben Steam en Battlenet de prijs van Modern Warfare 2 verlaagd tot 28 februari.

Dit is een kans om nog meer geld te besparen door je Steam wallet te crediteren met een gift card om het spel direct vanaf je account te kopen.


  FIFA 23 bereidt zich voor op naamsverandering  

6. FIFA 23

Hoewel het volgende voetbalspel van Electronic Arts niet FIFA 24 zal heten, is bekend geworden dat het Californische bedrijf meer dan 500 miljoen dollar heeft betaald om de rechten op het gebruik van de namen van de Engelse competitie teams te behouden. Verwacht wordt dat er overeenkomsten zullen worden gesloten met de andere grote Europese competities, zodat EA Sport FC trouw kan blijven aan deze mythische franchise en de beste voetbalspel op pc en consoles kan blijven.


  Project Zomboid wil de beste co-op survival game zijn  

7. Project Zomboid

Project Zomboid, in ontwikkeling sinds 2011, blijft zich ontwikkelen tot een van de meest complete PC survival games van zijn generatie. Het Indie Stone team heeft de aankomende “Build 42” update aangekondigd die een revolutie in de graphics zal veroorzaken en nog meer geavanceerde overlevingsfuncties zal bevatten, zoals het houden van dieren, vissen en landbouw. 

Project Zomboid is het beste PC-spel onder de 10€ voor fans van zombies en co-op horror games.


   

8. Dying Light 2

Vrij stilletjes gelanceerd een paar dagen na de eerste verjaardag van de release van deze prachtige co-op RPG, heeft een gratis update de voorraad wapens en uitrusting drastisch verhoogd van 50 naar 250 items, wat niet zonder belang is als je weet hoe slim de zombies zijn in deze post-apocalyptische wereld en dat het spel aan intensiteit en brutaliteit zal winnen. Hoewel Techland zijn roadmap voor 2023 heeft onthuld, zullen we tot april moeten wachten om meer te weten te komen over de DLC in voorbereiding.


  Cyberpunk 2077 keert terug in deze top PC game  

9. Cyberpunk 2077

De RPG van CD Projekt Red keert terug in deze top PC game, ondanks het einde van de Cyberpunk Edgerunner serie en de bevestiging van de Trigger studio dat er geen seizoen 2 komt. 

Als je de Lunar New Year Steam sale hebt gemist, geen paniek! Cyberpunk is nog steeds te koop voor 21,69€.


  The Last of Us Part I is een langverwachte nieuwe pc-game  

10. The Last of Us Part I

The Last of Us werd in 2013 alleen op PS3 uitgebracht en verkocht meer dan 3 miljoen exemplaren in 1 maand, waarmee het de best verkopende PS3-game werd. Bovendien zal het profiteren van de steun van de gelijknamige serie uitgezonden op HBO, dat momenteel een groot succes is.

De remake van deze 3rd person survival horror is een van de meest geanticipeerde nieuwe PC games van het 1e kwartaal van 2023. Pre-orders zijn al begonnen en er zijn geweldige deals te krijgen met meer dan 30% korting!


 

Uit de top 10: Forspoken, Football Manager 2023


 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 2


   

Moet je lezen:

        Hogwarts Legacy het beste spel van begin 2023  

1. Hogwarts Legacy

 

Ondanks kleine serverproblemen op Steam die de lancering van Early Access voor pc-spelers vertraagden, en oproepen tot een boycot, heeft het spel van Avalanche Software al een record gebroken door Cyberpunk 2077 te onttronen op het Twitch-platform. Op dinsdag 7 februari streamden 28.672 kanalen hun Hogwarts Legacy-spel voor een totaal van 1.253.916 gelijktijdige kijkers.

De prijzen zijn licht gestegen op de officiële platforms, maar zijn gedaald bij de belangrijkste CD retailers met een korting van ongeveer 25%.


  Dead Space een enge remake  

2. Dead Space

 

De remake van Dead Space verleidt al het nostalgische van de eerste deel uit 2008. De sfeer in de gangen is even beklemmend als altijd in deze sci-fi survival horror, en alles is verbeterd en opnieuw ontworpen voor een nog angstaanjagender ervaring! Je zult vindingrijk moeten zijn om te overleven en omgevingsobjecten moeten gebruiken tijdens de gevechten.

Nog steeds 30% korting voor de aankoop van een Dead Space sleutel die je de grote sensatie laat beleven.


  Red Dead Redemption 2 verkoopt goed  

3. Red Dead Redemption 2

 

Een symbolische barrière doorbroken! Take Two Interactive, het bedrijf dat eigenaar is van Rockstar Games, heeft zijn financieel rapport vrijgegeven waarin staat dat Red Dead Redemption 2 wereldwijd de 50 miljoen verkochte exemplaren heeft overschreden, wat het totaal op 70 miljoen exemplaren brengt voor de Red Dead-franchise alleen.

Momenteel in de aanbieding bij Epic Games met 67% korting, en bijna 80% korting bij CD Key verkopers.


  FIFA 23 is het beste voetbalspel  

4. FIFA 23

 

Road To The Final (RTTF) keert binnenkort terug naarmate de UEFA-competities vorderen. Hoewel de exacte datum nog niet bekend is, gokken deskundigen op 17 februari op basis van de datum van vorig jaar (18 februari), en de lancering van het Europese FUT 23-seizoen op 14 februari. Laten we hopen dat de serverstoring van EA Sports in Frankrijk, het VK, Italië en de VS het feest niet bederft.

Grote promo deze week bij Epic Games met 60% korting tot 16 februari!


  Elden ring the GOTY viert binnenkort zijn verjaardag  

5. Elden Ring

 

25 februari is de eerste verjaardag van Fromsoftware’s Game Of The Year 2022, waarvan na een jaar al meer dan 17 miljoen exemplaren zijn verkocht. Naar het evenement wordt reikhalzend uitgekeken door fans die de Steam-pagina nauwlettend in de gaten houden, en hoewel sommige van de bijgewerkte info nog cryptisch is, was het genoeg om alle fantasieën van de gemeenschap aan te wakkeren, en de geheime hoop om de inhoud van de volgende grote Elden Ring DLC onthuld te zien. Ondertussen is het spel nog steeds geprijsd voor 31 EUR, bijna 30 euro minder dan bij Steam.


  COD Modern Warfare 2 Seizoen 2 begint binnenkort  

6. COD: Modern Warfare 2

 

Na de teleurstelling van COD Vanguard werd Modern Warfare 2 hoog verwacht door FPS-fans, en hoewel het spel Elden Ring in verkoop overtrof, lijkt Activision’s spel momentum te verliezen, wat misschien normaal lijkt 2 maanden na het vakantieseizoen en een prijs die niet is gedaald sinds de release. Gelukkig moet de komst van seizoen 2 met zijn nieuwe features (nieuwe map, ranked mode) de bezoekers curve ongetwijfeld omhoog doen gaan.


  Project Zomboid zal een van de beste zombie spellen worden...  

7. Project Zomboid

 

De 4-weg co-op survival horror van Indie Stone is sinds 2013 in zijn Early Access-versie op Steam aan de gang. Het wordt langzaamaan een must-have survival game, dankzij de vele modders die inhoud en regelmatige updates blijven toevoegen aan hun Steam-pagina.

De Steam promotie eindigde op 13 februari, maar het spel is nog steeds voor de helft van de prijs op onze vergelijkingssite.


  Dying Light 2 promo  

8. Dying Light 2

 

Ter gelegenheid van de verjaardag van zijn op 04 februari 2022 uitgebrachte horror-RPG en de 30 miljoen verkochte exemplaren van de Dying Light-franchise, besloot Techland de gebeurtenis te vieren door verschillende gratis updates (cross gen, legend level) enkele verbeteringen (meer bruutheid, terugkeer van sommige wapens) en enkele uitdagingen om packs en andere gratis geschenken te verzamelen. De studio gaf ook aan dat de toekomstige DLC van Dying Light 2 groter zou zijn dan de vorige met een nieuw verhaal. 

Ondanks het einde van de jubileum promo op Steam, kost Dying Light 2 PC nu 66% minder.


  Forspoken het nieuwe rollenspel van Square Enix  

9. Forspoken

 

Het eerste AAA spel van 2023 zakt naar de 9e plaats. Ondanks het enorme potentieel vragen wij ons af waarom de nieuwe RPG van Square Enix (uitgever van Final Fantasy 15), die exclusief is voor PC en PS5, in sommige landen moeite heeft om te overtuigen. De prijs op Steam en Epic Games van 79,99€ is misschien een van de antwoorden. Maar zoals je ziet is de prijs van Forspoken als CD-sleutel minder dan 55 EUR.


  Football Manager 2023 het beste voetbalteam management spel  

10. Football Manager 2023

 

Het einde van het winterseizoen met 20% korting op PC en consoles en voor PS+ houders. Om mee te doen aan de grote UEFA-competities van dit voetbal simulatie spel dat nog steeds op de 20e plaats van bestsellers op Steam staat, blijft de beste optie de online game winkels die Football Manager 2023 met 40% korting verkopen.


 

Uit de top 10: Hi-Fi RUSH, Minecraft


 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 1


   

Moet je lezen:

        Hogwarts Legacy PC  

1 . Hogwarts Legacy

De poorten van Zweinstein zijn zojuist vroegtijdig geopend voor bezitters van de deluxe versie of de collector’s edition van Hogwarts Legacy. Hoewel de lancering in verschillende fases plaatsvindt (7 februari om middernacht voor PS5 / Xbox Series, 19.00 uur op PC, 10 februari voor de standaard versies) kunnen we wat vertraging verwachten in de eerste dagen als we weten hoeveel het spel verwacht werd en hoeveel pre-orders er al gedaan zijn. De prijzen zijn licht verlaagd met ongeveer 30% korting voor de standaard versie en 27% voor de deluxe versie.


  Dead Space PC  

2 . Dead Space

De remake van Dead Space, uitgebracht in 2008, staat op nummer 2 in deze toplijst van PC-games. Deze 3rd person sci-fi survival horror is bijna volledig opnieuw ontworpen om nog meer realisme te bieden voor een nog intensere horror ervaring. Het spel heeft al een score van 88/100 op metacritc en sommige recensenten van gespecialiseerde sites aarzelen niet om het een “meesterwerk” (GamingBolt) en “een van de beste spellen aller tijden” (Inverse) te noemen. Met bijna 30% korting, waarom zou je wachten?


  Forspoken PC  

3 . Forspoken

Square Enix’s actie-RPG staat op de 3e plaats. De PC-versie is ontwikkeld als een van de beste PS5-games en is een van de meest verwachte games van 2023.

Ondanks een paar rituele bugs die zijn verholpen door een vorige week uitgebrachte patch, heeft Forspoken moeite om het grote publiek echt aan te spreken, wat grotendeels te wijten is aan het officiële prijskaartje van ongeveer €80! Gelukkig zijn er hier aanbiedingen met 30% korting om het spel op Steam te downloaden.


  FIFA 23 PC  

4 . FIFA 23

Je zou kunnen denken dat FIFA 23 slechts 4e staat in de ranglijst, maar laat je niet misleiden. Volgens Electronic Arts is het spel op weg om het best verkopende voetbalspel aller tijden te worden! Sinds het begin van het jaar stijgt de verkoop inderdaad, en zelfs in de VS, dat geen voetballand is, blijft het spel meer spelers verleiden. De verkoop op de officiële platforms is niet vreemd, maar die eindigde op 2 februari. Aan de andere kant, Steam keys zijn nog steeds te koop met 60% korting!


  Red Dead Redemption 2 PC  

5 . Red Dead Redemption 2

Het beste open wereld cowboy spel is nog steeds indrukwekkend lang houdbaar en de online versie ervan, Red Dead Online, blijft elke week andere bonussen bieden. Dat weerhoudt sommige van de grootste fans er niet van om te hopen op een remake van het eerste deel, om de sfeer ervan nog meeslepender te maken, of om nu al te dromen van de volgende deel, Red Dead Redemption 3.


  Modern Warfare 2 PC  

6 . Call Of Duty Modern Warfare 2

Seizoen 2 van COD Modern Warfare 2, dat op 15 februari begint, lijkt op het juiste moment te komen. Activision’s FPS lijkt momentum te verliezen en de ontevredenheid van spelers over het gebrek aan nieuwe content groeit. Op de agenda staan bugfixes, menuverbeteringen, wapenbalancering, de terugkeer van 1v1 en vooral de komst van de Hardcore modus en ranked games! Genoeg om nieuwe spelers massaal te laten komen!


  Elden Ring PC  

7 . Elden Ring

Om de verjaardag van GOTY 2022 te vieren, heeft Bandai een groot evenement aangekondigd dat op 25 februari in de Red Bull Gaming Sphere in Stockholm wordt gehouden. Naast de geplande festiviteiten (cosplay-wedstrijd, PVP, quizzen) wordt volgens de geruchten ook de langverwachte grote DLC onthuld! Sommige fans van de Steam-database hebben inderdaad gemerkt dat de Playtest-sectie onlangs is bijgewerkt (de laatste was in oktober). Dat was genoeg om het web in vuur en vlam te zetten.


  Minecraft PC  

8 . Minecraft

Minecraft is veruit het best verkochte spel ter wereld, met ongeveer 40 miljoen verkochte exemplaren op pc en meer dan 240 miljoen op alle platforms. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat dit minimalistische sandbox spel in 139 talen is vertaald (waarschijnlijk nog een record!). Na de Xbox Developer Direct conferentie kwam Minecraft weer op de voorgrond om Mojang’s volgende aflevering Minecraft Legends te presenteren, dat gepland staat voor 18 april 2023.


  Project Zomboid  

9 . Project Zomboid

Project Zomboid is in de huidige bestsellerlijst op Steam 12 plaatsen gestegen naar de 28e plaats, wat voor een spel dat al sinds 2013 in early access staat behoorlijk indrukwekkend is. In de aanbieding op Steam met 33% korting tot 13 februari, kun je een Project Zomboid CD key nog goedkoper kopen met onze promo code.


  Hi-Fi RUSH  

10 . Hi-Fi RUSH

Nieuw deze week is Hi-Fi RUSH. Een single player actiegame zo kleurrijk als een tekenfilm, waarvoor geen enkele reclamecampagne is gevoerd, maar die dankzij mond-tot-mondreclame (of liever gezegd vinger aan de pols via sociale netwerken) een geweldige buzz heeft gekregen. Op de 5e plaats in de Steam Sales, het versloeg Forspoken! Een succes voor Microsoft, en een veel lagere prijs (ongeveer 25 EUR).

In dit actiespel met een waanzinnige soundtrack (Nine Inch Nails, The Prodigy, The Joy Formidable) vechten de held, Chai, en zijn metgezellen om hun vrijheid te herwinnen tegen een cybernetische megacorporatie. Het spel is ook beschikbaar via Game Pass op PC


 

Uit de top 10: Football Manager 2023, Cyberpunk 2077, Escape from Tarkov


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen | Januari – week 4:


   

Moet je lezen:

        Hogwarts Legacy PC het meest verwachte spel van begin 2023  

De eerste recensies van Hogwarts Legacy beginnen het web te overspoelen en alles is erop gericht om doorgewinterde tovenaars en Dreuzels gerust te stellen dat ze iets moois te wachten staat. Met meer dan 25% korting op de Standaard en Deluxe versies (de versie die je vroege toegang geeft), wie kan het ze kwalijk nemen! Want ja, unaniem, Hogwarts Legacy is het beste spel in de Harry Potter saga en het spel waar alle fans op hebben gewacht.


  Red Dead Redemption 2 in de uitverkoop  

Red Dead Redemption 2 blijft verbazen door zijn lange levensduur en blijft steeds meer spelers verleiden. Het spel staat al 3 jaar in de top van PC-games en is momenteel tot 2 februari in de aanbieding op Steam voor 67%. Maar je kunt hem nog goedkoper kopen met bijna 80% korting op CD Keys!


  Forspoken is een nieuw PC-spel 2023  

Forspoken is een van de grootste video game releases van januari en staat op de 3e plaats in deze top PC game lijst. In deze action adventure RPG van Square Enix speel je als een jonge New Yorker, Frey, die op mysterieuze wijze strandt in de adembenemende wereld van Athia met een armband die haar krachtige magische krachten en verbeterde Parkour behendigheid geeft. Als laatste hoop voor de overlevenden moet zij het geheim ontrafelen van de kwade mist die de koninkrijken is binnengedrongen en de inwoners in monsters verandert.

Aangeboden voor 79,99€ op Steam en Epic Games, kan je het 40% goedkoper vinden op onze prijsvergelijking.


  TOTY 2023 verkiezing in FIFA 23  

Het TOTY 23 FUT-pakket is sinds 26 januari verkrijgbaar en bevat de beste spelers van het jaar 2022 in FIFA 23. Er kan sinds 23 januari nog steeds gestemd worden voor de 12e man van dit Team Of The Year door te kiezen uit deze 3 spelers: Erling Haaland (Man City), Federico Valverde (Real Madrid), João Cancelo (Man City). 

FIFA 23 is tot 2 februari in de aanbieding op EA.com en Steam voor 27,99 euro. Door een EA-cadeaukaart van 25 euro of een Steam-kaart te kopen, kun je nog een paar euro besparen door je Steam-portemonnee of Electronic Arts-portemonnee op te laden.


  Een Steam-kaart om Modern Warfare 2 te kopen  

In COD Modern Warfare 2 was er deze week ook een stemming. Inderdaad, na de woede van spelers na de verwijdering van sommige maps, organiseerde Infinity Wards een poll op zijn Twitter-account voor de mogelijke terugkeer van enkele ervan: Shoot the Ship, Shipment en Shoothouse. Het spel is vrijgegeven op Twitter, en de Twitter poll is nu open voor het publiek, waarbij een paar van de maps zijn verwijderd: Shoot the Ship, Shipment en Shoothouse, die allemaal erg populair waren bij gamers op zoek naar snelle progressie en frags.


  Elden Ring is het beste spel van het jaar 2022  

Het beste pc-spel van 2022 is een bron van inspiratie geworden, en niet alleen op het gebied van videogames. Tijdens de laatste modeweek schijnt Elden ring een grote inspiratiebron te zijn geweest voor de artistiek directeur van het Huis Schiaparelli. Niets zo opwindend voor fans van FromSoftware’s rollenspel, die hopen op meer dan alleen geruchten over toekomstige DLC. Ze zullen blij zijn om te weten dat een goed geïnformeerde insider met de naam Lance McDonald onlangs beweerde dat het enorm zou zijn! Zal de prijs van de Elden Ring dalen met de komst van deze nieuwe avonturen? Niets is minder zeker! Maar voorlopig kost het spel maar ongeveer 30 euro.


  Project Zomboid een goed multiplayer overlevingsspel  

De 7e plaats van deze top PC games wordt ingenomen door een revenant, of beter gezegd een spel tegen revenants. Project Zomboid is een multiplayer survival game dat gespeeld kan worden in 4 speler co-op, waarin je alles moet doen om je dood uit te stellen. Bouw verdedigingswerken, plunder, maak wapens, kook en verberg je in het donker voor de zombie hordes. Project Zomboid op PC is nog in early access en kost minder dan 10 euro.


  het beste voetbal management spel  

Football Manager 2023 zit in de winteruitverkoop en heeft 20% korting tot 2 februari op Steam, Epic Games en consoles na de aankondiging van de PS5 release op 1 februari, en PS+ abonnees profiteren van dezelfde korting tot 14 februari. 

Ter voorbereiding op het evenement zijn in de update van 25 januari stabiliteitsproblemen verholpen en zijn de prestaties in de game verbeterd.

Ter herinnering, FM 2023 op PC is met 42% afgeprijsd!


  Cyberpunk 2077, een zeer goede RPG  

Terwijl de volgende DLC van Cyberpunk 2077 met lichte spanning wordt afgewacht (denk aan de rampzalige lancering van het spel op pc en consoles), heeft de questmanager van het spel, Paweł Sasko, zich uitgesproken over de aanhoudende kritiek op de lineariteit van de RPG. Hij was van mening dat deze kritiek terecht was en stelde de fans gerust dat de Poolse studio in de toekomst veel meer aandacht zal besteden aan het belang van keuzes in het spel. Zal met deze overwegingen rekening worden gehouden bij Phantom Liberty? Niemand weet het. Maar in de tussentijd is Cyberpunk 2077 nog steeds zeer aantrekkelijk geprijsd voor minder dan 21€.


  Escape From Tarkov, een van de beste FPS van zijn generatie  

De nieuwste update van de meest realistische FPS van het moment heeft de terugslag op alle wapens en het energieverbruik (voedsel en water) in raids verminderd, maar ook de gewichtslimiet verhoogd, waardoor je meer uitrusting kunt dragen. Uithoudingsvermogen Straffen voor verwondingen worden iets verminderd, evenals de straffen voor het dragen van harnassen en kogelvrije vesten. Je kunt hier een lijst met in-game promo codes vinden om dit soort uitrusting voor minder te krijgen.

Vergeet niet dat EFT nog in Beta fase is en alleen op het Battlestate Games platform (nee Escape From Tarkov is niet op Steam) en je kunt 20% korting krijgen op onze speciale pagina.


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen van januari – week 3


   

Moet je lezen:

        €50 blizzard kaart  

Terwijl iedereen de start van Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0 seizoen 2 verwachte op 1 februari 2023, heeft Infinity Ward zojuist aangekondigd dat het pas op 15 februari 2023 van start gaat.

Op het menu staan nieuwe wapens, nieuwe kaarten (waaronder een kleinere voor de Battle Royal modus) en nieuwe spelmodi zoals de terugkeer van de “ranked” modus.

Nog steeds geen promo op het #1 spel in de US charts, en deze week lijkt de €50 blizzard kaart het meest interessant. Gekocht bij G2A voor 44,07€ (12% korting) kun je je Battle.net account financieren om het spel te kopen. Schiet op, er zal niet genoeg zijn voor iedereen!


  FIFA 23 Team of the Year  

De TOTY van FIFA 23 is uit hier zijn de geselecteerden voor het dreamteam 2023:

  • Doelmannen : Thibaut Courtois (Real Madrid)
  • Verdedigers: Éder Militão (Real Madrid), Chraf Hakimi (Paris Saint-Germain), Theo Hernández (AC Milan), Virgil van Dijk (Liverpool),
  • Middenvelders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Kevin De Bruyne (Manchester City), Luka Modrić (Real Madrid)
  • Aanvallers: Karim Benzema (Real Madrid), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Lionel Messi (Paris Saint-Germain).

  Hogwarts Legacy is een van de meest geanticipeerde spellen van 2023  

Ook al gaat de weg naar Zweinstein pas op 10 februari 2023 open, Hogwarts Legacy bezet het videogame-nieuws. Boycot aankondigingen voor sommigen, recensie bombardementen voor anderen, het is inderdaad de schrijfster van de Harry Potter-saga, J.K. Rowling, die centraal staat in deze uitbarsting van passie en niet het spel zelf.

Want deze belooft subliem te worden, als we de deze week uitgelekte informatie mogen geloven.

Inderdaad, het Artbook van Avalanche Software’s RPG is vrijgegeven en we kunnen de volledige kaart van de open wereld zien, enkele wezens, de hoeveelheid hoofd- en zijmissies waardoor fans de levensduur van het spel kunnen schatten op ongeveer 35H voor het hoofdverhaal en meer dan het dubbele om alle missies te voltooien. En de prijs, Hogwarts Legacy heeft op dit moment 30% korting.


  Red Dead Redemption 2 is een van de beste open wereld spellen  

De vaste bewoner van de top pc-games sinds de release in 2019, Red Dead Redemption 2 is nog steeds going strong. Onlangs werd bekend dat het misschien wel het duurste spel in de geschiedenis van videogames is. De 8 lange jaren van ontwikkeling zouden iets meer dan 540 miljoen dollar hebben gekost! Gelukkig zal het spel je niet zoveel kosten, want het wordt nog steeds verkocht tegen een belachelijk lage prijs, bijna 80% goedkoper dan op de officiële platforms Steam, Epic Games of Rockstar. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom er wereldwijd al 44 miljoen exemplaren zijn verkocht.


  Elden Ring de winnaar van de New York Games awards 2022  

Elden Ring wint nog steeds titels. Het heeft zojuist de New York Game Awards gewonnen als het beste spel van het jaar 2022, maar ook de “Statue of Liberty Award for Best World”. Het wordt het eerste videospel dat twee titels wint op deze ceremonie! Door een 325e Game of the Year (GOTY) titel te winnen, verslaat de beste RPG van 2022 nu The Last of US 2 met 3 prijzen. Momenteel is de prijs van de Elden Ring ongeveer 31€.


  One Piece Odyssey een langverwachte nieuwe RPG  

Nieuwe vermelding in de top PC game lijst met “One Piece Odyssey“. Deze RPG, die op 13 januari is uitgebracht om de 25e verjaardag van de One Piece-franchise te vieren, neemt het universum van de beroemde gelijknamige manga met veel trouw op, fans van de serie zullen blij zijn. Een van de originele kenmerken van dit nieuwe opus ligt in het feit dat je niet alleen als Luffy speelt, maar ook als alle bemanningsleden. Ongeveer 30% korting op Steam keys, dat is bijna 20€ korting!


  Escape from Tarkov een van de beste tactische FPS van zijn generatie  

Escape from Tarkov is een van die moderne spellen die niet aarzelen om reclame en promotiecodes in het spel te gebruiken om spelers aan zich te binden. Ze kunnen vooral ingewisseld worden tijdens afleveringen van de show op TarkovTV. Ze hebben een zeer beperkte levensduur, maar geven aanleiding tot verschillende beloningen zoals terugbetalingen of kortingen op in-game uitrusting, gratis harnassen en wapens.


   

Na de bevestiging van de komende Game of the Year edition voor Cyberpunk 2077, die moet volgen op de release van de “Phantom Liberty” uitbreiding, lijkt het erop dat CD Projekt Red heeft besloten nog meer spelers aan te trekken door zijn RPG aan te bieden in de komende PC en XBOX Game Pass. Het spel is momenteel te koop op Steam voor 50% korting, en je kunt nog eens 20% extra korting krijgen door prijzen te vergelijken.


  GTA 6 is een van de meest verwachte videogames  

Krijgt GTA 5 nog een laatste grote update voor de lancering van GTA 6? Dat is wat de Braziliaanse insider Matheusvictorbr laat doorschemeren, die zegt dat Rockstar de kaarten van Los Santos en Blaine County in de online versie van GTA zou willen uitbreiden. Dit zou door de fans gezien worden als een perfecte voorbereiding op de lancering van GTA 6, waarvan we al weten dat het zich in Vice City zal afspelen. GTA V is nog nooit zo goedkoop geweest, het is ruim onder de 10EUR, 70% goedkoper dan op Steam.


 

Uit de top 10:  Project Zomboid


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen van januari – week 2


 

Moet je lezen:

       

De top 3 PC games zijn dezelfde als vorige week, maar in een andere volgorde.

  FIFA 23  

EA Sport heeft de lijst met 105 spelers die genomineerd zijn voor de TOTY FIFA 23, (Team Of The Year FIFA 23) bekendgemaakt: 35 aanvallers, 35 middenvelders, 25 verdedigers en 10 keepers. Op de lijst staan 35 aanvallers, 35 middenvelders, 25 verdedigers en 10 keepers, waaronder de nieuwe gouden bal-winnaar Karim Benzema en de recente WK-finalisten Messi en Mbappé. Je kan tot 17 januari stemmen om jouw TOTY te kiezen! De prijs van een FIFA 23 Origin key ligt nog steeds rond de 35 EUR.


  Steam Card - Battlenet Card  

Call of Duty Modern Warfare 2 is gestegen naar de 2e plaats. Ongelukkig genomineerd bij de Steam Awards voor “Multiplayer Game” en “Game of the Year”, is het echter de best verkopende videogame in de VS en aantoonbaar de beste FPS van 2022. Wat betreft de prijs van COD MW2 PC is er momenteel geen promo, de Steam gift card of de Battlenet card blijft de beste optie om minder te betalen.


  Elden Ring  

De Elden Ring actie-RPG is bezig met 332 GOTY-titels (spel van het jaar), waarmee het Red Dead Redemption 2, The Last Of Us deel 2 en Death Stranding voorblijft in het aantal gewonnen trofeeën. Maar of het nu wel of niet het beste PC-spel aller tijden wordt, er is nog een lange weg te gaan, vooral om The Witcher 3 in te halen, dat nog steeds het meest bekroonde spel aller tijden is met meer dan 800 trofeeën.


  Red Dead Redemption 2  

Op de 4e plaats staat een van de beste open wereld spellen: Red Dead Redemption 2. Het best verkochte spel op Black Friday vestigde deze week een nieuw record voor gelijktijdige spelers (het vorige record werd gevestigd in november 2022 met meer dan 66.000 spelers). Deze keer streden meer dan 70.000 cowboys op de dorre gronden van het Wilde Westen. 

Black Friday-aanbiedingen zijn allang voorbij, maar je kunt nog steeds een Red Dead Redemption 2 PC-sleutel kopen voor minder dan 15 EUR/USD/GBP.


  Escape From Tarkov  

De oorlog woedt voort in de multiplayer tactische FPS Escape from Tarkov, die op de 5e plaats staat in dit klassement. Battlestate Games heeft ervoor gekozen een deel van de uitrusting uit de in-game winkels te verwijderen, zodat spelers met een lager niveau niet te veel gestraft worden, om het voor nieuwe spelers gemakkelijker te maken om mee te doen. Ze hebben ook een spotreclame wedstrijd uitgeschreven tot 20 januari, waarbij de 3 winnaars 1 exemplaar van het spel, een speciale bonus van Battlestate Games en tot 300 dollar aan merchandise in de merchandise shop ontvangen.


  Hogwarts Legacy  

Hogwarts Legacy staat deze week op de 6e plaats en is een van de meest verwachte spellen van 2023. Hoewel het nog maar een maand duurt, is het een van de meest gewilde videogames op Steam. Met de PC-versie die enkele maanden voor de consoleversie verschijnt, zijn de pre-orders voor Hogwarts Legacy in een grote stroomversnelling geraakt, waardoor de titel wereldwijd de 4e best verkochte titel van dit jaar is geworden. Het goede nieuws is dat je Hogwarts Legacy in de aanbieding vindt voor 25% korting op een Steam CD key!


  Cyberpunk 2077  

Hoewel studio CD Projekt RED is veroordeeld tot het betalen van 1,85 miljoen dollar aan investeerders na problemen met de console port van het spel, blijft Cyberpunk 2077 een van de best verkochte pc-games van het jaar, mede dankzij het succes van de serie op Netflix.

Het mysterie van de alfanumerieke codes op verschillende beelden is nog steeds niet opgelost, maar sommige fans zouden dezelfde codes hebben gevonden in The Witcher 3, de andere grote hit van CD Projekt RED.


  Football Manager 2023  

Football Manager, de andere grote voetbalgame franchise, is zonder twijfel de beste team management simulatie. De 18e release, Football Manager 2023, is al 11 weken een bijna permanente bewoner. Sinds begin januari zijn de prijzen van FM 23 weer omhoog gegaan, maar je kunt nog steeds 25% korting krijgen op CD Keys en het spel downloaden op Steam, Epic Games, Windows 10 of rechtstreeks van de officiële website.


  GTAO Cash Cards  

GTA V, misschien wel het beste open-wereld actie spel aller tijden, viert dit jaar zijn 10e verjaardag. En ook al lijkt Rockstar games de laatste weken wat gierig met de bonussen die in GTA Online worden toegekend, er zijn nog steeds nieuwe voertuigen, verdubbelde verdiensten en vooral een nieuw wapen te koop! Het enige wat je moet doen is het busje van de verkoper vinden en $562.000 GTA uitgeven. Als je krap bij kas zit, kun je snel GTA Online Shark Cash Cards kopen.


  Project Zomboid  

Project Zomboid is een van de oudste early access games, zozeer zelfs dat we niet weten of het ooit in zijn definitieve versie zal uitkomen. Inderdaad, deze hardcore 3rd person survival RPG tegen zombies verscheen in 2013 op Steam, een van de allereerste early access games. De ontwikkelaars hebben onlangs een grote update uitgerold waardoor de titel veel soepeler en leuker is geworden. Project Zomboid PC is geprijsd voor minder dan 10 EUR!


 

Uit de top 10 : NFS Unbound, God of War


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen van januari – week 1


   

Moet je lezen:

        Elden Ring PC  

We beginnen ons 2023 videogame nieuws met het beste PC-spel van 2022: Elden Ring. Vers bekroond met zijn 4 trofeeën op de games Award 2022 afgelopen december en winnaar van de Steam Awards 2022, begint het het jaar op de 1e plaats in alle logica. Zelfs als de Steam-verkoop voorbij is, worden de cd-sleutels in online winkels nog steeds verkocht voor 50% minder dan op Valve’s platform. De prijs van Elden Ring PC is slechts ongeveer 30 EUR!


  FIFA 23 PC  

Dit is ook het geval voor FIFA 23, dat zijn 10e Team Of The Week en de lijst met beloningen in FUT Champions heeft onthuld, en blijkbaar zijn ze erg interessant! Behalve CR7, die zijn algemene rating sterk zag dalen na zijn transfer naar Saoedi-Arabië.


  Call of Duty Modern Warfare 2 PC  

Nog steeds geen promo voor de prijs van COD Modern Warfare 2 waar de beste optie is om Steam kaarten te kopen voor EUR 50, wat beter is dan een Steam kaart voor EUR 100 of Blizzard kaarten voor EUR 50 om te downloaden op Battlenet. Volg de gids om erachter te komen waar je je Steam Card goedkoper kunt kopen en leer de kleine trucjes om de beste prijs te krijgen.


  Red Dead Redemption 2 PC  

De winnaar van de 2020 Steam Awards, Red Dead Redemption 2, valt van het podium. Ook al heeft het cowboy spel een plekje verloren, het is nog steeds een van de beste open wereld videogames aller tijden. En het goede nieuws is dat de prijs van Red Dead Redemption 2 PC nog steeds 70% tot 80% goedkoper is! (slechts 15 euro)


  Need For Speed Unbound PC  

Halve prijs voor de race game Need For Speed Unbound, dat zijn kruissnelheid lijkt te hebben bereikt door op de 5e plaats van de top van PC-games te blijven staan.


  Cyberpunk 2077 PC  

Cyberpunk 2077, dat de slechtste videogame release van 2020 had, heeft het goedgemaakt door te worden uitgeroepen tot het meest geliefde pc-spel van 2022 in de categorie Unfailing Love. Fans zullen ongetwijfeld blij zijn te vernemen dat er binnenkort een gratis update komt om de visuele kwaliteit van de titel verder te verbeteren. Als promotie is Cyberpunk 2077 60% afgeprijsd, of slechts 23 euro bij aankoop.


  Escape From Tarkov PC  

Escape from Tarkov is nog in bètafase en maakte onlangs furore met zijn Battlestate Game channel. Deze laatste werd namelijk verbannen van het Twitch-platform na zijn campagne waarin de volgende update werd aangekondigd. De echte oorzaken werden niet nader toegelicht, maar het lijkt erop dat de dronkenschap van een van de leden en het hanteren van nepwapens tijdens de live-uitzending niet in de smaak vielen bij Twitch TV.


  God of War PC  

God of War won ook een prijs bij de Steam Awards 2022 in de categorie Outstanding Storytelling Game, terwijl de nieuwe God of War Ragnarök voor PS4 en PS5 maar liefst 6 prijzen mee naar huis nam bij de Game Awards 2022. Des te meer reden om te profiteren van de 65% korting op God of War PC.


  Football Manager 2023 PC  

Football Manager 2023 verwelkomt Endrick, de nieuwe Braziliaanse klomp die net op 16-jarige leeftijd heeft getekend voor Real Madrid. Zijn rating is niet erg hoog (51/100), maar die zal zeer snel stijgen omdat de speler een dynamisch potentieel heeft. 

Met onze promo code kun je de Football Manager 2023 PC CD key kopen met 40% korting.


  GTA V PC  

GTA 5 sluit dit januari de top PC 2023 spel. Grand Theft Auto V werd bijna 10 jaar geleden uitgebracht op consoles en in 2015 op pc via het platform van Rockstar Games en is wereldwijd meer dan 170 miljoen keer verkocht, waarmee het de op één na best verkopende videogame aller tijden is. Het feit dat hij momenteel minder dan 10 euro kost, zou dat cijfer nog moeten verhogen.


 

Uit de top 10 : High on Life