Videogames: Top 10 Best PC games 2023

31 mei 2023 om 12:40 in Gaming News met no comments

De wekelijkse top 10 PC games van 2023. Ontdek elke week de evolutie van de top 10 PC games van 2023 en de beste deals op videogames om ze goedkoper te kopen.

Elke week werken we de tien populairste videogames bij op basis van het aantal paginabezoeken op CDKeynl.nl en delen we de beste pc-game sleutel deals met exclusieve promotiecodes rechtstreeks van online game verkopers.

We behandelen alle categorieën: multiplayer, singleplayer, horror games, strategie, racegames, survival, oorlog en nieuwe en aankomende videogames.

 

Door  Author: Dawynci  Dawynci   |  Leestijd: 5 mins.

 

Lees dit bericht in :

 
  Videogames: Top 10 Best PC games 2023  

  Videogames: Top 10 Best PC Games 2023

 

Hier zijn de top 10 PC games van Mei 2023 deze week met de laagste prijzen en huidige promo codes van online winkels om erachter te komen waar je je pc games goedkoop kunt kopen.

 
   

Moet je lezen:

 
 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 4


  The Outlast Trials  

1. The Outlast Trials

Met een knal heeft The Outlast Trials zich deze week een weg gebaand naar de top 10 van PC-games. Dit 4-speler coöperatieve overlevingshorroravontuur is ontwikkeld door Red Barrels, dezelfde studio achter Outlast en Outlast: Whistleblower. Om de therapieën te overleven en te ontsnappen uit de Murkoff-faciliteit heb je stealth, vastberadenheid en teamwork nodig. Zal jij bezwijken?


  Diablo 4  

2.  Diablo 4

Ondanks nog niet te zijn uitgebracht, zakt Diablo 4 naar de tweede plaats. Deze aankomende actie-RPG van Blizzard Entertainment laat de demonen van de Hel opnieuw Sanctuary overspoelen, terwijl een nieuwe groep helden opstaat om Lilith en haar boosaardige hordes te verslaan.


  Dead Island 2  

3. Dead Island 2

Bijna een decennium van ontwikkelingsproblemen had twijfel doen ontstaan over de zombie-survivalsequel, maar nu is het eindelijk beschikbaar op PC via Epic Games. Er is geen twijfel mogelijk dat het een van de leukste games is om dit jaar te spelen, vooral met vrienden.


  Star Wars Jedi: Survivor  

4. Star Wars Jedi: Survivor

Ondanks een rotsachtige release waarbij prestatieproblemen de lancering beïnvloedden, is Star Wars Jedi: Survivor een must-have geworden voor iedereen die serieus is over Star Wars en actiespellen.


  Red Dead Redemption 2  

5. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 behoeft geen introductie. Deze actievolle RPG van Rockstar Games behoort tot de beste games ooit en blijft ondanks zijn vijf jaar oude release een van de meest populaire games op de PC.


  Hogwarts Legacy  

6. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy heeft de game-wereld stormenderhand veroverd sinds de release eerder dit jaar. Het heeft onze top 10 van PC-games niet verlaten sinds gamers er hun handen op hebben gelegd en zijn binnengestapt in de wonderlijke wereld van Harry Potter, om aan hun magische reis te beginnen.


  Elden Ring  

7. Elden Ring

Elden Ring, verkozen tot Game van het Jaar 2022, blijft dagelijks duizenden PC-gamers imponeren en staat consequent in de lijst van best verkopende games op Steam. Deze Souls-achtige RPG kan zonder twijfel worden beschouwd als een van de meest opvallende prestaties van FromSoftware in de komende jaren.


  Sea of Thieves  

8. Sea of Thieves

Het open-wereld piratenavontuur van Rare is weer terug in de top 10 nadat recente updates duizenden piraten hebben laten uitvaren met hun vrienden op zoek naar schatten.


  V-Rising  

9. V-Rising

Voor de eerste keer staat V-Rising, het open-wereld vampier-survivalspel van Stunlock Studios, in de top 10 van PC-games. Het heeft vampiers, mythische gruwelen, coöperatieve en competitieve gameplay, en een gotische open wereld. Wat is er niet leuk aan?


  FIFA 23  

10. FIFA 23

Het laatste FIFA-spel van EA nadert zijn einde, aangezien de uitgever zich richt op EA Sports FC, dat later dit jaar zal worden uitgebracht. Tot die tijd blijft FIFA 23 de beste sportgame op de planeet en stelt het je in staat om te blijven genieten van de sport waar je van houdt, zelfs nu het seizoen voorbij is.


 

Uit de top 10: COD Modern Warfare 2, FAR CRY 6


 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 3


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | mei – week 3

    Diablo 4  

1. Diablo 4

In de top 10 en meteen op de eerste plaats vinden we het actie-RPG Diablo 4 van Blizzard Entertainment. Uitgebracht in de eerste week van juni, zal Diablo 4 opnieuw de poorten van de hel openen en zullen zijn demonen Sanctuary bedreigen, met slechts een paar helden die in staat zijn de wereld te redden.


  Dead Island 2  

2. Dead Island 2

Deze week gezakt naar de tweede plaats is Dead Island 2, het bloederige actievervolg op het zombie survival-spel van Techland uit 2011.


  Star Wars Jedi: Survivor  

3. Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor maakt deze week de top drie compleet, terwijl het actie-RPG van EA een sterrenstelsel ver, ver weg bereikt. Nu een Jedi Ridder zal Cal Kestis de Jedi Orde herbouwen terwijl hij altijd een stap voorblijft op het rijk.


  Sea of Thieves  

4. Sea of Thieves

Klimmend naar de vierde plaats in de top 10-lijst van pc-games, terwijl duizenden spelers terugkeren naar het open-wereld piratenavontuur van Rare op zoek naar schatten en roem.


  Hogwarts Legacy  

5. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy blijft gamers overal boeien met zijn magische wereld en verhaalgedreven actie. Als je een fan bent van Harry Potter, is dit het spel dat je dit jaar moet kopen.


  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption van Rockstar Games heeft het gamen voorgoed veranderd, en Red Dead Redemption 2 is het spel dat elke fan van actie-RPG’s minstens één keer moet spelen. Het verhaal, de personages en de cinematografische ervaring maken het een van de beste spellen ooit.


  Elden Ring  

7. Elden Ring

Elden Ring van FromSoftware heeft meer dan 300 Game of the Year-prijzen gewonnen na de release in 2022, en als je het nog niet hebt gespeeld, mis je het spel dat het genre voor de komende jaren kan definiëren.


  Call of Duty: Modern Warfare 2  

8. Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 is het meest gespeelde schietspel op de planeet, en met zijn verschillende competitieve spelmodi, realistische graphics, snelle actie en gratis battle royale, is er voor iedereen iets om van te houden.


  Far Cry 6  

9. Far Cry 6

Deze week betreedt Far Cry 6 de top 10, een open-wereld first-person shooter die je midden in een revolutie in de dictatuur van Yara plaatst. Met honderden wapens, behulpzame amigos en coöp-modus ben je altijd welkom in Yara.


  FIFA 23  

10. FIFA 23

Als je een voetbalfan of sportfan bent, is FIFA 23 van EA het beste sportspel op de planeet en kun je dit seizoen verder spelen in FIFA Ultimate Team of de andere competitieve spelmodi van het spel.


 

Uit de top 10: Darkest Dungeon 2, Age of Wonders 4, Resident Evil 4 Remake.


 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 2


 

Moet je lezen:

   

Beste PC-spellen | mei – week 2

          Dead Island 2-recensie  

1. Dead Island 2

 

Deze week staat Dead Island 2 op de eerste plaats. Na bijna een decennium van ontwikkelingshel kun je nu in HELL-A springen en je een weg banen door het einde van de wereld met vrienden in een zombie actie-RPG met gruwelijke gevechten, epische actie en co-op gameplay.


  Star Wars Jedi: Survivor  

2. Star Wars Jedi: Survivor

 

Deze week zakt Star Wars Jedi: Survivor een plek en staat nu op de tweede plaats. Nu een Jedi-meester, bevindt Cal Kestis zich aan de rand van een sterrenstelsel ver, ver weg en moet hij de Jedi-orde herbouwen om het Rijk te verslaan.


  Hogwarts Legacy Patch Notes  

3. Hogwarts Legacy

 

Hogwarts Legacy staat deze week op de derde plaats, met bijna 20.000 dagelijkse spelers op Steam alleen. Deze RPG zal aantrekkelijk zijn voor iedereen die van Harry Potter, magie en fantasie houdt.


  Beste helden in Darkest Dungeon 2  

4. Darkest Dungeon 2

 

Darkest Dungeon 2 van Red Hook Studios, de donkere fantasy roguelike, komt binnen op de vierde plaats in de top 10 pc-gameslijst van deze week. Met verfijnde gameplay van het origineel en gloednieuwe mechanica, is het enige wat je vergezelt op je vruchteloze reis door de stervende wereld wanhoop, wanhoop en hoop.


  Beste eenheden in Age of Wonders 4  

5. Age of Wonders 4

 

Age of Wonders 4 van Triumph Studios en Paradox Interactive stijgt naar de vijfde plaats. Met een dagelijkse piek van bijna 30.000 mensen op Steam, bewijst AoW4 een van de beste turn-based strategy games van de afgelopen jaren te zijn.


  Sea of Thieves  

6. Sea of Thieves

 

Rare’s open-wereld piratengame Sea of Thieves staat weer in onze top 10-lijst en eerlijk gezegd is dit het enige spel dat je nodig hebt als je van zeilen houdt, een piraat wilt zijn, graag begraven schatten opgraaft en met vrienden wilt spelen.


  Nieuwe missies in Red Dead Redemption 2  

7. Red Dead Redemption 2 

 

Vaak genoemd als “het beste RPG-spel aller tijden”, is Red Dead Redemption 2 altijd aanwezig in elke top 10-gameslijst. Als je het nog niet hebt gespeeld, mis je echt een van de grootste gaming-ervaringen die beschikbaar zijn op console en pc.


  Resident Evil 4 Remake-einde  

8. Resident Evil 4 Remake

 

Resident Evil 4 is een van de meest geliefde actie-horrorgames ooit gemaakt en de RE4 Remake is een verbluffende heruitvinding van het spel met gloednieuwe mechanica en gameplay die de visie van het origineel niet verpesten.


  Elden Ring DLC  

9. Elden Ring

 

Elden Ring stijgt deze week naar de negende plaats, omdat de dark fantasy RPG van FromSoftware gamers overal blijft inspireren.


  FIFA 23 FUT  

10. FIFA 23

 

EA bereidt zich voor om later dit jaar over te stappen naar de EA Sports FC, maar dat weerhoudt FIFA 23 er niet van om op de tiende plaats in de top 10 pc-gameslijst van deze week te staan.


 

Uit de top 10: Sons of the Forest, COD Modern Warfare 2


 

Beste PC-spellen 2023 | mei – week 1


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | mei – week 1

    Star Wars Jedi: Survivor  

1. Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi: Survivor is eindelijk uit. Vervolg het verhaal van Cal Kestis, nu een Jedi-meester, terwijl hij naar de rand van het sterrenstelsel reist om de greep van het Keizerrijk te vermijden en de Jedi-orde opnieuw op te bouwen.


  Dead Island 2  

2. Dead Island 2

Na bijna een decennium in ontwikkelingshel is Dead Island 2 uitgekomen en staat het op de tweede plaats van de top 10 PC-gameslijst van deze week. Dead Island 2 heeft alles wat je nodig hebt om plezier te hebben. Zombies? Check. Zwarte humor? Check. Spectaculaire actie? Check.


  Sea of Thieves  

3. Sea of Thieves

Op de derde plaats van deze week staat het open-wereld piratenspel Sea of Thieves van Rare. Pak je vrienden en leef het leven van een piraat op de open zee terwijl je je vijanden laat zinken, vecht tegen skeletten en graaf naar begraven schatten.


  Resident Evil 4 Remake  

4. Resident Evil 4 Remake

Capcom’s Resident Evil 4 Remake staat op de vierde plaats omdat de genrebepalende survival-horror blijft indruk maken met zijn ongelooflijke visuals, snelle actie en boeiende verhaal.


  Hogwarts Legacy  

5. Hogwarts Legacy

Hailed als een van de games van het jaar, blijft Hogwarts Legacy op de top 10 PC-gameslijst staan, terwijl tovenaars van over de hele wereld blijven verkennen de wereld van Harry Potter en een epische reis vol magie en verwondering ondernemen.


  Red Dead Redemption 2  

6. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 zou de beste RPG aller tijden kunnen zijn, en het is nog steeds een van de populairste games op pc, hoewel het vijf jaar geleden is uitgebracht.


  Sons of the Forest  

7. Sons of the Forest

Sons of the Forest staat op de vijfde plaats deze week terwijl duizenden zich aansluiten bij de strijd om te overleven tegen kannibalen en angstaanjagende wezens. Overleven is altijd beter met vrienden.


  Age of Wonders 4  

8. Age of Wonders 4

Net uitgekomen en binnenkomend op de top 10 is Age of Wonders 4, het 4X strategie spel van Triumph Studios en Paradox Interactive. Creëer een wereld van je wildste fantasieën en groei een rijk dat in staat is iedereen die in je weg staat te verpletteren.


  Call of Duty: Modern Warfare 2  

9 .Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 is gemakkelijk een van de beste first-person shooters op de planeet en het is een persistente aanwezigheid op de top 10 PC-gameslijst dankzij zijn snelle actie, soepele gameplay en competitieve PvP-gamemodi.


  Elden Ring  

10. Elden Ring

Game van het jaar 2022 eindigt de week op de tiende plaats, maar blijft een van de meest populaire games op pc dankzij zijn ongelooflijke verhaal, prachtige wereld en verfijnde gameplay.


 

Uit de top 10: Project Zomboid, FIFA 23

 
 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 5


 

Moet je lezen:

   

Beste PC-spellen | april – week 5

    Dead Island 2 Cross-Play en Co-op  

1. Dead Island 2

Dead Island 2 domineert de top 10-lijst van deze week, wat niet als een verrassing kwam, aangezien Deep Silver en Dambuster Studios hebben onthuld dat het spel in de eerste drie dagen van de lancering meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht.


  Star Wars Jedi: Survivor PC-prestaties  

2. Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor is terug met Cal Kestis. Hoewel het spel een enorme wereld bevat om te verkennen om spelers bezig te houden, kreeg het te maken met klachten vanwege prestatieproblemen bij de lancering.


  Sea of Thieves  

3. Sea of Thieves

Sea of Thieves krijgt zijn tweede mysterie genaamd The Hoarder’s Hunt, waarbij een echte gouden Hoarder’s Skull op het spel staat. Het evenement begint op 11 mei.


  Resident Evil 4 Remake Professional Mode  

4. Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 Remake staat nog steeds in de top 10 deze week, en als je nog geen exemplaar hebt bemachtigd, is dit het perfecte moment. Voltooi het hoofdverhaal van het spel en krijg toegang tot de Professional Mode om jezelf uit te dagen om de moeilijkste vijanden het hoofd te bieden.


  Sons of the Forest Q1 2023 Revenue  

5. Sons of the Forest

Sons of the Forest is een van de top 10 spellen met de hoogste omzet in Q1 2023, volgens een rapport van Newzoo. Het behaalde de eerste en tweede plaats in de Amerikaanse verkoopgrafieken, terwijl het in het Verenigd Koninkrijk op nummer 3 staat.


  Hogwarts Legacy Twitch Drops  

6. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-spelers krijgen de kans om de Professor Ronen Cosmetic Set te bemachtigen wanneer ze live kijken op Twitch van 5 mei tot 1 juni.


  Modern Warfare 2 Season 3 Arrives  

7. COD Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 Season 3 is gearriveerd en brengt nieuwe multiplayer-maps, de Massive Resurgence-modus, Gunfight en nog veel meer.


  Red Dead Online Bounty Hunters  

8. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is verre van een spel dat spelers zat zullen worden, omdat het nog steeds sterk staat in onze top 10-lijst van deze week. Een van de sterke punten is Red Dead Online, dat maandelijks tonnen content en beloningen blijft uitbrengen. Deze maand staan Bounty Hunters in de schijnwerpers, dus als je er een bent, spring er dan nu in.


  Project Zomboid Best Zombie Game 2023  

9. Project Zomboid

Project Zomboid-mods zijn nu overal en een modder heeft het spel omgetoverd tot The Last of Us, met de muziek, het hoofdmenu en zelfs de iconische vijanden van het veelgeprezen spel.


  FIFA 23 Premier League Team of the Season  

10. FIFA 23

EA is van plan om op 5 mei het FIFA 23 Premier League Team of the Season aan te kondigen, en hiermee komen ook TOTS-items die aan de Ultimate Team-pakketten worden toegevoegd.


 

Uit de Top 10: Cyberpunk 2077, The Last of Us Part 1


 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 4


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | april – week 4

     

De top 10 pc-games van deze week ziet Elden Ring uitvallen en Resident Evil 4 behoudt opnieuw de eerste plaats.

  Alle Resident Evil 4 schatlocaties  

1 . Resident Evil 4 Remake

De Resident Evil 4 remake blijft de eerste plaats behouden omdat de revolutionaire actie-horror van Capcom spelers blijft inspireren en vermaken.


  Komt Harry Potter naar Netflix?  

2 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy, van Avalanche Software, blijft op de tweede plaats staan ​​na het nieuws dat een tv-adaptatie van de oorspronkelijke zeven Harry Potter-boeken naar de HBO Max-streamingservice komt.


  Sons of the Forest PS5 releasedatum?  

3 . Sons of the Forest

Survival horror Sons of the Forest blijft op de derde plaats staan, aangezien 20.000 spelers het dagelijks op Steam spelen, ook al is het nog steeds in Early Access.


  Schatlocaties in Sea of Thieves  

4 . Sea of Thieves

Sea of Thieves van Rare klimt naar de vierde plaats. Ga op zoek naar schatten en roem in dit open wereld piratenspel en nodig je vrienden uit voor een epische en onvergetelijke reis.


  Hoe overleef je in Project Zomboid?  

5 . Project Zomboid

Eindelijk, na tien jaar, uit Early Access, is Project Zomboid het ultieme zombie survival horror-spel voor iedereen die serieus is over het genre.


  Wat is het verhaal van Red Dead Redemption 2?  

6 . Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een van de meest geliefde RPG’s ooit en bijna 50.000 mensen spelen het dagelijks op Steam, bijna vijf jaar na de release.


  Is Cyberpunk 2077 een goed spel?  

7 . Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 groeit na zijn problematische vroege release met crashes en prestatieproblemen en is nu een van de meest gespeelde RPG’s op Steam na de release van de Netflix-serie Cyberpunk: Edgerunners vorig jaar.


  Wat zijn de Modern Warfare 2 Maps?  

8 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Er valt niet te ontkennen dat Activision’s Call of Duty: Modern Warfare 2 momenteel de grootste shooter op de planeet is, en het is gemakkelijk te zien waarom wanneer je kijkt naar de snelle gameplay en competitieve online matchmaking.


  Beste FIFA 23-spelers in Ultimate Team  

9 . FIFA 23

FIFA 23 van EA komt na een succesvolle week terug in de top 10. FIFA 23 is de enige manier om het mooie spel te spelen voordat EA Sports FC later dit jaar wordt gelanceerd.


  Wanneer komt The Last of Us seizoen 2?  

10 . The Last of Us Part 1

The Last of Us Part I staat deze week op de tiende plaats nadat de HBO-serie met Pedro Pascal eindigt. Bij de eerste release van het spel waren er prestatieproblemen die resulteerden in crashes, maar dat lijkt nu opgelost, omdat spelers op Steam eindelijk een van de beste verhalen ooit verteld in gaming kunnen spelen.


 

Uit de top 10: Elden Ring

 
 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 3


 

Moet je lezen:

   

Beste PC-spellen | april – week 3

       

De top 10 PC-games van deze week ziet veel veranderingen, FIFA 23 verdwijnt en Resident Evil 4 behoudt de eerste plek.

  Alle belangrijke locaties in Resident Evil 4  

1 . Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 bevindt zich opnieuw op de eerste plaats, terwijl Capcom’s actie survival horror mensen blijft verbazen met zijn graphics, gameplay en actie. Het is gewoon leuk, iets wat niet veel games tegenwoordig zijn.


  Beste Hogwarts Legacy mods  

2 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy van Avalanche Software stijgt naar de tweede plaats. Als kanshebber voor Game of the Year 2023 is Hogwarts Legacy een leuke en actievolle avonturenspel dat elke Harry Potter-fan zou moeten spelen.


  Is Sons of the Forest Co-op?  

3 . Sons of the Forest

Hoewel het nog in Early Access is, bereikt Sons of the Forest dagelijks een piek van bijna 20.000 spelers. Het spel bouwt voort op alles wat The Forest had, met verbeterde crafting, combat, exploration en atmosfeer.


  The Last of Us Part 1 Steam Review  

4 . The Last of Us Part I

HBO’s The Last of Us met Pedro Pascal heeft de lancering van The Last of Us Part I op pc nog specialer gemaakt, en na een ruwe release met prestatieproblemen en crashes, is het meesterwerk van Naughty Dog nu een must-play na verschillende patches die het stabiel hebben gemaakt om te spelen.


  Beste manieren om te overleven in Project Zomboid?  

5 . Project Zomboid

Tien jaar na de eerste release in Early Access is Project Zomboid nog steeds het ultieme co-op zombie survival-spel voor iedereen die serieus is over het genre. Er is geen overleven in Project Zomboid. De enige vraag is hoe lang je het volhoudt voordat je sterft.


  Is Sea of Thieves gratis te spelen?  

6 . Sea of Thieves

Ga met vrienden de open zee op en vind verborgen schatten en glorie als een piraat in Sea of Thieves. Het leven van een piraat is nog nooit zo goed geweest, en het is nog beter met vrienden.


  Komt er een Red Dead Redemption 3?  

7 . Red Dead Redemption 2

Er valt niet te ontkennen dat Red Dead Redemption 2 een van de beste games aller tijden is, en het epische verhaal en de cinematografische actie zijn nog steeds relevant na al die jaren.


  Wat is het verhaal van Elden Ring?  

8 . Elden Ring

Elden Ring heeft in 2022 meer dan 300 Game of the Year-prijzen gewonnen en wordt beschouwd als de beste FromSoftware RPG tot nu toe. Het is nog steeds een van de meest gespeelde games op Steam met een dagelijkse piek van 42.000 spelers.


  Beste Modern Warfare 2-wapens en ontgrendelingen  

9 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision’s Modern Warfare 2 is de beste FPS voor iedereen die serieus is over het genre. Met meerdere spelmodi, een battle royale-modus en honderden aanpassingsopties is MW2 de perfecte shooter voor casuals en hardcore spelers.


  Is Cyberpunk 2077 nu het kopen waard?  

10 . Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red vindt nu liefde na een ruwe release. De first-person RPG heeft verbluffende visuals, een verhaal gedreven plot en actievolle gameplay.


 

Uit de top 10: FIFA 23

 
 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 2


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | april – week 2

     

De top 10 van deze week ziet Sea of Thieves binnenkomen en Cyberpunk 2077 eruit, terwijl Resident Evil 4 naar de top klimt.

  Resident Evil 4  

1 . Resident Evil 4 Remake

 

Capcom’s Resident Evil 4 staat deze week op de eerste plaats op de pc. De RE4 remake is de perfecte mix tussen horror en actie en een must-buy voor iedereen die de klassieker uit 2005 heeft gespeeld en ervan genoot.


  The Last of Us Part 1 PC-patchnotities  

2 . The Last of Us Part I

 

Op de tweede plaats klimt Naughty Dog’s epische The Last of Us Part I. Eindelijk uit op pc, ervaren duizenden spelers voor de eerste keer het verhaal van Joel en Ellie’s overleving.


  Sons of the Forest Patch  

3 . Sons of the Forest

 

Sons of the Forest blijft deze week in de Top 10 staan ​​na de derde patch met noodzakelijke fixes en een nieuw éénwielig voertuig genaamd de Knight V.


  Hogwarts Legacy krijgt mogelijk binnenkort een golf-DLC  

4 . Hogwarts Legacy

 

Hogwarts Legacy blijft deze week in de running op de lijst en fans zullen zeker opgewonden zijn omdat een rapport van GameRant zegt dat het later dit jaar een golf-DLC zal ontvangen.


  Hoe overleef je in Project Zomboid?  

5 . Project Zomboid

 

Op de vijfde plaats deze week vinden we Project Zomboid, het ultieme zombie survival-spel waar jij en je vrienden proberen te overleven op een uitgebreide en aanpasbare kaart terwijl je omgaat met depressie, honger, verveling en dorst. De dood is onvermijdelijk.


  Wat is het verhaal van Elden Ring?  

6 . Elden Ring

 

FromSoftwares actie-RPG en Game of the Year 2022, Elden Ring, blijft deze week in de top 10, omdat veel mensen het blijven spelen vanwege het epische verhaal, prachtige graphics en snelle en brute gevechten.


  Wat zijn de beste spelers in FIFA 23?  

7 . FIFA 23

 

De laatste game in de FIFA-franchise van EA is nog steeds de beste voetbalgame die je kunt kopen, met veel verslaafden aan de online gameplay-modi zoals FIFA Ultimate Team.


  Beste wapens in Modern Warfare 2?  

8 . Call of Duty: Modern Warfare 2

 

Activision’s FPS-franchise wordt alleen maar beter naarmate de jaren verstrijken en Modern Warfare 2 is de nieuwste toevoeging aan de serie, met honderdduizenden spelers die dagelijks zijn multiplayer- en Warzone 2-game-modi spelen.


  Is Red Dead Redemption de moeite waard om te kopen in 2023?  

9 . Red Dead Redemption 2

 

Rockstar Games ‘RPG wordt beschouwd als een van de beste games aller tijden en het is moeilijk om het oneens te zijn, aangezien mensen het nog steeds spelen vanwege het ongelooflijke verhaal, cinematische actie en prachtige visuals vijf jaar nadat het voor het eerst werd uitgebracht.


  Sea of Thieves Map  

10 . Sea of Thieves

 

Sea of Thieves, Rare’s open-world piratenavonturenspel dat je alleen of met vrienden laat varen op zoek naar schatten en faam, komt deze week de top 10 binnen.


 

Uit de top 10: Diablo 4


 

Beste PC-spellen 2023 | april – week 1


 

Moet je lezen:

 

Beste PC-spellen | april – week 1

   

De top 10 lijst van deze week ziet Sea of Thieves binnenkomen en Cyberpunk 2077 vertrekken, terwijl Resident Evil 4 naar de top klimt.

  Is de Resident Evil 4 remake beschikbaar op ps4?  

1 . Resident Evil 4 Remake

Capcom’s Resident Evil 4 staat deze week op de eerste plaats op de PC. De RE4-remake is de perfecte mix tussen horror en actie en een must-buy voor iedereen die de klassieker uit 2005 heeft gespeeld en er van hield.


  Moet ik The Last of Us Part 1 op PC kopen?  

2 . The Last of Us Part I

Op de tweede plaats staat Naughty Dog’s epische The Last of Us Part I. Eindelijk uit op PC, ervaren duizenden spelers voor het eerst het verhaal van Joel en Ellie’s overleving.


  Beste Hogwarts Legacy mods?  

3 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy klimt een plek naar de derde plaats en hoewel de hype een beetje is afgenomen, is het nog steeds een van de beste actie RPG’s van de afgelopen jaren en waarschijnlijk het beste spel dat in 2023 is uitgebracht – vooral als je van Harry Potter houdt.


  Wanneer komt Diablo 4 uit?  

4 . Diablo 4

De actie RPG van Blizzard wordt pas in juni uitgebracht, maar dat heeft duizenden niet weerhouden om het spel alvast te pre-orderen na een succesvolle open beta waarin we de kans kregen om de klassen uit te proberen en Act 1 te spelen.


  Kan ik Sons of the Forest alleen spelen?  

5 . Sons of the Forest

 

Sons of the Forest is een survival horror game waarbij je wapens moet maken, schuilplaatsen moet bouwen en waardevolle hulpbronnen moet verzamelen, terwijl je vecht tegen kannibalen en mutanten. Het is het perfecte spel als je een groep vrienden hebt om mee te spelen, want er zijn honderden uren plezier te beleven.


  Wat is het verhaal van Elden Ring?  

6 . Elden Ring

FromSoftware’s actie RPG en Game of the Year 2022, Elden Ring, blijft deze week in de top 10 staan, omdat veel spelers het blijven spelen vanwege het epische verhaal, de prachtige graphics en de snelle en brute gevechten.


  Beste wapens in Modern Warfare 2?  

7 . Call of Duty: Modern Warfare 2

De FPS-franchise van Activision wordt alleen maar beter naarmate de jaren verstrijken en Modern Warfare 2 is de nieuwste toevoeging aan de serie, waarbij honderdduizenden spelers dagelijks zijn multiplayer en Warzone 2 gamemodes spelen.


  Wat zijn de beste spelers in FIFA 23?  

8 . FIFA 23

De laatste editie van EA’s FIFA-franchise is nog steeds het beste voetbalspel dat je kunt kopen, waarbij veel spelers verslaafd zijn aan de online gameplay-modi zoals FIFA Ultimate Team.


  Is Red Dead Redemption het kopen waard in 2023?  

9 . Red Dead Redemption 2

De RPG van Rockstar Games wordt beschouwd als een van de beste games aller tijden en het is moeilijk om het daar niet mee eens te zijn, omdat mensen het nog steeds spelen vanwege het ongelooflijke verhaal, de cinematografische actie en de prachtige beelden, vijf jaar na de eerste release.


  Sea of Thieves-kaart  

10 . Sea of Thieves

Deze week staat Sea of Thieves, het open wereld piraten avonturenspel van Rare dat je alleen of met vrienden de zeeën laat bevaren op zoek naar schatten en roem, in de top 10.


 

Uit de top 10: Cyberpunk 2077


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 4


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – maart – week 4

     

De top 10 PC-lijst van deze week ziet veel beweging en veranderingen.

  Diablo 4 open beta review  

1 . Diablo 4

 

Diablo 4 staat deze week op de eerste plaats in de top 10 PC-games lijst, omdat miljoenen spelers het heiligdom zijn binnengegaan en Act 1 hebben gespeeld tijdens de open bèta van deze actie-RPG.


  Resident Evil 4 - Remake vs origineel  

2 . Resident Evil 4 Remake

De Resident Evil 4 remake is eindelijk uit en meer dan 100.000 mensen spelen het dagelijks op Steam. Het wordt beschouwd als een van de beste videogame-remakes van de afgelopen jaren.


  Is Sons of the Forest het spelen waard?  

3 . Sons of the Forest

Sons of the Forest staat nog steeds in de top 10, maar zakt twee plaatsen naar de derde plaats omdat duizenden spelers proberen te overleven op een kannibalistisch eiland, waar ze gedwongen worden om te knutselen, te vechten en te zoeken naar hulpbronnen.


  Waar kan ik Hogwarts Legacy goedkoop vinden?  

4 . Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy wordt nu al genoemd als “Game of the Year”, met bijna 1.000.000 spelers op het hoogtepunt op Steam.


  Beste Call of Duty: Modern Warfare 2 wapens  

5 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision’s Call of Duty: Modern Warfare 2 behoudt zijn plek in de top 10, met de first-person shooter nog steeds een van de meest gespeelde games ter wereld.


  The Last of Us Part 1 PC Review  

6 . The Last of Us Part 1

Naughty Dog’s The Last of Us Part 1 is eindelijk beschikbaar op PC, en duizenden spelers beleven het epische verhaal van Joel en Ellie over overleven, net nu de HBO-serie met Pedro Pascal eindigt.


  Wat is het verhaal van de Elden Ring?  

7 . Elden Ring

Elden Ring van FromSoftware staat nog steeds in de top 10, aangezien het spel van 2022 nog steeds het beste videospel is om te spelen als je houdt van donkere fantasy-Souls-like-games.


  Wanneer komt Red Dead Redemption 3 uit?  

8 . Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is een van de beste RPG’s aller tijden en biedt een ongelooflijke open wereld-ervaring, ook al kwam het uit in 2018.


  FIFA 23 beste spelers  

9 . FIFA 23

EA’s FIFA 23 blijft in de top 10 terwijl het voetbalseizoen op weg is naar zijn einde. Verwacht de komende maanden meer nieuws over EA Sports FC, de volgende voetbalsimulator van EA.


  Cyberpunk 2077 beste mods  

10 . Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is de epische sci-fi RPG van CD Projekt Red en hoewel het een moeilijke start had op alle platforms, is het nu een van de beste FPS-games die er zijn, vandaar dat het op onze top 10 lijst staat.


 

Uit de top 10: Destiny 2: Lightfall


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 3


 

Moet je lezen:

   

Top PC-spellen – maart – week 3

      De top 10 games van de week zijn bekend, en hoewel de top 2 hetzelfde blijft, is er elders wel verandering.   Moet ik The Forest spelen voor Sons of the Forest?  

1 . Sons of the Forest

Sons of the Forest blijft deze week op nummer 1 staan en is het epische first-person survival horror vervolg op The Forest uit 2014. In Early Access krijgt The Forest wekelijks nieuwe content en updates, wat het perfecte moment maakt om met vrienden te spelen.


  Hogwarts Legacy - spelersaantallen dalen aanzienlijk  

2 . Hogwarts Legacy

Ook op de tweede plaats blijft Hogwarts Legacy staan, het ongelooflijke RPG-avonturenspel dat zich afspeelt in de jaren 1800 waarin je als student aan Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry speelt.


  Diablo 4 beta lanceert  

3 . Diablo 4

Diablo 4 van Blizzard klimt deze week de top 10 PC-games lijst in. De game komt pas in juni uit, maar de beta van Diablo 4 heeft al duizenden spelers en miljoenen kijkers op streams, waardoor het een van de meest verwachte games van 2023 is.


  Resident Evil 4 Remake - Verschijningsdatum  

4 . Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 4 van Capcom wordt beschouwd als een van de beste actie-horrorgames ooit gemaakt en de remake is eindelijk hier met geheel nieuwe visuals, audio en gameplay.


  Elden Ring voegt ray tracing toe in nieuwe patch  

5 . Elden Ring

Elden Ring was de Game of the Year in 2022 na het winnen van meer dan 300 prijzen, en staat nog steeds in de top 10 PC-games deze week, met bijna 50.000 mensen die het dagelijks alleen al op Steam spelen.


  Red Dead Redemption 2 viert dit jaar zijn 5e verjaardag  

6 . Red Dead Redemption 2

Rockstar’s epische RPG Red Dead Redemption 2 zakt deze week twee plaatsen naar de zesde plaats. Het wordt beschouwd als een van de beste RPG’s aller tijden en RDR2 krijgt nog steeds meer dan 40.000 gelijktijdige spelers op Steam dagelijks.


  Fanfavoriet 10v10 modus verwijderd uit COD Modern Warfare 2  

7 . Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 blijft dalen op de lijst. Hoewel het van de zesde naar de zevende plaats zakt, is MW2 nog steeds een van de meest gespeelde first-person shooters en een must-have voor iedereen die van CoD houdt.


  The Last of Us Part 1 komt uit met ontgrendelde framerate  

8 . The Last of Us Part I

The Last of Us Part I van Naughty Dog stijgt deze week een positie naar de achtste plaats. Na het enorme succes van de TV-adaptatie met Pedro Pascal, komt het emotionele verhaal van Joel en Ellie voor het eerst op 28 maart op de PC uit.


   

9 . FIFA 23

Het laatste FIFA-spel van EA zakt deze week naar de negende plaats, maar het is nog steeds het meest gespeelde voetbalspel op de planeet en duizenden mensen starten het dagelijks op om hun teams aan te passen in FIFA Ultimate Team of te strijden voor trofeeën in Career Mode.


  Destiny 2 Lightfall Cabal Threshers Nerfed  

10 . Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall is de nieuwste uitbreiding van Bungie’s FPS MMO en voegt geheel nieuwe wapens, content en een nieuwe subclass toe.

 

Uit de top 10: Atomic Heart, Wo Long: Fallen Dynasty


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 2


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – maart – week 2

   

De top 10 van de week is binnen, en hoewel de top twee hetzelfde blijft, is er overal verandering.

  Sons of the Forest Gameplay  

1. Sons of the Forest

Sons of the Forest behoudt zijn plaats als topgame van de week. Ondanks dat het spel nog maar in Early Access op Steam is, bereikt het toch een dagelijkse piek van 73.000 spelers, waarmee het een van de populairste spellen op PC is op dit moment.


  Hogwarts Legacy Mods  

2. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is de grootste release van het jaar na de verkoop van meer dan 12 miljoen exemplaren op alle platforms in slechts twee weken, wat 850 miljoen dollar opleverde voor Warner Bros. Games. Mods hebben geholpen om het spel populair te houden op PC en hebben het een must-play gemaakt voor iedereen die van Harry Potter of RPG’s houdt.


  Elden Ring Game of the Year Awards  

3. Elden Ring

Elden Ring is nu al een van de beste games aller tijden. Met 331 Game of the Year awards is FromSoftware’s nieuwste RPG een enorme hit op elk platform en is het een wekelijkse bestseller.


  Red Dead Redemption 2 Mods  

4. Red Dead Redemption 2

RDR2 wordt beschouwd als een van de beste RPG’s aller tijden en is een meesterwerk. De graphics, personages en het verhaal kunnen zich meten met alle games van de afgelopen jaren, ondanks het feit dat de game in 2018 is uitgebracht.


  Destiny 2: Lightfall Gameplay  

5. Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall staat deze week weer op de vijfde plaats, want de nieuwste uitbreiding voor Bungie’s epische free-to-play MMO voegt een nieuwe subklasse, nieuwe raid, nieuwe beloningen en een nieuwe season pass vol exclusieve content toe.


  Call Of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer gratis te spelen  

6. Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 blijft deze week niet alleen in de top 10, maar klimt naar de zesde plaats omdat Activision’s FPS de meest gespeelde shooter op pc en consoles blijft.


  FIFA 23 FUT Ballers Lek  

7. FIFA 23

FIFA 23 klimt naar de zevende plaats nu het voetbalseizoen 2022/2023 de laatste paar maanden bereikt en je je team naar de top van de competitie kunt brengen in FIFA Ultimate Team, Career Mode of VOLTA. Voetbal.


  Wo Long: Fallen Dynasty Gameplay  

8. Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty is een nieuwe Souls-achtige van Koei Tecmo die zich afspeelt in het China van de latere Han-dynastie. Het actievolle verhaal laat je spelen als een militiesoldaat die met Chinese vechtkunsten moet vechten tegen dodelijke wezens en vijandelijke soldaten.


  The Last of Us Part 1 Systeemeisen PC aangekondigd  

9. The Last of Us Part 1

Pedro Pascal’s The Last of Us op HBO heeft net zijn eerste seizoen achter de rug, en in de top 10 van PC-games staat deze week Naughty Dog’s The Last of Us Part I, dat op 28 maart eindelijk op de PC verschijnt.


  Atomic Heart Beoordeling  

10. Atomic Heart

Atomic Heart houdt nog net een top 10-plek vast, want veel gamers springen nog steeds in deze utopische wereld om te voorkomen dat een nieuw robotgestuurd systeem de mensheid vernietigt.

 

Uit de top 10: Company of Heroes 3, Kerbal Space Program 2


 

Beste PC-spellen 2023 | maart – week 1


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – maart – week 1

     

In de top 10 van pc-games van deze week zit veel beweging, want er komen drie nieuwe spellen binnen en een nieuw spel pakt de toppositie.

  Sons of the Forest PS5  

1. Sons of the Forest

Sons of the Forest is het langverwachte vervolg op The Forest, en het is geland in de top 10 van PC-games na de release in Early Access op Steam.

Met een recordaantal gelijktijdige spelers van 414.257 en een recordaantal Twitch-kijkers van 777.579 is Sons of the Forest een van de populairste videogames van dit moment.


  Hogwarts Legacy Review  

2. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy behoudt zijn plaats in de top 10, maar zakt naar de tweede plaats, en hoewel de spelersaantallen licht zijn gedaald, is het spel dat zich afspeelt in het Harry Potter-universum nog steeds het meest besproken spel in 2023.


  Company of Heroes 3 Gameplay  

3. Company of Heroes 3

Relic Entertainment’s actie-RTS Company of Heroes 3 klimt naar de derde plaats in de top 10 van deze week omdat meer rekruten zich aansluiten bij de strijd in deze hartverscheurende strategie die zich afspeelt in het Middellandse Zeegebied in de Tweede Wereldoorlog.


  Atomic Heart Robots  

4. Atomic Heart

Het first-person actiespel van Mundfish brengt je naar een utopische wereld, net wanneer een nieuw robotgestuurd systeem wordt gelanceerd.

Atomic Heart is weliswaar gezakt naar de 4e plaats in deze lijst, maar is zeker de moeite waard als je van spectaculaire beelden en meedogenloze gevechten houdt.


  Destiny 2: Lightfall Trailer  

5. Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall is een geheel nieuwe uitbreiding voor Bungie’s epische free-to-play FPS. In Lightfall begin je aan een epische nieuwe campagne en domineer je je vijanden met de Strand-subklasse. Er is nog nooit een beter moment geweest om in Destiny 2 te springen.


  Kerbal Space Program 2 Early Access  

6. Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program 2 staat in de top 10. In het veelgeprezen ruimtevaartsimulator vervolg van Intercept Games heb je de leiding over het Kerbal Space Program en moet je raketten bouwen die de verste uithoeken van het universum kunnen bereiken.


  Elden Ring DLC  

7. Elden Ring

De Game of the Year van 2022 staat nog steeds in de top 10, want FromSoftware’s open-wereld meesterwerk blijft prijzen en lof van gamers en critici opeisen, en de verkoop heeft meer dan 20 miljoen bereikt. Als je Elden Ring nog niet hebt gespeeld, is hij nog nooit zo goedkoop geweest als nu.


  Red Dead Redemption 2 Mods  

8. Red Dead Redemption 2

Een van de beste RPG’s aller tijden, Red Dead Redemption 2, blijft in de top 10-lijst staan, ondanks dat hij in 2018 is uitgekomen. In februari kondigde Rockstar Games aan dat RDR2 50 miljoen verkochte exemplaren had bereikt.


  FIFA 23 Download  

9. FIFA 23

FIFA 23 is de beste voetbalsim op de markt, en het is EA’s laatste FIFA-game voordat ze later dit jaar overgaan naar EA Sports FC. FIFA 23 is voorzien van HyperMotion2-technologie, wat betekent dat het de meest realistische voetbalgame is die ooit is uitgebracht.


  Call of Duty: Modern Warfare 2 PS4  

10. Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2 staat deze week in de top 10 als een van de beste 10 pc-games, omdat alleen al op Steam bijna 100.000 mensen het spel en Warzone 2 dagelijks blijven spelen.


 

Uit de top 10: Wild Hearts, Returnal, and Project Zomboid

 
 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 4


 

Moet je lezen:

 

Top PC-spellen – februari – week 4:

     

Veel opwinding deze week in video game nieuws dat gedomineerd wordt door het Harry Potter-universum met niet minder dan 4 nieuwe PC-spellen die onze top 10 halen.

  Hogwarts Legacy 1e van de top 10  

1. Hogwarts Legacy

De actie-avonturen-RPG van Avalanche Software, die sinds de start van de pre-orders nog steeds de Steam-verkopen aanvoert, noteert een indrukwekkend aantal spelers en gespeelde uren. Op de dag van de release hadden de 800.000 gelijktijdige spelers 152 miljoen speeluren verzameld. Op 21 februari was dit aantal uren gestegen tot 267 miljoen! Dit maakt Hogwarts Legacy veruit het beste spel van de Harry Potter saga.


  Atomic Heart een nieuw PC-spel dat mensen doet praten  

2. Atomic Heart

Een nieuw futuristisch pc-spel dat lijkt op Bioshock in Sovjetstijl heeft de 2e plaats van onze top 10 bereikt (4e in verkoop op Steam) en zorgt nu al voor controverse in een gespannen politieke context. Dit nogal gekke single-player rollenspel, ontwikkeld door de in Moskou gevestigde studio Mundfish, waarin de mens zich geconfronteerd ziet met de opstand van machines, wordt beschouwd als te “Pro-Russisch”, vulgair, seksistisch en sommige geruchten willen ons doen geloven dat het persoonlijke gegevens van gebruikers zou verzamelen. Hoe dan ook, Atomic Heart is prachtig en het spel is te koop met bijna 30% korting.


  Wild Hearts het nieuwe 2023 PC spel over het jagen op monsters  

3. Wild Hearts

Ook nieuw in deze top PC game lijst is de vermelding van een multiplayer RPG gebaseerd op de jacht op Kemono, die bovennatuurlijke monsters uit de Japanse cultuur. Door gebruik te maken van cross-play kun je een team van 3 vormen om op jacht te gaan naar deze gigantische monsters in een wereld geïnspireerd op middeleeuws Japan. Upgrade wapens en pantsers en gebruik eeuwenoude magie om de provincie Azuma te bevrijden van de chaos. 

Met 10% korting kun je Wild Hearts downloaden op PC, en als je het niet zeker weet kun je het spel proberen met een EA Play abonnement.


  Red Dead Redemption 2 is een van de beste videogames aller tijden  

4. Red Dead Redemption 2

 

Meer dan 3 jaar geleden uitgebracht op Rockstar, Epic Games en Steam, heeft Red Dead Redemption 2’s uitgestrekte open wereld van cowboys en outlaws bewezen een uitzonderlijke levensduur te hebben. Vorig kwartaal werden er maar liefst 4 miljoen games verkocht, waardoor het een van de beste PC-games aller tijden is. Elke maand zijn er nieuwe uitdagingen, nieuwe evenementen om bonussen en items te winnen.


  Nog een record voor Elden Ring  

5. Elden Ring

De Game Of the Year 2022 heeft weer een record gebroken dat ondenkbaar werd geacht voor zo’n elitaire actie-RPG. Enkele dagen voor zijn verjaardag plaatste de Japanse studio Fromsoftware achter Bloodborne (2015) en Dark Souls 3 (2016) een afbeelding op zijn Twitter-account om de fans mee te delen dat Elden Ring in één jaar tijd de 20 miljoen verkopen had overschreden! En dat aantal zal ongetwijfeld verder stijgen als de geruchten over een aankomende DLC worden bevestigd.


  Modern Warfare 2 heeft zijn ranked modus gelanceerd  

6. COD: Modern Warfare 2

Infinity Ward’s FPS staat op de 6e plaats ondanks een stijging in populariteit op Twitch met pieken van meer dan 100.000 gelijktijdige kijkers per dag. De komst van de door fans zo gehoopte Ranked modus heeft zijn effect gehad, maar misschien niet het effect dat we hadden verwacht. De recente onthullingen over het volgende spel hebben gamers een beetje bang gemaakt, omdat ze vrezen dat de ontwikkelaars te snel Modern Warfare 2 zullen laten vallen ten gunste van COD 2023.


  FIFA 23 krijgt binnenkort een nieuw evenement  

7. FIFA 23

De geruchten rond de FIFA 23 Showdown Series worden steeds concreter, ondanks het uitblijven van een officiële aankondiging van Electronic Arts. Het nieuwe evenement, dat vorig jaar verscheen in FIFA 22, zal naar verwachting plaatsvinden op 24 februari en zal spelers in staat stellen geüpgradede kaarten te verwerven, versterkt door SBC’s (Squad Building Challenges). Dit concept zal de adrenaline naar een nieuw niveau tillen omdat het gebaseerd is op het nemen van risico’s om een belangrijke upgrade te krijgen.


  Returnal is een van de nieuwe 2023 PC games  

8. Returnal

Returnal is een nieuw pc-spel dat zijn debuut maakt in deze top 10. Uitgebracht op 15 februari 2023, deze 3rd person shooter is een dynamische roguelike dat kan worden gespeeld in 2 spelers online co-op in aanvulling op de single player mode. De oude ruïne wereld waarin je evolueert verandert voortdurend, net als de manieren waarop je hem kunt benaderen om te vechten, wat een nogal interessante levensduur suggereert. Een prijsverlaging van ongeveer 37% voor een Steam key als je de prijzen inclusief BTW vergelijkt.


  Project Zomboid wordt een must-have zombie survival game  

9. Project Zomboid

Project Zomboid staat al bijna 6 weken in onze top PC-games lijst, en is langzaamaan een van de meest complete survival games tegen zombies aan het worden. Plunderen, bouwen, fokken, landbouw, alles is goed om je dood uit te stellen. Want ja, je zult sterven, je moet alleen weten waar en hoe, want de zombie hordes zullen je nooit met rust laten. Bovendien zul je te maken krijgen met honger, dorst, verveling, depressie en zelfs ziekte, want PZ is bedoeld als het meest realistische sandbox-achtige overlevingsspel. Vergeet niet dat deze klomp nog in early access is en slechts 7 EUR kost!


  Company of Heroes 3 een van de meest verwachte nieuwe pc-games van 2023  

10. Company of Heroes 3

We hebben 10 jaar moeten wachten na Company of Heroes 2 om eindelijk zijn opvolger te zien. Ook al wordt die laatste nog heel veel gespeeld (ter info: het spel kost minder dan 2 EUR), de nieuwe PC-strategiegame van Relic Entertainment speelt zich af tijdens de 2e Wereldoorlog tijdens de Afrikaanse campagne en ook aan het Italiaanse front. 4 facties zijn beschikbaar bij de lancering (Afrikakorps, Wehrmacht, Amerikaanse en Britse). Als het het model van zijn voorganger volgt, namelijk een veelheid aan DLC en nieuwe missies, zou dit nieuwe oorlogsspel dezelfde levensduur kunnen hebben. Amper uit en nu al 43% korting inclusief belastingen!


 

Uit de top 10: Dead Space, Dying Light 2, Cyberpunk 2077, The Last of Us Part I


 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 3


 

Moet je lezen:

      Hogwarts Legacy is het Beste PC Spel van de Maand  

1. Hogwarts Legacy

Het Harry Potter fan spel gaat nog steeds goed. Na een pre-order campagne die Hogwarts Legacy meerdere weken naar de top van de PC game verkoop charts op Steam stuwde, heeft de Beste RPG van dit jaar naar verluidt de beste video game launch sinds Red Dead Redemption 2, ook al is het nog niet uitgebracht op PS4 en Xbox One.

Momenteel 27% korting door te kiezen voor de Steam EU/US Key bij CDKeys.com (geen betalingskosten).


  Red Dead Redemption 2 kan een van de top 10 games aller tijden zijn  

2. Red Dead Redemption 2

Rockstar’s cowboy spel verkoopt nog steeds goed nu het zijn 4e jaar op PC ingaat. Als er niets nieuws is in het Westen, dan is er altijd iets nieuws in het Wilde Westen! In speciale aanbieding tot 23 februari op Epic Games aan 19,79€, het blijft aan minder dan 14€ bij CD Key verkopers zoals ENEBA.


  Elden Ring beste RPG 2022  

3. Elden Ring

Een lichte stijging voor Elden Ring tot iets meer dan 33€ enkele dagen voor zijn verjaardag en het evenement waar fans op hebben gewacht, waarbij ze hopen op de officiële aankondiging van de volgende kolossale DLC om het avontuur in het Land Between uit te breiden.

In de tussentijd kun je als Harry Potter op zijn magische bezem spelen en verwoestende spreuken uitspreken, zoals de doodsspreuk “Adava Kedavra”, dankzij een mod die door het Garden of Eyes-team is gemaakt.


  Dead Space is een van de beste horror games 2022  

4. Dead Space

Terwijl de Survival Horror-remake uit 2008 een minimale looptijd heeft van een dozijn uur, slaagde speedrunner Sharkhat87 erin Dead Space uit te spelen in 1 uur en 55 minuten, waarmee hij een wereldrecord vestigde dat onverslaanbaar lijkt, behalve misschien door hemzelf. De 2e plaats eindigde ver daarachter door de USG Ishimura in 2u22 te passeren! Als je geïnteresseerd bent in de uitdaging, weet dan dat Dead Space momenteel 37,59€ (40,59 £ – 32,99 £) kost.


  COD Modern Warfare 2 begint aan zijn seizoen 2  

5. COD: Modern Warfare 2

Seizoen 2 is eindelijk hier! Nieuwe spelmodi waaronder de langverwachte Ranked en Infected modi, nieuwe maps, nieuwe wapens, een nieuw marine voertuig, een nieuwe operator en nieuwe missies. Om dit te vieren hebben Steam en Battlenet de prijs van Modern Warfare 2 verlaagd tot 28 februari.

Dit is een kans om nog meer geld te besparen door je Steam wallet te crediteren met een gift card om het spel direct vanaf je account te kopen.


  FIFA 23 bereidt zich voor op naamsverandering  

6. FIFA 23

Hoewel het volgende voetbalspel van Electronic Arts niet FIFA 24 zal heten, is bekend geworden dat het Californische bedrijf meer dan 500 miljoen dollar heeft betaald om de rechten op het gebruik van de namen van de Engelse competitie teams te behouden. Verwacht wordt dat er overeenkomsten zullen worden gesloten met de andere grote Europese competities, zodat EA Sport FC trouw kan blijven aan deze mythische franchise en de beste voetbalspel op pc en consoles kan blijven.


  Project Zomboid wil de beste co-op survival game zijn  

7. Project Zomboid

Project Zomboid, in ontwikkeling sinds 2011, blijft zich ontwikkelen tot een van de meest complete PC survival games van zijn generatie. Het Indie Stone team heeft de aankomende “Build 42” update aangekondigd die een revolutie in de graphics zal veroorzaken en nog meer geavanceerde overlevingsfuncties zal bevatten, zoals het houden van dieren, vissen en landbouw. 

Project Zomboid is het beste PC-spel onder de 10€ voor fans van zombies en co-op horror games.


   

8. Dying Light 2

Vrij stilletjes gelanceerd een paar dagen na de eerste verjaardag van de release van deze prachtige co-op RPG, heeft een gratis update de voorraad wapens en uitrusting drastisch verhoogd van 50 naar 250 items, wat niet zonder belang is als je weet hoe slim de zombies zijn in deze post-apocalyptische wereld en dat het spel aan intensiteit en brutaliteit zal winnen. Hoewel Techland zijn roadmap voor 2023 heeft onthuld, zullen we tot april moeten wachten om meer te weten te komen over de DLC in voorbereiding.


  Cyberpunk 2077 keert terug in deze top PC game  

9. Cyberpunk 2077

De RPG van CD Projekt Red keert terug in deze top PC game, ondanks het einde van de Cyberpunk Edgerunner serie en de bevestiging van de Trigger studio dat er geen seizoen 2 komt. 

Als je de Lunar New Year Steam sale hebt gemist, geen paniek! Cyberpunk is nog steeds te koop voor 21,69€.


  The Last of Us Part I is een langverwachte nieuwe pc-game  

10. The Last of Us Part I

The Last of Us werd in 2013 alleen op PS3 uitgebracht en verkocht meer dan 3 miljoen exemplaren in 1 maand, waarmee het de best verkopende PS3-game werd. Bovendien zal het profiteren van de steun van de gelijknamige serie uitgezonden op HBO, dat momenteel een groot succes is.

De remake van deze 3rd person survival horror is een van de meest geanticipeerde nieuwe PC games van het 1e kwartaal van 2023. Pre-orders zijn al begonnen en er zijn geweldige deals te krijgen met meer dan 30% korting!


 

Uit de top 10: Forspoken, Football Manager 2023


 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 2


   

Moet je lezen:

        Hogwarts Legacy het beste spel van begin 2023  

1. Hogwarts Legacy

 

Ondanks kleine serverproblemen op Steam die de lancering van Early Access voor pc-spelers vertraagden, en oproepen tot een boycot, heeft het spel van Avalanche Software al een record gebroken door Cyberpunk 2077 te onttronen op het Twitch-platform. Op dinsdag 7 februari streamden 28.672 kanalen hun Hogwarts Legacy-spel voor een totaal van 1.253.916 gelijktijdige kijkers.

De prijzen zijn licht gestegen op de officiële platforms, maar zijn gedaald bij de belangrijkste CD retailers met een korting van ongeveer 25%.


  Dead Space een enge remake  

2. Dead Space

 

De remake van Dead Space verleidt al het nostalgische van de eerste deel uit 2008. De sfeer in de gangen is even beklemmend als altijd in deze sci-fi survival horror, en alles is verbeterd en opnieuw ontworpen voor een nog angstaanjagender ervaring! Je zult vindingrijk moeten zijn om te overleven en omgevingsobjecten moeten gebruiken tijdens de gevechten.

Nog steeds 30% korting voor de aankoop van een Dead Space sleutel die je de grote sensatie laat beleven.


  Red Dead Redemption 2 verkoopt goed  

3. Red Dead Redemption 2

 

Een symbolische barrière doorbroken! Take Two Interactive, het bedrijf dat eigenaar is van Rockstar Games, heeft zijn financieel rapport vrijgegeven waarin staat dat Red Dead Redemption 2 wereldwijd de 50 miljoen verkochte exemplaren heeft overschreden, wat het totaal op 70 miljoen exemplaren brengt voor de Red Dead-franchise alleen.

Momenteel in de aanbieding bij Epic Games met 67% korting, en bijna 80% korting bij CD Key verkopers.


  FIFA 23 is het beste voetbalspel  

4. FIFA 23

 

Road To The Final (RTTF) keert binnenkort terug naarmate de UEFA-competities vorderen. Hoewel de exacte datum nog niet bekend is, gokken deskundigen op 17 februari op basis van de datum van vorig jaar (18 februari), en de lancering van het Europese FUT 23-seizoen op 14 februari. Laten we hopen dat de serverstoring van EA Sports in Frankrijk, het VK, Italië en de VS het feest niet bederft.

Grote promo deze week bij Epic Games met 60% korting tot 16 februari!


  Elden ring the GOTY viert binnenkort zijn verjaardag  

5. Elden Ring

 

25 februari is de eerste verjaardag van Fromsoftware’s Game Of The Year 2022, waarvan na een jaar al meer dan 17 miljoen exemplaren zijn verkocht. Naar het evenement wordt reikhalzend uitgekeken door fans die de Steam-pagina nauwlettend in de gaten houden, en hoewel sommige van de bijgewerkte info nog cryptisch is, was het genoeg om alle fantasieën van de gemeenschap aan te wakkeren, en de geheime hoop om de inhoud van de volgende grote Elden Ring DLC onthuld te zien. Ondertussen is het spel nog steeds geprijsd voor 31 EUR, bijna 30 euro minder dan bij Steam.


  COD Modern Warfare 2 Seizoen 2 begint binnenkort  

6. COD: Modern Warfare 2

 

Na de teleurstelling van COD Vanguard werd Modern Warfare 2 hoog verwacht door FPS-fans, en hoewel het spel Elden Ring in verkoop overtrof, lijkt Activision’s spel momentum te verliezen, wat misschien normaal lijkt 2 maanden na het vakantieseizoen en een prijs die niet is gedaald sinds de release. Gelukkig moet de komst van seizoen 2 met zijn nieuwe features (nieuwe map, ranked mode) de bezoekers curve ongetwijfeld omhoog doen gaan.


  Project Zomboid zal een van de beste zombie spellen worden...  

7. Project Zomboid

 

De 4-weg co-op survival horror van Indie Stone is sinds 2013 in zijn Early Access-versie op Steam aan de gang. Het wordt langzaamaan een must-have survival game, dankzij de vele modders die inhoud en regelmatige updates blijven toevoegen aan hun Steam-pagina.

De Steam promotie eindigde op 13 februari, maar het spel is nog steeds voor de helft van de prijs op onze vergelijkingssite.


  Dying Light 2 promo  

8. Dying Light 2

 

Ter gelegenheid van de verjaardag van zijn op 04 februari 2022 uitgebrachte horror-RPG en de 30 miljoen verkochte exemplaren van de Dying Light-franchise, besloot Techland de gebeurtenis te vieren door verschillende gratis updates (cross gen, legend level) enkele verbeteringen (meer bruutheid, terugkeer van sommige wapens) en enkele uitdagingen om packs en andere gratis geschenken te verzamelen. De studio gaf ook aan dat de toekomstige DLC van Dying Light 2 groter zou zijn dan de vorige met een nieuw verhaal. 

Ondanks het einde van de jubileum promo op Steam, kost Dying Light 2 PC nu 66% minder.


  Forspoken het nieuwe rollenspel van Square Enix  

9. Forspoken

 

Het eerste AAA spel van 2023 zakt naar de 9e plaats. Ondanks het enorme potentieel vragen wij ons af waarom de nieuwe RPG van Square Enix (uitgever van Final Fantasy 15), die exclusief is voor PC en PS5, in sommige landen moeite heeft om te overtuigen. De prijs op Steam en Epic Games van 79,99€ is misschien een van de antwoorden. Maar zoals je ziet is de prijs van Forspoken als CD-sleutel minder dan 55 EUR.


  Football Manager 2023 het beste voetbalteam management spel  

10. Football Manager 2023

 

Het einde van het winterseizoen met 20% korting op PC en consoles en voor PS+ houders. Om mee te doen aan de grote UEFA-competities van dit voetbal simulatie spel dat nog steeds op de 20e plaats van bestsellers op Steam staat, blijft de beste optie de online game winkels die Football Manager 2023 met 40% korting verkopen.


 

Uit de top 10: Hi-Fi RUSH, Minecraft


 

Videogames: Top 10 Best PC games 2023 | Februari – Week 1


   

Moet je lezen:

        Hogwarts Legacy PC  

1 . Hogwarts Legacy

De poorten van Zweinstein zijn zojuist vroegtijdig geopend voor bezitters van de deluxe versie of de collector’s edition van Hogwarts Legacy. Hoewel de lancering in verschillende fases plaatsvindt (7 februari om middernacht voor PS5 / Xbox Series, 19.00 uur op PC, 10 februari voor de standaard versies) kunnen we wat vertraging verwachten in de eerste dagen als we weten hoeveel het spel verwacht werd en hoeveel pre-orders er al gedaan zijn. De prijzen zijn licht verlaagd met ongeveer 30% korting voor de standaard versie en 27% voor de deluxe versie.


  Dead Space PC  

2 . Dead Space

De remake van Dead Space, uitgebracht in 2008, staat op nummer 2 in deze toplijst van PC-games. Deze 3rd person sci-fi survival horror is bijna volledig opnieuw ontworpen om nog meer realisme te bieden voor een nog intensere horror ervaring. Het spel heeft al een score van 88/100 op metacritc en sommige recensenten van gespecialiseerde sites aarzelen niet om het een “meesterwerk” (GamingBolt) en “een van de beste spellen aller tijden” (Inverse) te noemen. Met bijna 30% korting, waarom zou je wachten?


  Forspoken PC  

3 . Forspoken

Square Enix’s actie-RPG staat op de 3e plaats. De PC-versie is ontwikkeld als een van de beste PS5-games en is een van de meest verwachte games van 2023.

Ondanks een paar rituele bugs die zijn verholpen door een vorige week uitgebrachte patch, heeft Forspoken moeite om het grote publiek echt aan te spreken, wat grotendeels te wijten is aan het officiële prijskaartje van ongeveer €80! Gelukkig zijn er hier aanbiedingen met 30% korting om het spel op Steam te downloaden.


  FIFA 23 PC  

4 . FIFA 23

Je zou kunnen denken dat FIFA 23 slechts 4e staat in de ranglijst, maar laat je niet misleiden. Volgens Electronic Arts is het spel op weg om het best verkopende voetbalspel aller tijden te worden! Sinds het begin van het jaar stijgt de verkoop inderdaad, en zelfs in de VS, dat geen voetballand is, blijft het spel meer spelers verleiden. De verkoop op de officiële platforms is niet vreemd, maar die eindigde op 2 februari. Aan de andere kant, Steam keys zijn nog steeds te koop met 60% korting!


  Red Dead Redemption 2 PC  

5 . Red Dead Redemption 2

Het beste open wereld cowboy spel is nog steeds indrukwekkend lang houdbaar en de online versie ervan, Red Dead Online, blijft elke week andere bonussen bieden. Dat weerhoudt sommige van de grootste fans er niet van om te hopen op een remake van het eerste deel, om de sfeer ervan nog meeslepender te maken, of om nu al te dromen van de volgende deel, Red Dead Redemption 3.


  Modern Warfare 2 PC  

6 . Call Of Duty Modern Warfare 2

Seizoen 2 van COD Modern Warfare 2, dat op 15 februari begint, lijkt op het juiste moment te komen. Activision’s FPS lijkt momentum te verliezen en de ontevredenheid van spelers over het gebrek aan nieuwe content groeit. Op de agenda staan bugfixes, menuverbeteringen, wapenbalancering, de terugkeer van 1v1 en vooral de komst van de Hardcore modus en ranked games! Genoeg om nieuwe spelers massaal te laten komen!


  Elden Ring PC  

7 . Elden Ring

Om de verjaardag van GOTY 2022 te vieren, heeft Bandai een groot evenement aangekondigd dat op 25 februari in de Red Bull Gaming Sphere in Stockholm wordt gehouden. Naast de geplande festiviteiten (cosplay-wedstrijd, PVP, quizzen) wordt volgens de geruchten ook de langverwachte grote DLC onthuld! Sommige fans van de Steam-database hebben inderdaad gemerkt dat de Playtest-sectie onlangs is bijgewerkt (de laatste was in oktober). Dat was genoeg om het web in vuur en vlam te zetten.


  Minecraft PC  

8 . Minecraft

Minecraft is veruit het best verkochte spel ter wereld, met ongeveer 40 miljoen verkochte exemplaren op pc en meer dan 240 miljoen op alle platforms. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat dit minimalistische sandbox spel in 139 talen is vertaald (waarschijnlijk nog een record!). Na de Xbox Developer Direct conferentie kwam Minecraft weer op de voorgrond om Mojang’s volgende aflevering Minecraft Legends te presenteren, dat gepland staat voor 18 april 2023.


  Project Zomboid  

9 . Project Zomboid

Project Zomboid is in de huidige bestsellerlijst op Steam 12 plaatsen gestegen naar de 28e plaats, wat voor een spel dat al sinds 2013 in early access staat behoorlijk indrukwekkend is. In de aanbieding op Steam met 33% korting tot 13 februari, kun je een Project Zomboid CD key nog goedkoper kopen met onze promo code.


  Hi-Fi RUSH  

10 . Hi-Fi RUSH

Nieuw deze week is Hi-Fi RUSH. Een single player actiegame zo kleurrijk als een tekenfilm, waarvoor geen enkele reclamecampagne is gevoerd, maar die dankzij mond-tot-mondreclame (of liever gezegd vinger aan de pols via sociale netwerken) een geweldige buzz heeft gekregen. Op de 5e plaats in de Steam Sales, het versloeg Forspoken! Een succes voor Microsoft, en een veel lagere prijs (ongeveer 25 EUR).

In dit actiespel met een waanzinnige soundtrack (Nine Inch Nails, The Prodigy, The Joy Formidable) vechten de held, Chai, en zijn metgezellen om hun vrijheid te herwinnen tegen een cybernetische megacorporatie. Het spel is ook beschikbaar via Game Pass op PC


 

Uit de top 10: Football Manager 2023, Cyberpunk 2077, Escape from Tarkov


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen | Januari – week 4:


   

Moet je lezen:

        Hogwarts Legacy PC het meest verwachte spel van begin 2023  

De eerste recensies van Hogwarts Legacy beginnen het web te overspoelen en alles is erop gericht om doorgewinterde tovenaars en Dreuzels gerust te stellen dat ze iets moois te wachten staat. Met meer dan 25% korting op de Standaard en Deluxe versies (de versie die je vroege toegang geeft), wie kan het ze kwalijk nemen! Want ja, unaniem, Hogwarts Legacy is het beste spel in de Harry Potter saga en het spel waar alle fans op hebben gewacht.


  Red Dead Redemption 2 in de uitverkoop  

Red Dead Redemption 2 blijft verbazen door zijn lange levensduur en blijft steeds meer spelers verleiden. Het spel staat al 3 jaar in de top van PC-games en is momenteel tot 2 februari in de aanbieding op Steam voor 67%. Maar je kunt hem nog goedkoper kopen met bijna 80% korting op CD Keys!


  Forspoken is een nieuw PC-spel 2023  

Forspoken is een van de grootste video game releases van januari en staat op de 3e plaats in deze top PC game lijst. In deze action adventure RPG van Square Enix speel je als een jonge New Yorker, Frey, die op mysterieuze wijze strandt in de adembenemende wereld van Athia met een armband die haar krachtige magische krachten en verbeterde Parkour behendigheid geeft. Als laatste hoop voor de overlevenden moet zij het geheim ontrafelen van de kwade mist die de koninkrijken is binnengedrongen en de inwoners in monsters verandert.

Aangeboden voor 79,99€ op Steam en Epic Games, kan je het 40% goedkoper vinden op onze prijsvergelijking.


  TOTY 2023 verkiezing in FIFA 23  

Het TOTY 23 FUT-pakket is sinds 26 januari verkrijgbaar en bevat de beste spelers van het jaar 2022 in FIFA 23. Er kan sinds 23 januari nog steeds gestemd worden voor de 12e man van dit Team Of The Year door te kiezen uit deze 3 spelers: Erling Haaland (Man City), Federico Valverde (Real Madrid), João Cancelo (Man City). 

FIFA 23 is tot 2 februari in de aanbieding op EA.com en Steam voor 27,99 euro. Door een EA-cadeaukaart van 25 euro of een Steam-kaart te kopen, kun je nog een paar euro besparen door je Steam-portemonnee of Electronic Arts-portemonnee op te laden.


  Een Steam-kaart om Modern Warfare 2 te kopen  

In COD Modern Warfare 2 was er deze week ook een stemming. Inderdaad, na de woede van spelers na de verwijdering van sommige maps, organiseerde Infinity Wards een poll op zijn Twitter-account voor de mogelijke terugkeer van enkele ervan: Shoot the Ship, Shipment en Shoothouse. Het spel is vrijgegeven op Twitter, en de Twitter poll is nu open voor het publiek, waarbij een paar van de maps zijn verwijderd: Shoot the Ship, Shipment en Shoothouse, die allemaal erg populair waren bij gamers op zoek naar snelle progressie en frags.


  Elden Ring is het beste spel van het jaar 2022  

Het beste pc-spel van 2022 is een bron van inspiratie geworden, en niet alleen op het gebied van videogames. Tijdens de laatste modeweek schijnt Elden ring een grote inspiratiebron te zijn geweest voor de artistiek directeur van het Huis Schiaparelli. Niets zo opwindend voor fans van FromSoftware’s rollenspel, die hopen op meer dan alleen geruchten over toekomstige DLC. Ze zullen blij zijn om te weten dat een goed geïnformeerde insider met de naam Lance McDonald onlangs beweerde dat het enorm zou zijn! Zal de prijs van de Elden Ring dalen met de komst van deze nieuwe avonturen? Niets is minder zeker! Maar voorlopig kost het spel maar ongeveer 30 euro.


  Project Zomboid een goed multiplayer overlevingsspel  

De 7e plaats van deze top PC games wordt ingenomen door een revenant, of beter gezegd een spel tegen revenants. Project Zomboid is een multiplayer survival game dat gespeeld kan worden in 4 speler co-op, waarin je alles moet doen om je dood uit te stellen. Bouw verdedigingswerken, plunder, maak wapens, kook en verberg je in het donker voor de zombie hordes. Project Zomboid op PC is nog in early access en kost minder dan 10 euro.


  het beste voetbal management spel  

Football Manager 2023 zit in de winteruitverkoop en heeft 20% korting tot 2 februari op Steam, Epic Games en consoles na de aankondiging van de PS5 release op 1 februari, en PS+ abonnees profiteren van dezelfde korting tot 14 februari. 

Ter voorbereiding op het evenement zijn in de update van 25 januari stabiliteitsproblemen verholpen en zijn de prestaties in de game verbeterd.

Ter herinnering, FM 2023 op PC is met 42% afgeprijsd!


  Cyberpunk 2077, een zeer goede RPG  

Terwijl de volgende DLC van Cyberpunk 2077 met lichte spanning wordt afgewacht (denk aan de rampzalige lancering van het spel op pc en consoles), heeft de questmanager van het spel, Paweł Sasko, zich uitgesproken over de aanhoudende kritiek op de lineariteit van de RPG. Hij was van mening dat deze kritiek terecht was en stelde de fans gerust dat de Poolse studio in de toekomst veel meer aandacht zal besteden aan het belang van keuzes in het spel. Zal met deze overwegingen rekening worden gehouden bij Phantom Liberty? Niemand weet het. Maar in de tussentijd is Cyberpunk 2077 nog steeds zeer aantrekkelijk geprijsd voor minder dan 21€.


  Escape From Tarkov, een van de beste FPS van zijn generatie  

De nieuwste update van de meest realistische FPS van het moment heeft de terugslag op alle wapens en het energieverbruik (voedsel en water) in raids verminderd, maar ook de gewichtslimiet verhoogd, waardoor je meer uitrusting kunt dragen. Uithoudingsvermogen Straffen voor verwondingen worden iets verminderd, evenals de straffen voor het dragen van harnassen en kogelvrije vesten. Je kunt hier een lijst met in-game promo codes vinden om dit soort uitrusting voor minder te krijgen.

Vergeet niet dat EFT nog in Beta fase is en alleen op het Battlestate Games platform (nee Escape From Tarkov is niet op Steam) en je kunt 20% korting krijgen op onze speciale pagina.


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen van januari – week 3


   

Moet je lezen:

        €50 blizzard kaart  

Terwijl iedereen de start van Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0 seizoen 2 verwachte op 1 februari 2023, heeft Infinity Ward zojuist aangekondigd dat het pas op 15 februari 2023 van start gaat.

Op het menu staan nieuwe wapens, nieuwe kaarten (waaronder een kleinere voor de Battle Royal modus) en nieuwe spelmodi zoals de terugkeer van de “ranked” modus.

Nog steeds geen promo op het #1 spel in de US charts, en deze week lijkt de €50 blizzard kaart het meest interessant. Gekocht bij G2A voor 44,07€ (12% korting) kun je je Battle.net account financieren om het spel te kopen. Schiet op, er zal niet genoeg zijn voor iedereen!


  FIFA 23 Team of the Year  

De TOTY van FIFA 23 is uit hier zijn de geselecteerden voor het dreamteam 2023:

  • Doelmannen : Thibaut Courtois (Real Madrid)
  • Verdedigers: Éder Militão (Real Madrid), Chraf Hakimi (Paris Saint-Germain), Theo Hernández (AC Milan), Virgil van Dijk (Liverpool),
  • Middenvelders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Kevin De Bruyne (Manchester City), Luka Modrić (Real Madrid)
  • Aanvallers: Karim Benzema (Real Madrid), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Lionel Messi (Paris Saint-Germain).

  Hogwarts Legacy is een van de meest geanticipeerde spellen van 2023  

Ook al gaat de weg naar Zweinstein pas op 10 februari 2023 open, Hogwarts Legacy bezet het videogame-nieuws. Boycot aankondigingen voor sommigen, recensie bombardementen voor anderen, het is inderdaad de schrijfster van de Harry Potter-saga, J.K. Rowling, die centraal staat in deze uitbarsting van passie en niet het spel zelf.

Want deze belooft subliem te worden, als we de deze week uitgelekte informatie mogen geloven.

Inderdaad, het Artbook van Avalanche Software’s RPG is vrijgegeven en we kunnen de volledige kaart van de open wereld zien, enkele wezens, de hoeveelheid hoofd- en zijmissies waardoor fans de levensduur van het spel kunnen schatten op ongeveer 35H voor het hoofdverhaal en meer dan het dubbele om alle missies te voltooien. En de prijs, Hogwarts Legacy heeft op dit moment 30% korting.


  Red Dead Redemption 2 is een van de beste open wereld spellen  

De vaste bewoner van de top pc-games sinds de release in 2019, Red Dead Redemption 2 is nog steeds going strong. Onlangs werd bekend dat het misschien wel het duurste spel in de geschiedenis van videogames is. De 8 lange jaren van ontwikkeling zouden iets meer dan 540 miljoen dollar hebben gekost! Gelukkig zal het spel je niet zoveel kosten, want het wordt nog steeds verkocht tegen een belachelijk lage prijs, bijna 80% goedkoper dan op de officiële platforms Steam, Epic Games of Rockstar. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom er wereldwijd al 44 miljoen exemplaren zijn verkocht.


  Elden Ring de winnaar van de New York Games awards 2022  

Elden Ring wint nog steeds titels. Het heeft zojuist de New York Game Awards gewonnen als het beste spel van het jaar 2022, maar ook de “Statue of Liberty Award for Best World”. Het wordt het eerste videospel dat twee titels wint op deze ceremonie! Door een 325e Game of the Year (GOTY) titel te winnen, verslaat de beste RPG van 2022 nu The Last of US 2 met 3 prijzen. Momenteel is de prijs van de Elden Ring ongeveer 31€.


  One Piece Odyssey een langverwachte nieuwe RPG  

Nieuwe vermelding in de top PC game lijst met “One Piece Odyssey“. Deze RPG, die op 13 januari is uitgebracht om de 25e verjaardag van de One Piece-franchise te vieren, neemt het universum van de beroemde gelijknamige manga met veel trouw op, fans van de serie zullen blij zijn. Een van de originele kenmerken van dit nieuwe opus ligt in het feit dat je niet alleen als Luffy speelt, maar ook als alle bemanningsleden. Ongeveer 30% korting op Steam keys, dat is bijna 20€ korting!


  Escape from Tarkov een van de beste tactische FPS van zijn generatie  

Escape from Tarkov is een van die moderne spellen die niet aarzelen om reclame en promotiecodes in het spel te gebruiken om spelers aan zich te binden. Ze kunnen vooral ingewisseld worden tijdens afleveringen van de show op TarkovTV. Ze hebben een zeer beperkte levensduur, maar geven aanleiding tot verschillende beloningen zoals terugbetalingen of kortingen op in-game uitrusting, gratis harnassen en wapens.


   

Na de bevestiging van de komende Game of the Year edition voor Cyberpunk 2077, die moet volgen op de release van de “Phantom Liberty” uitbreiding, lijkt het erop dat CD Projekt Red heeft besloten nog meer spelers aan te trekken door zijn RPG aan te bieden in de komende PC en XBOX Game Pass. Het spel is momenteel te koop op Steam voor 50% korting, en je kunt nog eens 20% extra korting krijgen door prijzen te vergelijken.


  GTA 6 is een van de meest verwachte videogames  

Krijgt GTA 5 nog een laatste grote update voor de lancering van GTA 6? Dat is wat de Braziliaanse insider Matheusvictorbr laat doorschemeren, die zegt dat Rockstar de kaarten van Los Santos en Blaine County in de online versie van GTA zou willen uitbreiden. Dit zou door de fans gezien worden als een perfecte voorbereiding op de lancering van GTA 6, waarvan we al weten dat het zich in Vice City zal afspelen. GTA V is nog nooit zo goedkoop geweest, het is ruim onder de 10EUR, 70% goedkoper dan op Steam.


 

Uit de top 10:  Project Zomboid


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen van januari – week 2


 

Moet je lezen:

       

De top 3 PC games zijn dezelfde als vorige week, maar in een andere volgorde.

  FIFA 23  

EA Sport heeft de lijst met 105 spelers die genomineerd zijn voor de TOTY FIFA 23, (Team Of The Year FIFA 23) bekendgemaakt: 35 aanvallers, 35 middenvelders, 25 verdedigers en 10 keepers. Op de lijst staan 35 aanvallers, 35 middenvelders, 25 verdedigers en 10 keepers, waaronder de nieuwe gouden bal-winnaar Karim Benzema en de recente WK-finalisten Messi en Mbappé. Je kan tot 17 januari stemmen om jouw TOTY te kiezen! De prijs van een FIFA 23 Origin key ligt nog steeds rond de 35 EUR.


  Steam Card - Battlenet Card  

Call of Duty Modern Warfare 2 is gestegen naar de 2e plaats. Ongelukkig genomineerd bij de Steam Awards voor “Multiplayer Game” en “Game of the Year”, is het echter de best verkopende videogame in de VS en aantoonbaar de beste FPS van 2022. Wat betreft de prijs van COD MW2 PC is er momenteel geen promo, de Steam gift card of de Battlenet card blijft de beste optie om minder te betalen.


  Elden Ring  

De Elden Ring actie-RPG is bezig met 332 GOTY-titels (spel van het jaar), waarmee het Red Dead Redemption 2, The Last Of Us deel 2 en Death Stranding voorblijft in het aantal gewonnen trofeeën. Maar of het nu wel of niet het beste PC-spel aller tijden wordt, er is nog een lange weg te gaan, vooral om The Witcher 3 in te halen, dat nog steeds het meest bekroonde spel aller tijden is met meer dan 800 trofeeën.


  Red Dead Redemption 2  

Op de 4e plaats staat een van de beste open wereld spellen: Red Dead Redemption 2. Het best verkochte spel op Black Friday vestigde deze week een nieuw record voor gelijktijdige spelers (het vorige record werd gevestigd in november 2022 met meer dan 66.000 spelers). Deze keer streden meer dan 70.000 cowboys op de dorre gronden van het Wilde Westen. 

Black Friday-aanbiedingen zijn allang voorbij, maar je kunt nog steeds een Red Dead Redemption 2 PC-sleutel kopen voor minder dan 15 EUR/USD/GBP.


  Escape From Tarkov  

De oorlog woedt voort in de multiplayer tactische FPS Escape from Tarkov, die op de 5e plaats staat in dit klassement. Battlestate Games heeft ervoor gekozen een deel van de uitrusting uit de in-game winkels te verwijderen, zodat spelers met een lager niveau niet te veel gestraft worden, om het voor nieuwe spelers gemakkelijker te maken om mee te doen. Ze hebben ook een spotreclame wedstrijd uitgeschreven tot 20 januari, waarbij de 3 winnaars 1 exemplaar van het spel, een speciale bonus van Battlestate Games en tot 300 dollar aan merchandise in de merchandise shop ontvangen.


  Hogwarts Legacy  

Hogwarts Legacy staat deze week op de 6e plaats en is een van de meest verwachte spellen van 2023. Hoewel het nog maar een maand duurt, is het een van de meest gewilde videogames op Steam. Met de PC-versie die enkele maanden voor de consoleversie verschijnt, zijn de pre-orders voor Hogwarts Legacy in een grote stroomversnelling geraakt, waardoor de titel wereldwijd de 4e best verkochte titel van dit jaar is geworden. Het goede nieuws is dat je Hogwarts Legacy in de aanbieding vindt voor 25% korting op een Steam CD key!


  Cyberpunk 2077  

Hoewel studio CD Projekt RED is veroordeeld tot het betalen van 1,85 miljoen dollar aan investeerders na problemen met de console port van het spel, blijft Cyberpunk 2077 een van de best verkochte pc-games van het jaar, mede dankzij het succes van de serie op Netflix.

Het mysterie van de alfanumerieke codes op verschillende beelden is nog steeds niet opgelost, maar sommige fans zouden dezelfde codes hebben gevonden in The Witcher 3, de andere grote hit van CD Projekt RED.


  Football Manager 2023  

Football Manager, de andere grote voetbalgame franchise, is zonder twijfel de beste team management simulatie. De 18e release, Football Manager 2023, is al 11 weken een bijna permanente bewoner. Sinds begin januari zijn de prijzen van FM 23 weer omhoog gegaan, maar je kunt nog steeds 25% korting krijgen op CD Keys en het spel downloaden op Steam, Epic Games, Windows 10 of rechtstreeks van de officiële website.


  GTAO Cash Cards  

GTA V, misschien wel het beste open-wereld actie spel aller tijden, viert dit jaar zijn 10e verjaardag. En ook al lijkt Rockstar games de laatste weken wat gierig met de bonussen die in GTA Online worden toegekend, er zijn nog steeds nieuwe voertuigen, verdubbelde verdiensten en vooral een nieuw wapen te koop! Het enige wat je moet doen is het busje van de verkoper vinden en $562.000 GTA uitgeven. Als je krap bij kas zit, kun je snel GTA Online Shark Cash Cards kopen.


  Project Zomboid  

Project Zomboid is een van de oudste early access games, zozeer zelfs dat we niet weten of het ooit in zijn definitieve versie zal uitkomen. Inderdaad, deze hardcore 3rd person survival RPG tegen zombies verscheen in 2013 op Steam, een van de allereerste early access games. De ontwikkelaars hebben onlangs een grote update uitgerold waardoor de titel veel soepeler en leuker is geworden. Project Zomboid PC is geprijsd voor minder dan 10 EUR!


 

Uit de top 10 : NFS Unbound, God of War


 

Videogame nieuws: De beste 2023 PC-spellen van januari – week 1


   

Moet je lezen:

        Elden Ring PC  

We beginnen ons 2023 videogame nieuws met het beste PC-spel van 2022: Elden Ring. Vers bekroond met zijn 4 trofeeën op de games Award 2022 afgelopen december en winnaar van de Steam Awards 2022, begint het het jaar op de 1e plaats in alle logica. Zelfs als de Steam-verkoop voorbij is, worden de cd-sleutels in online winkels nog steeds verkocht voor 50% minder dan op Valve’s platform. De prijs van Elden Ring PC is slechts ongeveer 30 EUR!


  FIFA 23 PC  

Dit is ook het geval voor FIFA 23, dat zijn 10e Team Of The Week en de lijst met beloningen in FUT Champions heeft onthuld, en blijkbaar zijn ze erg interessant! Behalve CR7, die zijn algemene rating sterk zag dalen na zijn transfer naar Saoedi-Arabië.


  Call of Duty Modern Warfare 2 PC  

Nog steeds geen promo voor de prijs van COD Modern Warfare 2 waar de beste optie is om Steam kaarten te kopen voor EUR 50, wat beter is dan een Steam kaart voor EUR 100 of Blizzard kaarten voor EUR 50 om te downloaden op Battlenet. Volg de gids om erachter te komen waar je je Steam Card goedkoper kunt kopen en leer de kleine trucjes om de beste prijs te krijgen.


  Red Dead Redemption 2 PC  

De winnaar van de 2020 Steam Awards, Red Dead Redemption 2, valt van het podium. Ook al heeft het cowboy spel een plekje verloren, het is nog steeds een van de beste open wereld videogames aller tijden. En het goede nieuws is dat de prijs van Red Dead Redemption 2 PC nog steeds 70% tot 80% goedkoper is! (slechts 15 euro)


  Need For Speed Unbound PC  

Halve prijs voor de race game Need For Speed Unbound, dat zijn kruissnelheid lijkt te hebben bereikt door op de 5e plaats van de top van PC-games te blijven staan.


  Cyberpunk 2077 PC  

Cyberpunk 2077, dat de slechtste videogame release van 2020 had, heeft het goedgemaakt door te worden uitgeroepen tot het meest geliefde pc-spel van 2022 in de categorie Unfailing Love. Fans zullen ongetwijfeld blij zijn te vernemen dat er binnenkort een gratis update komt om de visuele kwaliteit van de titel verder te verbeteren. Als promotie is Cyberpunk 2077 60% afgeprijsd, of slechts 23 euro bij aankoop.


  Escape From Tarkov PC  

Escape from Tarkov is nog in bètafase en maakte onlangs furore met zijn Battlestate Game channel. Deze laatste werd namelijk verbannen van het Twitch-platform na zijn campagne waarin de volgende update werd aangekondigd. De echte oorzaken werden niet nader toegelicht, maar het lijkt erop dat de dronkenschap van een van de leden en het hanteren van nepwapens tijdens de live-uitzending niet in de smaak vielen bij Twitch TV.


  God of War PC  

God of War won ook een prijs bij de Steam Awards 2022 in de categorie Outstanding Storytelling Game, terwijl de nieuwe God of War Ragnarök voor PS4 en PS5 maar liefst 6 prijzen mee naar huis nam bij de Game Awards 2022. Des te meer reden om te profiteren van de 65% korting op God of War PC.


  Football Manager 2023 PC  

Football Manager 2023 verwelkomt Endrick, de nieuwe Braziliaanse klomp die net op 16-jarige leeftijd heeft getekend voor Real Madrid. Zijn rating is niet erg hoog (51/100), maar die zal zeer snel stijgen omdat de speler een dynamisch potentieel heeft. 

Met onze promo code kun je de Football Manager 2023 PC CD key kopen met 40% korting.


  GTA V PC  

GTA 5 sluit dit januari de top PC 2023 spel. Grand Theft Auto V werd bijna 10 jaar geleden uitgebracht op consoles en in 2015 op pc via het platform van Rockstar Games en is wereldwijd meer dan 170 miljoen keer verkocht, waarmee het de op één na best verkopende videogame aller tijden is. Het feit dat hij momenteel minder dan 10 euro kost, zou dat cijfer nog moeten verhogen.


 

Uit de top 10 : High on Life